Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a Ty dalej chcesz rozpijac nieletnich ? :wink:

A feeeeeee 8)

Zreszta co ja bym poczela w knajpce z wilczarzem.....Jakie wymiary ma Twoja Kira ? Cerry obecnie ma ok.86cm w klebie i jakies 62 kilo :fadein: .Mam nadzieje ze do 96w klebie dociagniemy 8)

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupię Ci herbatkę :) Kiraczek to maleństwo, trochę ponad 50 cm i ok 15 kg wagi. Ale nie martw się cerikiem, lubię psy - zwłaszcza duze, nie trzeba się schylać, aby pogłaskać :D Mam znajomą knajpkę, będą zachwyceni (a spróbowaliby nie;) ).

Posted

Carr, jestem nieznosna, humorzasta, łobuzica i bezszczelna na dodatek - ale upodobania mam jak dotąd tradycyjne :D Żadnej zoofilii, pedofilii, pederastii itd. Jestem do znudzenia normalna... w pewnych granicach :wink:

Posted

Co prawda moja Diana to nie belg, ale też uwielbia śnieg! Na szczęście z łapą już o wiele lepiej, więc zaliczamy coraz dłuższe spacery :) Ale mimo wszystko staram się ograniczać jeszcze bieganie. Co ciężko mi idzie :roll:

Pozdrawiamy

Goddy i Diana

Posted

Kiraczek to wyrodek (od pańci sie wyrodziła :-? ) bo śnieg i zime lubi... deszcze też lubi... ona wszystko lubi, byle na dworze poganiać... :-?

Toz to zboczenie 8)

Posted

To może jakieś Stowarzyszenie Zboczonych założymy? :D

Bo moja Diana czy deszcz, czy śnieg, czy upał, czy mróz - jak już wyjdzie na spacer, to też niespecjalnie szybko chce wracać.

Pozdrawiamy

Goddy i Diana

Posted

Melduję się w jedynie słusznym temacie :) - jakiś czas mnie nie było - ale postaram się poprawić!

Nie wiem jak Wy ale ja już zyję Z L O T E M