Multimen Posted June 28, 2004 Author Posted June 28, 2004 Ajaxa już zgłosiliśmy na wystawy w Zakopanem i Rzeszowie może ktoś się wybiera na jakąś???? Quote
tynka Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Uuuu... dla mnie to strasznie daleko! My wybieramy się do Torunia i na klubówkę do Łodzi :) Multimen - mam nadzieję że na wystwie klubowej się zobaczymy :) Quote
Multimen Posted June 29, 2004 Author Posted June 29, 2004 Na klubową się nie wybieramy ,ale jeszcze jedziemy do Krosna właśnie Ajaxa zgłosiłem, ta wystawa odbędzie się 18 lipca. :D :D Quote
nice_girl Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie do Krosna :D A do Rzeszowa już tydzień temu, ponieważ chciałam załapać się na pierwszy termin- zawsze to 10 zł taniej :lol: :lol: Czyli Ajax podobnie jak moja Klio w Krośnie kończy juz młodziezowy championat?Was też sędziuje Pan Szemraj? :wink: Quote
Multimen Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 magik wybiera się Pani na wystawę do Krosna??? Quote
Multimen Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 w Zakopanem Ajax będzie miał urodziny bo 1 sierpnia ukończy już roczek ależ to szybko zleciało. :D Quote
Magik Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Multimen: Do Krosna raczej się nie wybieramy, ale będę za Was trzymać kciuki! Quote
nice_girl Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 W dziale "galeria" tam są foty z krakowa :wink: Quote
DeDe Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Gratuluję sukcesów! na wystawy wrócimy z Kirą prawdopodobnie na jesieni, na razie skupiamy sie na szkoleniu. W sobote egzamin PT, ale nie wróżę nam sukcesów, bo zdaje się, że Młoda właśnie "zbiera się" do cieczki... a to Kira w wieku 10 miesięcy Quote
nice_girl Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Dede, Śliczna ta Twoja suńka :wink: Widać, ze młodziiutka, bo ma troszkę mało włosa :wink: Życzę zdania egzaminu :wink: Quote
DeDe Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Nice, obawiam się, że to będzie belg "zimowy" - tzn. z porządnym włosem tylko w zimie :))). Futro zaczęła tracić już w marcu, a obecnie sypie się bez przerwy. Jej mamunia futrzata jest od października do marca i pewnie Młoda będzie taka sama... tylko charakterek ma diabli wiedzą, po kim, bo rodzice spokojni i dostojni, a to - diabeł wcielony ze skłonnością do dominacji. Rację mieli kumple szkoleniowcy twierdząc, że dwa lata i będę siwa.... :roll: Quote
nice_girl Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Ale jak zdasz z nią ten egzamin to będzie wieksza satysfakcja :wink: Quote
DeDe Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Egzamin to ja zdam z palcem w... 8) Problem leży w tym, JAK zdam. Ale obiecuję - będziemy walczyć !!!! :evilbat: Quote
Multimen Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Wkleje pare fotek z Krakowa Tu poza wystawą Magnum i Abra (siostra Ajaxa): Tu Hestia (mama Ajaxa) z właścicielem: A tu Ajax pokazuje ząbki asystentce sędziny: Quote
nice_girl Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Świetne foty :wink: Masz jeszcze jakieś? :wink: Quote
Multimen Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Oczywiście: Tu Magnum, Hestia i Ajax A tu stadko Gronków :D :D Ajax podczas oceny Quote
DeDe Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Uffff... egzamin zdany - 193pkt., oc. doskonała, lokata III. Byłoby lepiej, ale znerwicowana przewodniczka (czyli ja...) za blisko odeszła na przywołaniu "do mnie" z waruj, no i biedna psica nie wyhamowała... . Ciachnął nam za to równo, ale sprawiedliwie - trzeba przyznać. Quote
nice_girl Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Dede, No widzisz :wink: Ogrooomne gratulacje dla Ciebie i suni :BIG: :BIG: Quote
DeDe Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Dzięki :). Teraz podklejamy się pod jakąś inną grupę PT I, a od jesieni chcę robić PTT. IPO zostawiam sobie na przyszły rok, aż młoda dojrzeje. Quote
martan Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 No ja także przesyłam gratulację dla zestresowanej pary. :laola: Trzymam kciuki za dalsze sukcesy :lol: Quote
DeDe Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Martan, właśnie zamierzam się wpisać do forum na belgach - mam teraz luzy w pracy, znowu mogę robić "nasiadówki" :wink: A z młodą... to jeszcze troche potrwa, ale zaczynamy sie dogadywać :lol: Quote
Recommended Posts