Equus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Zdjęcia z treningu naszej grupy na Stadionie "Olimpia": Leon - rosyjski toy (najmniejszy wzrostem- największy duchem!) Leoś - pełen energii szetlandzik Wega -fantastyczny kudłacz (nie pamiętam rasy:oops:) no to już wiem dzięki PATIszon, że to beardet collie!!! Larysa (vel Lara, Larwik, Larwa, Larysiak w zależności od sytuacji:evil_lol:) -moje kochane cudeńko - kundel pełną gębą, najstarsza bestia w grupie, zdiagnozowane ADHD;) Lula - szalony młodziak - border collie Quote
Equus Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Pixel -szetlandzik, prawie równolatek mojej Larysy, ale dużo spokojniejszy:cool3: Larysa -wystrzał z tunelu miękkiego:diabloti: Quote
Equus Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Z tyłu Leoś, który nie może się już doczekać swojej kolejki:loveu: Jamnik:lol: Laryska lubi latać na dalekie odległości:crazyeye: - więc się odbija sporo przed przeszkodą:lying: Guinness -airedale terrier - zwycięzca wystaw i wytrawny sportowiec Quote
PATIszon Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Brawo! Ten pies co rasy nei pamietasz to Beardet Collie:) Quote
Equus Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Grom - ledwo się mieści w tunelu ale zupełnie mu to nie przeszkadza! Quote
Equus Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 I na koniec poplątane nóżki :cool3: I torpeda:multi: - jak ona to uwielbia:loveu: (ja zresztą też:razz:) Quote
crazydaisy Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 W końcu jakieś fotki z treningów się pojawiły :) Larysa faktycznie jak torpeda mknie przez tor, pozdrawiam i do zobaczenia :) Quote
Berneska Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Och i nawet bernuś!! :evil_lol::loveu: Widzę coraz więcej tych puchaczy startuje w tym sporcie XD Pięknie skaczą :loveu: Quote
Equus Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Może się jeszcze ktoś z fotkami dorzuci?:cool3: Quote
paula_do Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Witam w naszym grupowym watku :) Szkoda, ze nie ma fotek Frodka, ale pewnie nie bylo nas tego dnia. pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia w Kozienicach :) Quote
Shyra Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dziękuje za bardzo ładne zdjęcia mojego Piksla!!! Jak tylko będę miała internet, to sprawdzę pocztę i pokaże je na forum, w którym my piszemy... :D ;D Mogę też powiedzieć wszystkim, że wczoraj chyba wszyscy z naszej grupy zdali egzamin z ocena doskonałą. Najwięcej punktów zdobyłą Lara (maksa)- Gratuluje!!! Quote
Equus Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Faktycznie psiska wyszły bardzo "zawodowo"!:loveu: W imieniu Larysy dziękuje też za gratulacje :p Konkurencja była ostra i deptała nam po piętach!!! A dziś Laryska rozprawiła się już z nagrodą i zeżarła zabawkę którą wygrała:eviltong: Quote
Equus Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 I jeszcze parę zdjęć: Vega a'la Ciasteczkowy Potwór:loveu: I Gromek skupiony przed przeszkodą A tu już zmierza ku stacjonacie... ...i przelatuje niczym... grom:evil_lol: Quote
Equus Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 A tu jeszcze dwa zdjęcia Vegi i Hrubego (w tle). Niestety Chruby nie załapał się na zdjęcia na przeszkodach bo... był za szybki ;) Nie ma się co dziwić - zajął przecież 2. miejsce na egzaminie:multi: Tu się załapał też pyszczol mojej Larysy:p I na deser... oczywiście Laryska! (a ja dzielnie obok próbuję dotrzymać jej kroku:cool3:) Quote
Recommended Posts