Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uuuu... dla mnie to strasznie daleko! My wybieramy się do Torunia i na klubówkę do Łodzi :)

Multimen - mam nadzieję że na wystwie klubowej się zobaczymy :)

Posted

Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie do Krosna :D A do Rzeszowa już tydzień temu, ponieważ chciałam załapać się na pierwszy termin- zawsze to 10 zł taniej :lol: :lol: Czyli Ajax podobnie jak moja Klio w Krośnie kończy juz młodziezowy championat?Was też sędziuje Pan Szemraj? :wink:

Posted

Gratuluję sukcesów! na wystawy wrócimy z Kirą prawdopodobnie na jesieni, na razie skupiamy sie na szkoleniu. W sobote egzamin PT, ale nie wróżę nam sukcesów, bo zdaje się, że Młoda właśnie "zbiera się" do cieczki...

a to Kira w wieku 10 miesięcy kira1.jpg

kira2.jpg

Posted

Nice, obawiam się, że to będzie belg "zimowy" - tzn. z porządnym włosem tylko w zimie :))). Futro zaczęła tracić już w marcu, a obecnie sypie się bez przerwy. Jej mamunia futrzata jest od października do marca i pewnie Młoda będzie taka sama... tylko charakterek ma diabli wiedzą, po kim, bo rodzice spokojni i dostojni, a to - diabeł wcielony ze skłonnością do dominacji. Rację mieli kumple szkoleniowcy twierdząc, że dwa lata i będę siwa.... :roll:

Posted

Wkleje pare fotek z Krakowa

Tu poza wystawą Magnum i Abra (siostra Ajaxa):

_288124_n.jpg

Tu Hestia (mama Ajaxa) z właścicielem:

_288126_n.jpg

A tu Ajax pokazuje ząbki asystentce sędziny:

_288128_n.jpg

Posted

Uffff... egzamin zdany - 193pkt., oc. doskonała, lokata III. Byłoby lepiej, ale znerwicowana przewodniczka (czyli ja...) za blisko odeszła na przywołaniu "do mnie" z waruj, no i biedna psica nie wyhamowała... . Ciachnął nam za to równo, ale sprawiedliwie - trzeba przyznać.

Posted

Dzięki :). Teraz podklejamy się pod jakąś inną grupę PT I, a od jesieni chcę robić PTT. IPO zostawiam sobie na przyszły rok, aż młoda dojrzeje.

Posted

Martan, właśnie zamierzam się wpisać do forum na belgach - mam teraz luzy w pracy, znowu mogę robić "nasiadówki" :wink:

A z młodą... to jeszcze troche potrwa, ale zaczynamy sie dogadywać :lol: