Dream Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 narisowa napisał(a):GRATULACJE !!! anglia, szkocja, irlandia - co za róznica :evil_lol: ważne, że gordon !!!:evil_lol: Dziękować :D Quote
Agatka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 OGŁOSZENIE !!!! Zgubilismy wczoraj na wystawie w Przemyślu aparat fotograficzny !!! mały srebrny w czarno-czerwonym opakowaniu. Na karcie sa zdjecia sznaucerów i lhasa jesli przez przypadek uczciwy znalazca zechciałby go zwrócic bylibysmy bardzo zobowiazani to dla nas bardzo cenna rzecz kontakt od mnie 0-506 860 497 lub e-mail iza@sznaucery.com Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 I WILL FOLLOW Slim Extreme Zw. Mł NJWR BOB BOG lokata I BIS Juniorów lokata III :multi::multi::multi: Quote
Estowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gratuluje wszystkim!! Ja moje fotki mam głównie berneńczyków... Ale jak coś to wstawię do końca tygodnia. E: http://hepnar.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&page=inline&catid=75&id=9347&limit=1&limitstart=41 Saga, to Ty?? ;) Quote
panienkabubu Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):I WILL FOLLOW Slim Extreme Zw. Mł NJWR BOB BOG lokata I BIS Juniorów lokata III :multi::multi::multi: Masz fotkę z BIS Juniorów? Był tam Bernardyn. Bardzo mi zależy. Quote
Saga200 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Estowa napisał(a): FOTO HEPNAR Cyfrowe Laboratorium Fotograficzne - FOTOGRAF KROSNO - ODBITKI,ZDJĘCIA REKLAMOWE,PROFESJONALNE STUDIO,FOTOGRAFIA ŚLUBNA,SKLEP - ZAKŁAD FOTOGRAFICZNY Saga, to Ty?? ;) Tak ;] Prosimy o fotki z Bisu i Bogów... ;] Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 panienkabubu napisał(a):Masz fotkę z BIS Juniorów? Był tam Bernardyn. Bardzo mi zależy. niestety nie może Cambel będzie miała bo fociła Quote
Estowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Tak, przyłączam się do próśb o BOGi i BISy ;D Quote
McDzik Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dziękuję Agnieszce (forumowej Diablicy) za wystawienie mojego Arniego :loveu: Super się spisaliście, opis fantactyczny a w opisie "dumna prezentacja" :multi: Arni Gang Cziki- V1, CWC, BOS, BOB ! Ja byłam wtedy na Młodym Prezenterze, lokata 3 w grupie starszej w sporej konkurencji. Quote
Guest Lotty Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gratulacje dla Was obojga.:multi::multi:Arni jak zwykle cudnie się prezentuje. Quote
McDzik Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Lotty napisał(a):Gratulacje dla Was obojga.:multi::multi:Arni jak zwykle cudnie się prezentuje. Dziękujemy serdecznie :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Gratulacje dla wszystkich zadowolonych! :multi: wrzucam trochę :lol: moich zdjęć Wyrażam zgodę na dalszą publikację zdjęć, proszę tylko o link na PW, gdzie zdjęcie zostało użyte. Quote
Recommended Posts