Marysia_i_gończy Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cloudy jaki ekstra Uniak!! :loveu::multi::loveu: i w galerii jest więcej :multi::multi: Mogę przeklić na bloga i fotobloga?? :modla: Quote
Cloudy Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Cloudy jaki ekstra Uniak!! :loveu::multi::loveu: i w galerii jest więcej :multi::multi: Mogę przeklić na bloga i fotobloga?? :modla: Uniak praca zbiorowa :evil_lol: Oczywiście, że można. :lol: Quote
Magdava Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Klaudia dziękuję za piękne zdjęcia Avuchy :loveu: Już się zaczynałam martwić, że tym razem nikomu nie wpadła w obiektyw ;) Quote
Jona Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dziękuję za fotki :) Marysia, Ty miałaś zdaje się jeszcze jakieś foto ze mną w jedynej słusznej czapeczce :razz: A czy ktoś ma zdjęcia z rozdania nagród w sobotę? Quote
Marysia_i_gończy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 PositiveThought bardzo fajne zdjęcia :multi::loveu::multi: Quote
wendka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ojej, jaki sliczny Kaiden!!!! :loveu::loveu::loveu: Wielkie dzieki! :multi: Positive, super fotki, jednym z psow, ktoremu ciezko mi jest zrobic fotke to Haker, a Tobie tak slicznie on wyszedl :loveu: Cloudy: Kapitalne fotki!! Jak Bloom i Opi Ci ladnie wyszli :crazyeye: :loveu: I bardzo, bardzo dziekuje za Jinx :loveu::loveu: Quote
Jona Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 PositiveThought, dzięki :thumbs:Tajga opadająca po murku szczególnie mi się podoba :) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ho! Ho! Dziękuję za Unę :multi::multi::multi: Mogę porwać na blogi? Quote
BooBC Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Extra foty :loveu: Beatka, a jakiś Bogusiek by się jeszcze znalazł :cool3: ? Ja mam filmy i prosiłabym o pomoc w odgadnięciu kto jest kto (będę wieczorem wstawiać i chciałabym napisać imię,nazwisko właściciela + imię psa ;) ). A więc złapałam : labradora, Iwonę Kalisz z małym czarnym pudelkiem, golden, jakiś pan w czerwonej koszulce z (chyba) BC. A oprócz tego Aneta Kosakowska i Ballada, Michał i Eli, Marysia i Una, Beata ale nie wiem z którą borderową ... będziemy zgadywać później ;) Jeśli ktoś ma niedzielny przebieg agility Boogie, bardzo bym prosiła :) Quote
Wafelek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Jona']A czy ktoś ma zdjęcia z rozdania nagród w sobotę? Ktoś ma ;-) Positive - dzięki za kolaka!!! Mogę przekleić na kolakowe forum? Cloudy - super foty, tylko... tak patrzę, i patrzę na ten album, i nie mogę uwierzyć - Picasa Web Albums - Cloudy - Zawody agilit... - kurcze, żaden kolak nie wpadł ci w obiektyw? Szkoda... :-( Quote
Ewa3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Positive dzieki za sliczne zdjecie Tasji:multi::multi: :loveu: a juz myslalm ze nikt jej nie ma:roll: Palma labek to Tasja i Ewa a golden to Beza i Beata;) Quote
Rauni Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 O, jakie śliczne zdjęcia mojej ferajny! :multi::multi::multi: Jak spaniel fajnie robi huśtawkę:loveu:. Chciałam skopiować na bloga i do galerii, mogę? Quote
ewka i haker Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ja nie widzę zdjęć bo mi komp muuuli ale w domu obejrzę po niedzieli lub w sobotę dam moje marne zdjęcia Quote
hanik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Super zawody mieliście... Zazdraszczam straszliwie. Szkoda, że tak daleko od Gdańska. A co to za przedstawiciel foksa... czy ktoś wie????( chyba,*że to jakiś parson albo jack z dłuższym ryjkiem) Quote
PARSONRK Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hanik napisał(a):Super zawody mieliście... Zazdraszczam straszliwie. Szkoda, że tak daleko od Gdańska. A co to za przedstawiciel foksa... czy ktoś wie????( chyba,*że to jakiś parson albo jack z dłuższym ryjkiem) to nasz 8,5 letnia parsonka Viki ( Całka Fioletowa Magia :) ) nomen omen hodowal Fioletowa Magia ma tylko jacki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma to jak podział rasy :) Quote
hanik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 PARSONRK napisał(a):to nasz 8,5 letnia parsonka Viki ( Całka Fioletowa Magia :) ) nomen omen hodowal Fioletowa Magia ma tylko jacki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma to jak podział rasy :) :lol::lol::lol: Nie ma to jak fotki... Na innych fotkach rzeczywiście już mniej wygląda na foksa... Ale na tym drugim co wkleiłam to naprawdę jak foksik :lol:.. Podobna sunia tylko, że foksterierka krótkowłosa biegala w Kozienicach z przewodniczką ze Słowacji... A już miałam nadzieję, że biega w Polsce jeszcze jakiś foksik... Quote
PARSONRK Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hanik napisał(a)::lol::lol::lol: Nie ma to jak fotki... Na innych fotkach rzeczywiście już mniej wygląda na foksa... Ale na tym drugim co wkleiłam to naprawdę jak foksik :lol:.. Podobna sunia tylko, że foksterierka krótkowłosa biegala w Kozienicach z przewodniczką ze Słowacji... A już miałam nadzieję, że biega w Polsce jeszcze jakiś foksik... U nas biega bezpapierowy w typie foksa - looknij na nasz blog - adres w podpisie :) Quote
Apbt_sól Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 i ja mam jakieś pstryki ;) Gratulacje dla wszystkich:) Quote
Magda&Bloom Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cloudy - kolejny raz dziękuję za fotki Blooma - jesteś moim guru :loveu: :grins: dziękuję za zawody, mimo upałów i padnięcia mojego psa udało się w pierwszym biegu zdobyć pierwszą łapkę do A2 :multi: Pozdrawiam Quote
Melisa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Bardzo dziękuję wszystkim pomagającym przy zawodach :-) dużo Was było:multi: BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM FOTOGRFOM za zdjęcia moich grzywek :loveu: Quote
Recommended Posts