wiq Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 co do Boba, zawsze można mu założyć osobny wątek, ale tu ma już gotową ''publikę'' ;)
Chandler Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Można Bobka dołączyć do Marleya, tylko ja nic o nim nie wiem i czekam na info. Jeszcze trochę cierpliwości i Bob będzie miał swoje miejsce na dogo :cool3:.
Chandler Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Przyjaciółka Marleya z Boguszyc - Amanda (obecnie zwana Sonią) pojechała już do domu stałego, oby i Marleyowi się udało.
ostatniaszansa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Widzieliście jakie cuda czyni CoolCaty? Ze skołtunionego, przerażonego "coś " wyczarowała pięknego sznaucerka :lol:. Może teraz dobierze się do chłopaków czyli Boba i Marleya? Nożyczki tu nie pomogą ,tak mają skołtunioną sierść no i gwarantowane , że pchły. Bo psy z domu P. BW je mają i to w znacznych ilościach. Kierownik schroniska dostał preparaty, ma przypilnować spryskanie psów. Acha, Bob i Marley są zabrane z domu, teraz będą pod opieką P. Józefa , nareszcie będą miały stały kontakt z człowiekiem .
sleepingbyday Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 to chłopaki nabiorą "adopcyjności" po fryzjerze. i dobrze, te skołtunione - nie wiadomo co chowają w dredach i kołtunach, przyda się cięcie.
li1 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 mgie napisał(a):Super,że Bob&Marley załapią się na fryzjera :cool3: Co, Bob&Marley ogoleni ??? To juz nie ma reggae.........
sleepingbyday Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 to kwestia tego czegos, a nie dredów :evil_lol:
elmira Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 sleepingbyday napisał(a):to kwestia tego czegos, a nie dredów :evil_lol: Ja sie obawiam, że tutaj może byc propagowany ruch "skin head&body:shake: Ja wymiękkam.
sleepingbyday Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 podobno trzeba być tolerancyjnym dla wszystkiego :roll:
Chandler Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Nie mam jeszcze wiadomości o Bobie, jak tylko będę miała dołączę go do tego wątku w pierwszym poście. W sprawie adopcji Marleya nie było ani jednego telefonu... Koleżanka Marleya - Amanda, teraz zwana Sonią uciekła wczoraj z nowego domu...
mgie Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jeszcze gorące ogłoszenia Marleya offer.pl alegratka.pl bono-polska.pl cafeanimal.pl eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl ogloszenia.interpress.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl poznan gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info Ekstremalnie miziasty pies. Co� w typie Colie,puchaty!Cudo Ekstremalnie miziasty pies. Coś w typie Colie,puchaty!Cudo :: (S003433) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Ekstremalnie miziasty pies. Co� w typie Colie,puch - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse Marley & Bob - Zwierzaki - cafeanimal.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ekstremalnie miziasty pies. Co� w typie Colie,puch / Psy > Pozosta�e - Warszawa
mgie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wyróżniłam alegratkę: Ekstremalnie miziasty pies. Co� w typie Colie,puchaty!Cudo
Chandler Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dziękuję za ogłoszenia..., co ja bym bez Ciebie zrobiła mgie :cool3:. Marley :loveu:.
Chandler Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Też bym chciała mgie... Wakacje, to raczej czas na porzucanie psów, a malo jest chętnych na adopcje. Tak nie powinno być :shake:.
mgie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Marley jak cie mam ogłaszać...żebyś już poszedł do domu :mad:
sleepingbyday Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 i co tam u reggae psiaków? cichutko? no cóż, raz na wozie, raz pod wozem...
Chandler Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Zmieniłam pierwszy post, choć nie wiem nic specjalnego o Bobku. Psy są u Pana Józefa, będzie wiadomo coś wiecej o ich zachowaniu za niedługo, mam nadzieję. Wstawiłam dwie fotki Bobka, ale nie wiem, czy mają właściwy rozmiar, bo mi wyszło inaczej niż teapot. Próbowalam kopiować adres z albumu, jak pisała teapot, ale chyba nie do końca mi wyszło, jak powinno. No cóż... Chwilę mnie nie będzie. Bardzo proszę o odnawianie ogłoszeń Marleya.
Recommended Posts