Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że dnia 31.05 (tj. niedziela) w Katowicach w parku tadeusza kosciuszki odbędzie się spacerek. Taka miedyzforumowa integracja. wg moich informacji bd ja z Psikutem kolezanka z szczylkiem ob tereverena, kilka borderkow i ...?
ktoś chętny? spacer około godziny 15 tak więc jesli by ktoś był chetny to piszcze a jesli by sie cos zmienilo to oczywiscie bd pisała pozdrawiam Marta & Psikut

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście nazywa sie "zielone oczko"- to i moze dobrze bo i parking samochodowy tam jest. Mam nadzieję że będzie duuuuuuuuuuuuuuuużo piesków i ładna pogoda!

Posted

Może do 15 się rozpogodzi...?
Jeśli nie będzie padać my się pojawimy :)
Wiadomo ile będzie psów? Bo mój jest strasznym tchórzem ...:roll:

Posted

[quote name='psikut_zabrze']Ogłaszam wszem i wobec, że dnia 31.05 (tj. niedziela) w Katowicach w parku tadeusza kosciuszki odbędzie się spacerek. Taka miedyzforumowa integracja. wg moich informacji bd ja z Psikutem kolezanka z szczylkiem ob tereverena, kilka borderkow i ...?
ktoś chętny? spacer około godziny 15 tak więc jesli by ktoś był chetny to piszcze a jesli by sie cos zmienilo to oczywiscie bd pisała pozdrawiam Marta & Psikut
Szkoda wielka że nikt nie przyszedł. Pogoda była super. Ani kropli deszczu. Mój pies się wybiegał. Specjalnie na to spotkanko jechaliśmy z Mysłowic.........

Posted

Haha najlepsze jest to ze bylam w 2 miejscach xD na kosciuszki i na muchowcu ;]
Na kosciuszki bylam ja z psikutem, kolezanka z ob terverenem, i 2 bordery ;]
podbiegla na chwile dalmatynka i sobie biegaly
Na muchowcu rowniez w 4;] psiaki biegaly, spotkalismy ob grotka, onki, labka ;]
Może ktoś chetny na spacer ale w zabrzu a nastepny wekeend:lol:

Posted

psikut_zabrze napisał(a):
Yanni, widzialam cie ale nie bylam pewna czy to ty. rzucalam psu pilke na polance, bylam z kolezanka i jej szczeniakiem

Szkoda że nie podszedłem bo widziałem dwie fajne dziewczyny z bardzo żwawymi piesiurkam. Jakie wygimnastkowane były wasze psy -no super to sie oglądało.

Posted

Iwcza turniej czego?? xD na czym to polega.. xd ja chyba niestety tym razem nie dam rady. choroba mnie bierze. A Psikut biega za blokiem na polach xD jutro musze z nim ich biegac i cwiczyc bo go energia rozpiera i adhd dostaje ;] dzis szalal z malym belgiem Karmannem :)

• 4 weeks later...
Posted

Zapraszamy wszytskich chętnych na spacerek dzisiaj o gdoz 18 30 (jak już będzie trochę chłodniej ) Żeby psiaki się tak szybko nei wymęczyły samym słońcem :lol: Spotkanie będzie na lotnisku muchowiec od strony jakiegoś baru (ja sama dokładniej nie wiem ale z pewnością jakoś trafimy) pochodzimy tam a potem pójdziemy nad rzeczkę czy jeziorko które tam się znajduje w pobliżu.
Jak na razie napewno będę ja i Barti (Amiś też :evil_lol:)
wilczanda i łowca :loveu:
możliwe że dołączą też
Boness z psiakami :loveu:
i Bernenska z Luną :loveu:

Zapraszamy wszytskich