PARSONRK Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Irminek']ale zajefajne zdjęcha...1!!!!:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: niegdy nie miałem stycznosci z takim aparatem ktory robi zdjeciai mozna przenikać nim przez rozne materiały !!!!:diabloti::diabloti::angryy::angryy:;);):eviltong::eviltong:[/QUOTE] Bo to specjalna "maszinka" jest :evil_lol: Quote
Dynamique Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A ja jestem ciekawa czy kiedyś przyjdzie czas, kiedy Beata wstawi swoje fotki :lol::lol::lol::diabloti: Quote
Irminek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 nie wszyscy czekamy ...;) ale juz podobno ma kompa xD :cool1::cool3::cool3::evil_lol::multi: Quote
Dynamique Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Irminek napisał(a):nie wszyscy czekamy ...;) ale juz podobno ma kompa xD :cool1::cool3::cool3::evil_lol::multi: Co z tego, że ma skoro efektów nie widać ? :evil_lol::diabloti: Quote
PARSONRK Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dynamique napisał(a):Co z tego, że ma skoro efektów nie widać ? :evil_lol::diabloti: dopiero w tygodniu ma mieć gwoli ścisłości :) a juz ma zaległościiiiiiii :diabloti::mad::diabloti: Quote
Dynamique Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wogóle to Agnieszka gratulacje dla twoich kundli (widziałam opis na GG) ;) Się postarały :diabloti: Wogóle to masz chyba włączoną opcje: 'nie odbieraj wiadomości od nieznajomych', bo ilekroć do ciebie piszę to wydaje mi się, że do ściany :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
PARSONRK Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dynamique napisał(a):Wogóle to Agnieszka gratulacje dla twoich kundli (widziałam opis na GG) ;) Się postarały :diabloti: Wogóle to masz chyba włączoną opcje: 'nie odbieraj wiadomości od nieznajomych', bo ilekroć do ciebie piszę to wydaje mi się, że do ściany :diabloti::diabloti::diabloti: dzięki śliczne :) troszkę poszalałam :) już poprawiłam gg :oops: Quote
ROSKA[HOP] Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 W oczekiwaniu na zdjęcia Beatki kilka zaległych zdjęć: TRENING-19i22.09.09oraz20.10.09 :eviltong: Quote
PARSONRK Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jakie my zdolne psy mamy Nina uczy Tesę ...LEWITACJI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PARSONRK Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czwartego października w siedzibie Szczecińskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w ramach Światowego Tygodnia Zwierząt nasz klub zaprezentował swoje psiaki i ich umiejętności :) fotki autorstwa Beaty Quote
Dynamique Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wszystkie tak lewitują pare metrów nad tylko nie mój :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PARSONRK Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dynamique napisał(a):Wszystkie tak lewitują pare metrów nad tylko nie mój :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za to twój prędkość nadświetlną osiąga :cool3: Quote
Dynamique Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 PARSONRK napisał(a):za to twój prędkość nadświetlną osiąga :cool3: No tak... cos za coś :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dynamique napisał(a):No tak... cos za coś :evil_lol: powalczymy, popracujemy i będzie git :p Quote
PATIszon Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='PARSONRK']Czwartego października w siedzibie Szczecińskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w ramach Światowego Tygodnia Zwierząt nasz klub zaprezentował swoje psiaki i ich umiejętności :) fotki autorstwa Beaty Jesu, ale czemu na BETONIE? :shake: Quote
PARSONRK Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 PATIszon napisał(a):Jesu, ale czemu na BETONIE? :shake: Jakby była trawa, to zapewniam cię, że byłoby na trawie. Na dzień dobry było przykazanie - "Latać nisko i powoli" Quote
PARSONRK Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Profesjonaliści :p Miskowy :loveu: Nuria G. Quote
PARSONRK Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Treningowe zdjęcia "by Beata" :) Wyścigowe futro - czyli Tessa Roska Błyskawica Uśmiechnięta Irma Babcia Nuria pokazuje, że ona potrafi być szybsza niż Roy Quote
PARSONRK Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Milo profesjonalnie zaliczający strefę Babcie górą !! Viki w akcji Lucky na zakręcie Kuszka dostojnie pokonuje hopkę :] Quote
PARSONRK Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Milo z "zatyczką" :] Aidek, mały, ale wciąż terrier ! Dominika - specjalnie dla ciebie Quote
Irminek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ja tam zauwazylem i popieram ze nina naprawde umie uczyc psy lewitacji xD ;) Quote
Dynamique Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ahhh :loveu: Lucek :loveu: (w tym momencie objawia się moje samolubstwo :evil_lol:). Dzięki Beata za fotki ! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts