filonek_bezogonek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 kto się "odważy":evil_lol::evil_lol: zgłosić ? [FONT=Arial][FONT=Arial]Grupa V Janina Staniszewska-Borkowska WSZYSTKIE RASY[/FONT] [/FONT][FONT=Arial]Toż to podobno bardzo sroga Pani Sędzia:diabloti::diabloti: - Neutrako - wybacz Mam nadzieje ze nie masz mi tego za złe [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]termin zgłoszeń mija niebawem bo 30 maja br[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]przyznać się kto się zgłosił ?[/FONT] [FONT=Arial]Pani Tereso , Jacku , Ulu ?[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Pencia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Co to znaczy "kto się "odważy"i"bardzo sroga"nie miałam bowiem przyjemnosci byc na ringu z Neutralką i nie rozumię?Kalisz to trochę daleko od Krakowa:lol: Quote
J.G Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Mam bardzo blisko,wolny termin,chciał bym być na tej wystawie ale niestety nie bo mój pies jest po suce z hodowli sędziego. Marta co do srogości mam inne zdanie od ciebie,pani sędzia oceniała już twojego i naszego psa i nie zauważyłem srogości.;) Quote
filonek_bezogonek Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Sędzia nie ocenia rodziny psa tylko samego wystawianego psa :) Poza tym sędzia nie zna :razz: psów bo zabronione jest zapoznawanie sie z katalogiem i sędzia sędziuje psy anonimowo :cool3::cool3: Jacku - jak byś nie pamietal "sroga Pani sędzia" oceniała nas ( tzn nasze psy) w Kielcach 2008 roku :evil_lol: Quote
Pencia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Filonku,a możesz bardziej wyjaśnic co to znaczy "kto się "odważy"i"bardzo sroga"? Quote
filonek_bezogonek Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Pencia napisał(a):Filonku,a możesz bardziej wyjaśnic co to znaczy "kto się "odważy"i"bardzo sroga"? Penciu ... oj tak dla żartów sieję zgrozę:diabloti: . Przecież Neutralka nie jest wcale straszna . Quote
J.G Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Marta a ty się odważysz być asystentem w Kaliszu? Co do anonimowości psów to utopia,tym bardziej gdy sędzia jest hodowcą to zna wszystkie psy w kraju co innego gdy sędzia jest z innego kraju,a co do dostępności katalogów wydaje mi się że wież doskonale że jest inaczej.;) Quote
filonek_bezogonek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Nie :) asystowac nie bede :) Stawka jest nieliczna, niewiele nas bo tylko: Guto i JJ - w psach w suczkach - Tabia, Coco i Fantazja (P. V. Jantos) lacznie cale (az !!!! he he he ) 5 sztuk Quote
Imparato Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Karma'] Powerpom Born To Success (JJ) - BOG I, BOB Ula,:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::smilecol: Quote
Karma Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Witam Bardzo dziękuję Ci Teresko za gratulacje . Składam Tobie gratulacje za doskonałe wyniki zdobyte na wystawie w Płocku tydzień temu . Temat Płocka nie był na forum, więc może coś na ten temat nam napiszesz . Dziękuję jeszcze raz . Quote
Imparato Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Byłam w Płocku na wystawie z Kroplą Kynologii.Miał sędziować pan Szemraj ale okazało się tuż przed samą wystawą ,że sędziować szpice małe i miniaturowe będzie pani M.Musiał.Pogoda była brzydka,deszcz wisiał w powietrzu a wiatr niszczył paniom i psom fryzury.Kropla Kynologii dostała ocenę doskonałą ,NDSwR ,CWC i piękny opis.Na finały juz nie zostałam ,ponieważ na wystawę przyjechałam samochodem mojej koleżanki a ona ze względu na pogodę chciała szybko wracać do domu . A zaskakujące jest to ,że oprócz mnie nie było żadnego innego wystawcy ze szpicem miniaturowym czy małym. :hmmmm: Quote
J.G Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Brawo!!! ULA Gratuluję bardzo serdecznie. [SIZE=2]A możecie podać całą stawkę i wyniki. Quote
filonek_bezogonek Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 NO i jeszcze trzeba dodać ze TABIA LVi domow - BOB JUNIOR Niestety nie pamiętam, która suczka ( czy Coco Chanel Little king;s czy Fantazja Włochaty) była BOS - może Ula powie bo ona szła o BOB. My z Gustawo CWC - i rozpoczęlismy dorosły championat .... Ula masz jakies fotki jeszcze bo ciekawa jestem jak wypagł Gustaw ?? Quote
filonek_bezogonek Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 aaaa jeszcze cos bo zapomnialam IMPARATO - buziaki dla KROPELKI !!!! za taki suckes !!!! Quote
J.G Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Marta gratuluję bardzo serdecznie. [SIZE=1]Jak ten czas szybko mija,GUSTAW niedawno chodził w klasie szczeniąt,a już rozpoczął Championat. Quote
filonek_bezogonek Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 no mija .... niedlugo bedzie rok jak pierwszy raz pojechal na wystawe... z ml ch pl poszlo mu gladko po na trzech wystawach na jakie pojechal pod rzad (kielce, rzeszow, legionowo) zlapal zw ml , ale z doroslym championem pewnie bedzie trudniej ... Quote
J.G Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 filonek_bezogonek napisał(a):no mija .... niedlugo bedzie rok jak pierwszy raz pojechal na wystawe... z ml ch pl poszlo mu gladko po na trzech wystawach na jakie pojechal pod rzad (kielce, rzeszow, legionowo) zlapal zw ml , ale z doroslym championem pewnie bedzie trudniej ... Mylisz się klasa pośrednia stała się pusta wszystkie psy wyrosły został twój i import z CZ,wł.M.W. chyba że konkurencja przyjedzie z zagranicy. Quote
filonek_bezogonek Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Nie ... jest wiecej psów. Jest EMIR Wspólno DOm, są Kontrapunkciki tj. Synonimus i Przydatny Drobiazg no i jak sam wspomniales Lvi Dmov, w rekach swietnego handlera ;) Quote
Imparato Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 IMPARATO - buziaki dla KROPELKI !!!! za taki suckes !!!![/quote] Filonku, Kropelka /w domu nazywana Kanconetką / dziękuje za bużiaki.A sukces byłby większy gdyby konkurencja dopisała.Przed wystawą przeprowadziłam z Kanconetką poważną rozmowę w wyniku której obiecała mi ,że na wystawie pokaże się z jak najlepszej strony i słowa dotrzymała. I nie szła już po ringu jak ciele na rzeż. :multi: ;) Quote
Imparato Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 My z Gustawo CWC - i rozpoczęlismy dorosły championat .... Gratulujemy Guciowi sukcesów wystawowych :klacz: i życzymy mu aby w równie szybkim czasie zdobył championat dorosły. Quote
Imparato Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ależ on jest piękny,chciałabym mieć takie cudo w domu.:iloveyou: Quote
Recommended Posts