tunio Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Się gówniarze szczeniaczków zachciało... :( :wink: w koncu jako kobieta myslaca wie ze wtedy Sheep nie bedzie mogl jej zostawic dla innej do czasu pelnoletnosci bachorow :lol: Quote
Mami Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Mami, a gdzie Ty mieszkałaś, jak jeszcze mieszkałaś w Polsce ?? Ale namieszałam, ale piszesz o Staszowie itp, czyli o "moich okolicach" Asia, urodzilam sie w Staszowie, i mieszkalam tam dobrych, pare lat. Jednym slowem, cale dziecinstwo :wink: A pozniej Lodz. A Ty skad jestes? Okolice Staszowa, to znaczy? Moze bede cos jeszcze pamietac :lol: Quote
nice_girl Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Mami Do Staszowa to ja mam troche blizej niż Asia :wink: MIeszkam w Nowej Dębie, jest to miasto położone 25 km od Tarnobrzegu :wink: Quote
Multimen Posted February 27, 2004 Author Posted February 27, 2004 Nice girl podobno mialaś się spotkać z Himką to prawda??Chyba ja mam najbliżej do Staszowa nie całe 17 km. Quote
nice_girl Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Nice girl podobno mialaś się spotkać z Himką to prawda??Chyba ja mam najbliżej do Staszowa nie całe 17 km. I już się spotkałam :D Quote
Mami Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Nowa Deba, Nowa Deba... :hmmmm: Skleroza. No, ale na pewno mialam znajomych z tego miasta, a jak nie ja, to moi rodzice. :wink: Chyba ja mam najbliżej do Staszowa nie całe 17 km Chyba nawet mniej troche, rowerem mozna bylo spokojnie dojechac 8) Quote
nice_girl Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Mami Nie napisałam, ale to jest 25 km od Tarnobrzegu jak się jedzie na Rzeszów :wink: Quote
Asia_Focus Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Mami, a miejscowość NIsko albo Stalowa WOla Ci coś mówią ??:D Bardzo znany kiedyś zakład "Zakłady mięsne Nisko" :D ?? Quote
Multimen Posted February 28, 2004 Author Posted February 28, 2004 Mam pytanie powiedzcie cos więcej o tym szkoleniowcu ze Staszowa. :D Quote
Multimen Posted February 28, 2004 Author Posted February 28, 2004 Ja wiem gdzie znajduje się Nisko przejeżdżałem kiedys bo kupowałem z moimi rodzicami pokrowce do samochodu. :D :D Quote
Asia_Focus Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 :D Multimen, czy tam skzoła do której chodzles (psia) to był VIS ? Prosze odpisz mi :P Quote
Mami Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Mami, a miejscowość NIsko albo Stalowa WOla Ci coś mówią ?? Bardzo znany kiedyś zakład "Zakłady mięsne Nisko" ?? Stalowa Wole kojarze, Nisko rowniez :wink: Szkola ze Staszowa juz prawdopodobnie zakonczyla dzialalnosc, bylo to szkolenie przy komisariacie policji i lekcje odbywaly sie jakies 15 lat temu, wiec nie bardzo sie orientuje :wink: Quote
Multimen Posted February 28, 2004 Author Posted February 28, 2004 Mami ta szkoła z pewnością już nie istnieje bo nie slyszałem żeby tu gdzieś ktoś prowadził takie szkolenia. Asia&Focus ta szkoła do której chodziłem z Ajaxem to nie VIS. :D Quote
Asia_Focus Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Ufff , dzieki Multi :D Mami, więc zapraszam do niska, przecie to rodzinne strony 8) Quote
Multimen Posted February 28, 2004 Author Posted February 28, 2004 Mam jedno pytanie. Na wystawie co zabrać ze sobą????? Quote
tunio Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Mam jedno pytanie. Na wystawie co zabrać ze sobą????? kocyk,szczotke,miske,wode,smakolyki,ksiazeczke zdrowia,potwierdzenie i dobrze wychowanego,pozwalajacego sie obmacac,nauczonego postaw psa...... Quote
nice_girl Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Mam jedno pytanie. Na wystawie co zabrać ze sobą????? kocyk,miske,wode,smakolyki i dobrze wychowanego,pozwalajacego sie obmacac,nauczonego postaw psa....... 8) Quote
tynka Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Multimen - jak wam poszło na wystawie w Jarosławiu? Quote
Multimen Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 A źle bo niedał sie dotknąć sędziemu i nie dostał oceny ,a dobrze że wogóle nie szczekał na psy nawet nie zwracał na nie uwagi. Na szkolenie będziemy jeździł do Pana Połoska może jakoś Ajaxowi pomoże z tym. Quote
tunio Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 A źle bo niedał sie dotknąć sędziemu i nie dostał oceny Tynka mam powiedziec,a nie mowilam ? :wink: Jak panna Fabiola ( :wink: )sie czuje ? I jak jej pani ? Quote
tynka Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Multimen - Na szkolenie będziemy jeździł do Pana Połoska a powiedz coś bliżej! No i chęci, systematyczności i wytrwałości Ci życzę. Carry - Fabica, „urodziła” co miała urodzić i wraca do normy, czyli idzie ku lepszemu a jej pani szlag trafił cały dysk ze wszystkimi danymi - już nie wiem płakać czy się smiać... Quote
tunio Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Tynko najpierw proponowalabym zaczac sie histerycznie smiac a potem plakac :wink: A jaki sie czuje Shep ktory praktycznie zostal tatusiem urojonych belgiatek ? 8) Quote
DeDe Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 O qrczę, ale mnie długo nie było... gdzie teraz wybieracie się na wystawy? Ja - Opole i Łódź (jeśli do tej pory wyzdrowieję :evil: ). Mam nieciekawe perspektywy, bo suka linieje, ale lepszego sprawdzianu zachowania w ringu nie znajdę, a zresztą... dojadę czy nie, zapłacić trzeba ! Quote
Recommended Posts