Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Cloudy jaki ekstra Uniak!! :loveu::multi::loveu: i w galerii jest więcej :multi::multi:

Mogę przeklić na bloga i fotobloga?? :modla:

Uniak praca zbiorowa :evil_lol:
Oczywiście, że można. :lol:

Posted

Dziękuję za fotki :)
Marysia, Ty miałaś zdaje się jeszcze jakieś foto ze mną w jedynej słusznej czapeczce :razz:

A czy ktoś ma zdjęcia z rozdania nagród w sobotę?

Posted

Ojej, jaki sliczny Kaiden!!!! :loveu::loveu::loveu:
Wielkie dzieki! :multi:

Positive, super fotki, jednym z psow, ktoremu ciezko mi jest zrobic fotke to Haker, a Tobie tak slicznie on wyszedl :loveu:

Cloudy: Kapitalne fotki!! Jak Bloom i Opi Ci ladnie wyszli :crazyeye: :loveu: I bardzo, bardzo dziekuje za Jinx :loveu::loveu:

Posted

Extra foty :loveu:
Beatka, a jakiś Bogusiek by się jeszcze znalazł :cool3: ?

Ja mam filmy i prosiłabym o pomoc w odgadnięciu kto jest kto (będę wieczorem wstawiać i chciałabym napisać imię,nazwisko właściciela + imię psa ;) ).
A więc złapałam : labradora, Iwonę Kalisz z małym czarnym pudelkiem, golden, jakiś pan w czerwonej koszulce z (chyba) BC.
A oprócz tego Aneta Kosakowska i Ballada, Michał i Eli, Marysia i Una, Beata ale nie wiem z którą borderową ... będziemy zgadywać później ;)

Jeśli ktoś ma niedzielny przebieg agility Boogie, bardzo bym prosiła :)

Posted

Positive dzieki za sliczne zdjecie Tasji:multi::multi: :loveu: a juz myslalm ze nikt jej nie ma:roll:

Palma labek to Tasja i Ewa
a golden to Beza i Beata;)

Posted

O, jakie śliczne zdjęcia mojej ferajny! :multi::multi::multi:
Jak spaniel fajnie robi huśtawkę:loveu:.

Chciałam skopiować na bloga i do galerii, mogę?

Posted

Super zawody mieliście... Zazdraszczam straszliwie. Szkoda, że tak daleko od Gdańska.
A co to za przedstawiciel foksa... czy ktoś wie????( chyba,*że to jakiś parson albo jack z dłuższym ryjkiem)

Posted

hanik napisał(a):
Super zawody mieliście... Zazdraszczam straszliwie. Szkoda, że tak daleko od Gdańska.
A co to za przedstawiciel foksa... czy ktoś wie????( chyba,*że to jakiś parson albo jack z dłuższym ryjkiem)

to nasz 8,5 letnia parsonka Viki ( Całka Fioletowa Magia :) )
nomen omen hodowal Fioletowa Magia ma tylko jacki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie ma to jak podział rasy :)

Posted

PARSONRK napisał(a):
to nasz 8,5 letnia parsonka Viki ( Całka Fioletowa Magia :) )
nomen omen hodowal Fioletowa Magia ma tylko jacki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie ma to jak podział rasy :)

:lol::lol::lol:

Nie ma to jak fotki... Na innych fotkach rzeczywiście już mniej wygląda na foksa... Ale na tym drugim co wkleiłam to naprawdę jak foksik :lol:.. Podobna sunia tylko, że foksterierka krótkowłosa biegala w Kozienicach z przewodniczką ze Słowacji...

A już miałam nadzieję, że biega w Polsce jeszcze jakiś foksik...

Posted

hanik napisał(a):
:lol::lol::lol:

Nie ma to jak fotki... Na innych fotkach rzeczywiście już mniej wygląda na foksa... Ale na tym drugim co wkleiłam to naprawdę jak foksik :lol:.. Podobna sunia tylko, że foksterierka krótkowłosa biegala w Kozienicach z przewodniczką ze Słowacji...

A już miałam nadzieję, że biega w Polsce jeszcze jakiś foksik...

U nas biega bezpapierowy w typie foksa - looknij na nasz blog - adres w podpisie :)

Posted

Cloudy - kolejny raz dziękuję za fotki Blooma - jesteś moim guru :loveu: :grins:

dziękuję za zawody, mimo upałów i padnięcia mojego psa udało się w pierwszym biegu zdobyć pierwszą łapkę do A2 :multi:

Pozdrawiam

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim pomagającym przy zawodach :-) dużo Was było:multi:
BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM FOTOGRFOM za zdjęcia moich grzywek :loveu: