Rauni Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Wyniki Trochę już mi mroczki przed oczami latają, więc jeśli w wynikach, zwłaszcza niedzielnych, coś jest namieszane, to dajcie znać :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ten pstryk jest świetny: http://i300.photobucket.com/albums/nn4/halfini/Legnica%20agility/DSC_0370.jpg (i się świetnie nadaje do dyskusji o chodach na torze :lol:) Quote
Wafelek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ok, kilka naszych fot. Na początek - trochę antyfotogenicznych psów (niech żyją czarne plamy...). Bloomów kilka: Quote
Wafelek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Desti: Desti albo Hegel: Hegel: Eri też klasyfikujemy do antyfotogenicznych :evil_lol: i to - kolor dobry, ale wszędzie się gdzieś nam na tych fotach chowa... Quote
Wafelek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 I psy nadające się do fotografowania: Jakaś bydgoska pyra: Fiona: któreś z łysych grzywków: Quote
Wafelek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Właściwie ubarwiony pudel: Przedskoczek Kaiden: I mały wielki duchem pies, czyli nasz terrier :loveu: Quote
Wafelek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Willow, ciąg dalszy: Prawdziwa agilitomaniaczka, czyli Lorki: :diabloti: - "o rany, no gdzie ja biegnę!!!": Quote
Wafelek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 " o rany, no gdzie wuff wuff ty biegniesz!!!" Ale najczęściej było to tak: "o rany, Lorki znów się udało!!!" ;-) I jeszcze jeden Kaiden mi się gdzieś tu zapałętał: A to taki mały przerywnik, czyli Danie Za Trzydzieści Złotych :crazyeye: : to na razie tyle - mam nadz., że C.D.N. ;-) Quote
BooBC Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [LEFT]a bordery o umaszczeniu B&W do której grupy się wliczają :cool3: ? [/LEFT] Quote
Rauni Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Eri też klasyfikujemy do antyfotogenicznych :evil_lol: No przepraszam: 1) nie jest czarna (w każdym razie nie całkiem) :razz: 2) nie jest mała 3) nie jest szybka Nic tylko fotografować! :evil_lol: Quote
Angelka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Hej! Zapraszam na moją stronkę, nam też udało się pstryknąć pare fotek :) Quote
Cimi Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Positive, dzięki za foty mojej suki :loveu:! Wafelek napisał(a): to na razie tyle - mam nadz., że C.D.N. ;-) Czy będą jeszcze :cool3: i czy Fiona nie zapałętała się może w pozostałych fotkach :cool3: :eviltong: ? Quote
zelek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Wafelku - bardzo dziękuję za mojego wyjątkowo niefotogenicznego belga :D i obstawiam, że na obu jest Żelek ;) EDIT: Co do wyników i ich poprawności, to mnie się nie zgadza niedzielny jumping II large'ów - nie wiem, czy ktoś nie został poszkodowany na rzecz Hegla, ponieważ w niedzielę nie udało nam się stanąć na podium i nie mam w książeczce wpisanej lokaty. Quote
Magda i Saga Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Pani od hegla jest proszona o filmiki:mad: Bardzo dziekuję za zdjęcia Cu Quote
ewka i haker Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Marysiu Olgo Klaudio i Beato dzięki za Hakera:loveu::loveu: nigdy aż tyle nie miałam:) Quote
zelek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Magda i Saga']Pani od hegla jest proszona o filmiki:mad: Zagapiłam się ;) Niestety nie jestem w stanie opisać która jest Cudna, a która Oxowa :) Najpierw dwa z soboty: YouTube - Magda Domańska i Cudi YouTube - Magda Domańska EDIT: trzeci z soboty http://www.youtube.com/watch?v=8dshZB14ehA Quote
zelek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 I filmiki z niedzieli :) YouTube - Magda Domańska YouTube - Magda Domańska YouTube - Magda Domanska i Oxa Quote
ewka i haker Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 to kilka moich zdjec. Breska bela onek coffee Quote
ewka i haker Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 demolka Aries tu nie szczelam Fiona Sunday Quote
Recommended Posts