Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Się gówniarze szczeniaczków zachciało... :( :wink:

w koncu jako kobieta myslaca wie ze wtedy Sheep nie bedzie mogl jej zostawic dla innej do czasu pelnoletnosci bachorow :lol:

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Mami, a gdzie Ty mieszkałaś, jak jeszcze mieszkałaś w Polsce ?? Ale namieszałam, ale piszesz o Staszowie itp, czyli o "moich okolicach"

Asia, urodzilam sie w Staszowie, i mieszkalam tam dobrych, pare lat. Jednym slowem, cale dziecinstwo :wink: A pozniej Lodz.

A Ty skad jestes? Okolice Staszowa, to znaczy? Moze bede cos jeszcze pamietac :lol:

Posted

Nowa Deba, Nowa Deba... :hmmmm:

Skleroza. No, ale na pewno mialam znajomych z tego miasta, a jak nie ja, to moi rodzice. :wink:

Chyba ja mam najbliżej do Staszowa nie całe 17 km

Chyba nawet mniej troche, rowerem mozna bylo spokojnie dojechac 8)

Posted
Mami, a miejscowość NIsko albo Stalowa WOla Ci coś mówią ?? Bardzo znany kiedyś zakład "Zakłady mięsne Nisko" ??

Stalowa Wole kojarze, Nisko rowniez :wink:

Szkola ze Staszowa juz prawdopodobnie zakonczyla dzialalnosc, bylo to szkolenie przy komisariacie policji i lekcje odbywaly sie jakies 15 lat temu, wiec nie bardzo sie orientuje :wink:

Posted

Mami ta szkoła z pewnością już nie istnieje bo nie slyszałem żeby tu gdzieś ktoś prowadził takie szkolenia. Asia&Focus ta szkoła do której chodziłem z Ajaxem to nie VIS. :D

Posted
Mam jedno pytanie. Na wystawie co zabrać ze sobą?????

kocyk,szczotke,miske,wode,smakolyki,ksiazeczke zdrowia,potwierdzenie i dobrze wychowanego,pozwalajacego sie obmacac,nauczonego postaw psa......

Posted

A źle bo niedał sie dotknąć sędziemu i nie dostał oceny ,a dobrze że wogóle nie szczekał na psy nawet nie zwracał na nie uwagi. Na szkolenie będziemy jeździł do Pana Połoska może jakoś Ajaxowi pomoże z tym.

Posted
A źle bo niedał sie dotknąć sędziemu i nie dostał oceny

Tynka mam powiedziec,a nie mowilam ? :wink:

Jak panna Fabiola ( :wink: )sie czuje ? I jak jej pani ?

Posted

Multimen -

Na szkolenie będziemy jeździł do Pana Połoska

a powiedz coś bliżej! No i chęci, systematyczności i wytrwałości Ci życzę.

Carry - Fabica, „urodziła” co miała urodzić i wraca do normy, czyli idzie ku lepszemu a jej pani szlag trafił cały dysk ze wszystkimi danymi - już nie wiem płakać czy się smiać...

Posted

Tynko najpierw proponowalabym zaczac sie histerycznie smiac a potem plakac :wink: A jaki sie czuje Shep ktory praktycznie zostal tatusiem urojonych belgiatek ? 8)

• 1 month later...
Posted

O qrczę, ale mnie długo nie było... gdzie teraz wybieracie się na wystawy? Ja - Opole i Łódź (jeśli do tej pory wyzdrowieję :evil: ). Mam nieciekawe perspektywy, bo suka linieje, ale lepszego sprawdzianu zachowania w ringu nie znajdę, a zresztą... dojadę czy nie, zapłacić trzeba !