PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Klub agility HOP Szczecin powstał pod koniec roku 2004 Założycielkami klubu były 4 zawodniczki: Agnieszka Wasiukiewicz, Dorota i Ola, Małgorzata oraz Aneta ( aktualnie Psie Ranczo). Na początku pod okiem moim ( Agnieszki) i Anety treningi odbywał się na moim terenie koło domu. Po odejściu Anety szkoleniowcem klubu HOP Szczecin zostałam ja - Agnieszka. Wychodząc naprzeciw zainteresowanym ze Szczecina, którzy nie mogli dojechać na treningi przeniosłyśmy się do Szczecina i aktualnie klubowicze ćwiczą pod moim okiem na terenie szkoły dla psów Grom na ulicy Szerokiej 47. Zainteresowanych serdecznie zapraszam :multi: Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Kontakt z prowadzącym zajęcia: Agnieszka Wasiukiewicz wasiuk@vp.pl 503 173 730 Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Niektóre z naszych psiaków trenujących aktualnie pod moim okiem Fana - SA2 foto: Marysia Pazderska Funt - MA3 foto: Hanna Bryzek ( Mokka) Emir - MA0 foto :Hanna Bryzek ( Mokka) Kusza - SA0 foto: M.i K. Kwapisz Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 PATIszon napisał(a):Nie ma zdjec. Hej hej :multi: gdzie ten twój post wywaliło :):):) teraz już być powinny jak tam pudliczkowe cudo ? :) zaraz naszą pudliczkę pokażę;) Quote
Dynamique Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Właśnie widziałam, że jesteście teraz w Gromie :cool3: Czy można przyjść na jakiś trening popatrzeć i porobić fotki ? :cool3: [bez psa :diabloti:] O tak tylko ;) Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dynamique napisał(a):Właśnie widziałam, że jesteście teraz w Gromie :cool3: Czy można przyjść na jakiś trening popatrzeć i porobić fotki ? :cool3: [bez psa :diabloti:] O tak tylko ;) Zapraszam :p Teraz będziemy w czwartek od 16 i w niedzielę od 10 :) pozdr Aga i banda Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Wiele zdjęć oraz nasze klubowe newsy można zozbaczyć na naszym klubowym Blogu klikając tutaj Quote
Dynamique Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 PARSONRK napisał(a):Zapraszam :p Teraz będziemy w czwartek od 16 i w niedzielę od 10 :) pozdr Aga i banda No to super. Ale niestety dopiero w przyszłym tygodniu,bo teraz jestem chora :-( Popstrykam trochę fotek, bo do Gromu mam naprawdę blisko, a lubie popatrzeć sobie na psy biegające po torze :loveu: Agility jest the best :evil_lol: PS. Czy planowana jest powtórka zawodów agility w Szczecinie ? :diabloti: Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Właśnie w zeszły weekend byliśmy na gościnnych występach na zawodach w Berlinie :lol: Nasza grupa - w większości debiutowała na tych zawodach. Pomimo ogromnej tremy zabawa była przednia i osiągnięcia super ;) Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dynamique napisał(a): PS. Czy planowana jest powtórka zawodów agility w Szczecinie ? :diabloti: a kto wie, kto wie :cool3::cool3::cool3: na razie szykujemy się na kolejne zawody - za dwa tygodnie :) Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Przed startem Zostań, zostań ... Finisz Viki i Niny Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Logo to podstawa :):) I "nasi" raz jeszcze :) Pełna fotorelacja i wyniki będą już za chwilkę na naszym klubowym Blogu TUTAJ Quote
PARSONRK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jakoś tak wyszło, że u nas ćwiczą same małe lub średnie psiaki :lol::evil_lol::lol: Więc maluszki mają u nas bardzo bezpiecznie :loveu: :multi: Zapraszamy do nas :multi: Quote
ROSKA[HOP] Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 To ja dodam coś od Roski z zawodów w Berlinie...;) Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 a kto wie, kto wie :cool3::cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Świetnie biegacie :razz::razz::razz: A gdzie jedziecie na zawody za 2 tygodnie ? :razz: Quote
Recommended Posts