wendka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewka: :multi::multi::multi::multi::multi: a wiesz ze na mojej karcie tez sa jakies Twoje foty? :cool3: Quote
zelek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Magda i Saga napisał(a):Bardzo dziękuje za filmiki z moimi pyrami, dopiero je odkryłam :loveu: Bardzo proszę :) Wieczorem jeszcze wstawię Sagę. Quote
Wafelek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dzięki wszystkim za smoothasowe foty, jakie się pojawiły - nie kolakowe zresztą też :-) Naprawdę wszystkie zdjęcia są fajne, i niech wstawiającym nawet przez myśl nie przechodzi, że nikt tu nie zagląda!!! :mad: Nasze jeszcze leżą i czekają, mam nadzieję że wątek nie umrze całkiem do czasu, kiedy wstawię ten C.D.N., o którym napisałam...:oops: Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='zelek']to do mnie? jeśli tak, to o co chodzi? :oops: :) Mnie wyniki śmigają. to chyba mi sie coś pomyliło:oops: chyba psy pomyliłam,chodź ta sunia miała tak samo na imię,dobra nie ma tematu. [quote name='wendka']ewka: :multi::multi::multi::multi::multi: a wiesz ze na mojej karcie tez sa jakies Twoje foty? :cool3: wiem wiem miałam pisać o nie ale zajęłam się swoimi.czekam na niecierpliwie Beata dzieki za Haka Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 tak sie zastanawiałam czemu ostatnich zdjec nie ma a mi przecież net padł wiec jesli chodzi o moje zdjecia to juz koniec;) jinx uniaczek czadek viola? Quote
zelek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewka i haker napisał(a):to chyba mi sie coś pomyliło:oops: chyba psy pomyliłam,chodź ta sunia miała tak samo na imię,dobra nie ma tematu. Hegel to chłopak :D mały bo mały, ale jednak ;) Quote
ewka i haker Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 super zdjecia a to mnie powaliło jak chętnie Vigo robi strefę http://img169.imageshack.us/img169/876/dsc0429.jpg Quote
PARSONRK Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Kochani pozwolę sobie wkleic wasze cudne foty na naszego klubowego bloga - adresik w podpisie z góry serdecznie dziękuję za wszystkie fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Godelaine Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 OGROMNA PROŚBA!!! Czy ktoś z Was dysponuje jakimiś namiarami na Piotra od Rino? Mój telefon chwilowo przebywa w Wawie, a muszę się z nim pilnie skontaktować. Z góry dzięki za pomoc. Quote
zelek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wstawiam obiecaną Sagę - 3w1 ;): YouTube - Magda i Saga :) Quote
Recommended Posts