Sensuel Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Mam już potwierdzenie przyjęcia :multi::multi: Quote
McDzik Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wow ekspres :crazyeye: my czekamy, to moze w takim bądź razie dojdzie na czas :lol: Quote
Darianna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 u nas przyszło wczoraj razem z zaproszeniem na PP ;) tzn osobne koperty, ale w jeden dzień przyszły ;) Quote
Kika Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 McDzik napisał(a):Aaa bo chyba z tego co widze miała być na II grupe jeszcze pani Świsulska, której w ogóle nie ma, więc może coś nagle sie stało przed wystawą i podrzucili panu Piskayowi ..? Stało się nagle,czasem tak bywa. Quote
McDzik Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kika napisał(a):Stało się nagle,czasem tak bywa. Czyli dobrze się domyślałam :) rozumiem w pełni Quote
Kasienkaa214 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mieliśmy jechać towarzysko i jednak nie wypali.. :/ brak transportu :/ Quote
Cambel&Megi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 a my z lisicą będziemy, towarzysko :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Cambel&Megi napisał(a):a my z lisicą będziemy, towarzysko :) :evil_lol:do kogoś się znowu wkręciła Quote
Foxowa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ja nie mam już psa, Yumi nie wiadomo czy będzie bo p. Karolina nie dostała odpowiedzi na zgłoszenie psów, a ma szczyle więc po to żeby się przejechać nie ma czasu. Gorzej będzie jak nic mi się nie trafi :placz: Quote
Sensuel Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hmm... A jaka jest pogoda dziś w Przemyślu i jaką na jutrzejszy dzień prognozują! Quote
psiulka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Sensuel']Hmm... A jaka jest pogoda dziś w Przemyślu i jaką na jutrzejszy dzień prognozują! Przemyśl - Prognoza pogody - Onet.pl Pogoda Quote
Estowa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Kasienkaa214 napisał(a):Mieliśmy jechać towarzysko i jednak nie wypali.. :/ brak transportu :/ A Egankowa?? Quote
Estowa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Nawzajem! i niedziękuję xD Spróbuję ufocić Arniego :) Quote
Zuza i Noddy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ja wyjeżdżam już za 5 godzin :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ja wyjeżdżam już za 5 godzin :evil_lol: Ja "dopiero" za 8. :diabloti: Do zobaczenia! Quote
Zuza i Noddy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 psiulka napisał(a):Ja "dopiero" za 8. :diabloti: Do zobaczenia! Ale ci dobrze, no to do jutra, a właściwie prawie do dzisiaj :lol: Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 a my wstaliśmy i się zaraz zbieramy ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 FROZEN BOY z Grabskiego CWC NDPWR BOB :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MariuszR Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Mając nadzieję, że ktoś z oddziału Przemyskiego to przeczyta .... Była to najgorzej zorganizowana wystawa (a byłem na kilkunastu) 1. Teren nie zabezpieczony - dziury, furtki .... wchodził kto chciał, często z psami (ciekawe czy zdrowymi ... ?) 2. (niby) kontrola weterynaryjna - przy sekretariacie, tylko papiery. 3. Handel szczeniakami odchodził nie tylko przed. ale także na terenie wystawy. Po bieżni spacerował "pan" z młodziutkim niby onkiem !!! oczywiście bez metryki, ale na sprzedaż. (a mogło być tak pięknie, moje maleństwo wzięło Zw. Mł , Zw. Rasy, B.Jun.) Pozdrawiam M Quote
Recommended Posts