martan Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 A teraz jakie Azir ma efekty :lol: Gratulujemy pierwszego miejsca na nieoficjalnych zawodach w obedience. I pieknego pokazu w Poznaniu- naprawde Azir sie wyróżniał :bday: Pozdrawiam Quote
Azir Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Dzięki, Martan, czujemy się strasznie speszeni :oops: :oops: :oops: i zaszczyceni :wink: P.S. Jak dobrze dedukuję, to Twoja stronka o OB? Quote
Savatage Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Hej hej. Witamy Wszystkich. Tutaj też się zapisałem gdyż widzę że ruch się odbywa na obu forach :) Pozdrawiam serdecznie Azirka i właścicielkę. Mieliśmy już przyjemność powymieniać kilka maili :-) Pan Piotr nie może się Ciebie nachwalić, Azirka oczywiście też :-) Quote
Azir Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 O matko! :oops: :oops: :oops: Witaj Savatage! Miło mi! Musimy się kiedyś spotkać i poznać nasze psiaki. To Ty jesteś od Kaśki? Quote
Savatage Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Ja od Kaśki nie jestem :) Natomiast Diego jak najbardziej. Chętnie się zapoznam jak również pieski :-) Zapraszam do szkoły ABC w sobotę o 18 lub w tę niedzielę o 9. Jeżeli będziesz miała czas oczywiście :-) Ale coś cicho o Tobie ? Wyczytałem że jakieś dancy ćwiczysz z pieskiem i to z sukcesami. Ale na wystawach to chyba się nie spotkaliśmy ? ;-) Pozdrawiamy Quote
Azir Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Rany Julek, Jaki Diego? :D Mów szybko! Ja chyba jakieś kropelki będę musiała łykać, bo z pamięcią u mnie coś krucho. Myśmy się kiedyś spotkali? Jakiego masz piesa? Wystaw z moim nie uskuteczniam, ćwiczymy sobie obedience. Spotkać się na razie nie mogę, bo roboty dużo ostatnio i te terminy mi nie pasują :( . Ale kiedyś na pewno :wink: . Quote
Savatage Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 :-) Diego to inaczej Ducati z Wiedźmińskiej Stajni :-) Syn Camorry i Tarsa. Tervueren. Spotkać się nie spotkaliśmy ale sama osobiście poleciłaś mi szkołę a dokładniej przedszkole Pana Piotra. No cóż skleroza nie boli, ale nie przejmuj się to było dawno ;-) A spotkamy się jak będziesz miała trochę czasu w takim razie .... Nas czeka raczej zima u Pana Piotra, przygotowujemy się pod jego czujnym okiem do egzaminu PT I oraz testów psychicznych. A na dodatek Pan Piotr zachęca nas do IPO. Co do wystaw to na razie zawiesiliśmy na kołku i startujemy dopiero w przyszłym sezonie. Plan zrealizowaliśmy i mamy Mł Ch Pl. Jak mi się podoba ten skrót ;-) Pozdrawiamy Michał i Diego Quote
Azir Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 To od Kaśki jesteś i to Ty kropelki łykać powinieneś :D . Kaśka do mnie napisała, że jej szczeniak jedzie do Poznania i potrzebuje dobrej szkoły. Potem Ty skontaktowałeś się ze mną i i poleciłam Ci p. Lisieckiego. To nie jest ze mną tak źle :wink: . Gratuluję sukcesów wystawowych i powodzenia na egzaminie. Nie dziękuj, aby nie zapeszyć :wink: . Pozdrów ode mnie koniecznie pana Piotra. My się bardzo lubimy, lecz z braku czasu na odległość. :wink: Quote
Azir Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 O, cześć Tynka! Savatage uważaj, bo nas za chwilę moderator Tynka wykroi i przerzuci do tematu o tervuerenach :wink: . Jak tam Tynka po wystawie? Quote
tynka Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Witajcie - jestem okrutnym przelotem - urwanie głowy w pracy niemożebne!!! Uaktywnię się dopiero we wtorek :) Wystawa - Shep - ocena doskonała - srebro Fabia - ocena bardzo dobra odmeldowuję się tymczasem :) Quote
martan Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Tak Azir dobrze dedukujesz z tą stronką :D Pozdrawiam :sweetCyb: Quote
Savatage Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Dzień Dobry wszystkim w dniu dzisiejszym. Dzień o tyle lepszy że wygraliśmy z Włochami 3:1 ;-) Pozdrawiamy Quote
Azir Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 O tak :D ! Polacy zdecydowanie mnie zaskoczyli :angel: To co z tymi kropelkami Savatage? Tynka, to na razie. Chyba posiałam u Was mój ulubiony otwieracz. Czy jest możliwość go odzyskać, czy też powinnam pogodzić się z jego utratą? :roll: :cry: Matran: ja już po chwili wiedziałam, że jestem w domu, jak wdusiłam Twoje www :D . Dotarły do Ciebie moje maile? Quote
tynka Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Ja przelotem - Azir - Twój otwierzacz ma Rotti!!! wymieniłam na sweter jeszcze w Poznaniu :) Quote
Savatage Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Po raz kolejny powtórzę że od Kaśki jest pies a nie ja ;-) Żadnych kropelek brał nie będę ;-) Pozdrawiamy Quote
Azir Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 No, zobaczymy, może jeszcze uda mi się Cię czymś napoić :wink: :drinking: (od Kaśki - to skrót myślowy) Niedobra Rotti milczy jak głaz. Nic mi nie powiedziała :evil: :wink: :wink: . Quote
Savatage Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Żeby mnie czymkolwiek napoić najpierw trzeba mnie spotkać :-) A to że to był skrót to wiem ;-) Uciekam, mam wyjazd do Konina. Do usłyszenia. Pozdrawiamy Quote
Savatage Posted November 14, 2003 Posted November 14, 2003 Azir czy pojawiasz się na forum Dogs.pl ? Jeżeli nie to zapraszam Pozdrawiamy Quote
Azir Posted November 14, 2003 Posted November 14, 2003 Niestety nie bywam tam. Może kiedyś :D . Na razie dopada mnie Brak Czasu. Quote
Savatage Posted November 14, 2003 Posted November 14, 2003 Twoja wiedza na pewno przydałby się i tam :-) A co do braku czasu :) ja mam czas tylko w pracy :-) A czy możesz mi zdradzić tę tajemnicę dlaczego nie pojawiasz się na wystawach ?? Ale to może w nowym wątku bo faktycznie nas stąd wygonią :-) Pozdrawiamy Quote
Multimen Posted November 16, 2003 Author Posted November 16, 2003 O czym gadacie? Dawno mnie nie było i chce tez sobie pogadac z wami. Pozdrawiam!! :D Quote
Savatage Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Dzień Dobry! Co tutaj tak cicho ?? Pozdrawiamy Michał i Diego Quote
navy_blue Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Cześc wszystim, mam nadzieje ze mnie stąd za kolor nie wyrzucicie :) W końcu belg to belg bez względu na ubranie :) Multimen Jeśli chodzi o wyprawkę, to różnie z tym bywa, na pewno powinieneś dostać chociaż trochę jedzienia od hodowcy, karmy która hodowca dawał szczeniakom. Metryczka to wiadomo- bez nie nie ma rodowodu, ksiażeczka zdrowia też norma. Reszta gadżetów zalezy od hodowcy. Z doświadczenia radze kupić jakąś zabawke i dac wcześniej (kilka dni) do kojca w którym przebywaja szczeniaki u hodowcy- ja kupiłam gumowe ringo, do tej pory służy mi swietnie i jest to ulubiona zabawka mojego Dodiego. To że masz duży ogród to jak już inni pisali nie wystarczy- z belgiem trzeba troche poprzebywac. Tynka: W jakim wieku jest Fabia? Bo mój Dodi tez zaczął ostatnio ostro pilnować zwłaszcza jak się ściemni:) a miał wtedy jakieś 15miesiecy, teraz ma 17 i coraz więcej i uważniej pilnuje:) Pozdrowienia dla wszystkich Quote
Recommended Posts