ewka i haker Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 koniec na dziś jutro dalej zostało jeszcze 60 zdjec Quote
wendka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewka: jestes niezniszczalana :evil_lol: Wielkie dzieki za Jinxowa :loveu::loveu: Quote
Godelaine Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewka i haker napisał(a): no nie ładnie nie jesteś pewna czy to nie Twój pies:mad: No dobra, niech Ci będzie. Nie mój :) Nie ta głowa, nie ten ogon, nie te wargi i nie ta sierść :) P.S. Chyba :cool3: Quote
Magdava Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dziękuję Ewa za zdjęcia. I za poświęcony czas na to, żeby nam sprawić przyjemność, szczerze podziwiam :) Quote
LALUNA Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dzieki Ewa za Wendy, widzę ze tematem przewodnim zdjec była strefa :lol: Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='wendka']ewka: jestes niezniszczalana :evil_lol: Wielkie dzieki za Jinxowa :loveu::loveu: e no jakos daje rade:evil_lol: jeszcze Sopot i jestem wolna:lol: [quote name='Magdava']Dziękuję Ewa za zdjęcia. I za poświęcony czas na to, żeby nam sprawić przyjemność, szczerze podziwiam :) nie ma sprawy ja lubię sprawiać przyjemność:loveu: [quote name='Godelaine']No dobra, niech Ci będzie. Nie mój :) Nie ta głowa, nie ten ogon, nie te wargi i nie ta sierść :) P.S. Chyba :cool3: dobra wybaczam:evil_lol: [quote name='LALUNA']Dzieki Ewa za Wendy, widzę ze tematem przewodnim zdjec była strefa :lol: no akurat ładne słońce tam było:lol: [quote name='PositiveThought']Tak to bywa jak się nie ma dostępu do komputera, czy ja nie napisałam, że ze zdjęć można korzystać do woli? Chyba pisałam, jak nie pisałam, to teraz piszę :evil_lol: Zaraz kolejna seria zdjęć, chyba w formie... wspomnień? dawaj dawaj:lol: a ja daje następne moje wypociny:evil_lol: czadek viola? nex eryk kajtek(miałam z nim problem:roll:) Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ale sie starałam i ostatnie nie wiem kto to Quote
zelek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Godelaine napisał(a):No dobra, niech Ci będzie. Nie mój :) Nie ta głowa, nie ten ogon, nie te wargi i nie ta sierść :) P.S. Chyba :cool3: No wlasnie mialam sie przyznac, ze to moje male, ale balam sie wychylac :diabloti: Mozna przyjac, ze na 99% to Hegel ;) Dziekuje za te zdjecia :) Quote
Magdava Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Bardzo śmieszne Ewa, bardzo... :diabloti: Jako drugiego psa kupię sobie morelowego pudla, o! :cool3: A ta niezidentyfikowana terwiczka to zdaje się Tajga. Ps. Czy tylko u mnie wyniki z Legnicy nie wyświetlają się? Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ,,No wlasnie mialam sie przyznac, ze to moje male, ale balam sie wychylac :diabloti: Mozna przyjac, ze na 99% to Hegel ;-)'' no to moja ulubienica od parówki:diabloti: i wszystko wiadomo:smile: to logo kojarzy mi sie z psem ktorego piorun trzasnął :D coffee bela nie wiem jinx Quote
zelek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewka i haker napisał(a):,,No wlasnie mialam sie przyznac, ze to moje male, ale balam sie wychylac :diabloti: Mozna przyjac, ze na 99% to Hegel ;-)'' no to moja ulubienica od parówki:diabloti: i wszystko wiadomo:smile: to do mnie? jeśli tak, to o co chodzi? :oops: :) Mnie wyniki śmigają. Quote
Magda i Saga Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Bardzo dziękuje za filmiki z moimi pyrami, dopiero je odkryłam :loveu: Quote
Recommended Posts