Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem o tym :eviltong: To dzięki nim przekonałam się do czytania englishowskiej wersji mimo wielkich braków językowych (komunikacja a owszem ale coś więcej? :crazyeye:) :evil_lol:

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak skończę to się zgłoszę :loveu: bo narazie jeden rozdział to bez sensu :evil_lol:

ja znam twilightseries. fora.pl bardzo popularne
i cbstwilight. fora.pl takie małe i skromne

z twilightseries wychodzą wszystkie tłumaczenia :P

Posted

evl napisał(a):
pojedyncze rozdziały też mogą być :cool3:

to pierwsze też znam, zastanawiam się czy się zarejestrować... pod jakimś uroczym nickiem - ja wiem... :hmmmm: może Bella-killer czy coś :diabloti:

Ja się wstydzę :oops: jak napiszę drugi to wyślę :evil_lol: na razie mam :hmmmm: 3 zdania :evil_lol:

Sweetaśna-Bella :loveu: ew. I-Love-Edward :evil_lol: o i jeszcze może być Sweety-Dżajkob :evil_lol:

Post myk hop :/

Posted

[LEFT]pojedyncze rozdziały też mogą być :cool3:

to pierwsze też znam, zastanawiam się czy się zarejestrować... pod jakimś uroczym nickiem - ja wiem... :hmmmm: może Bella-killer czy coś :diabloti:
[/LEFT]

Posted

evl napisał(a):

Tinka - a jakie to Twoje tłalajtowe forum ma adres? :cool3: tylko wstaw bez linka, albo pospacjuj, bo dogo go pożre :angryy:

sory men, ale ja nie znam żadnego tłajlajtowego :evil_lol::evil_lol: ja wiem tylko, że dziewczyny z forum tłumaczyły, to wszystko ;)

Posted

Tinka:) napisał(a):
gdzie one są? :evil_lol::evil_lol:

Ja mam na swoim chomiku:evil_lol: chomikuj.pl/okamia
i na twilightseries też znajdziesz :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
a czytałyście wycięte fragmenty?? w jednym Bella pokazuje że jest kompletną debilką w drugim że jest całkiem domyślna :evil_lol:

czytałam :evil_lol:
tzn. czytałam tylko te fragmenty których książki przeczytałam, czyli Zmierzch i Księzyc w nowiu

Posted

Unbelievable napisał(a):
to po co hasła? :evil_lol::evil_lol:

A po to żeby dzieci se życie komplikowały i rzeczy nie dla nich nie ściągały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziewczynki dorwały co nie czytały i teraz ich nie ma :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
A po to żeby dzieci se życie komplikowały i rzeczy nie dla nich nie ściągały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziewczynki dorwały co nie czytały i teraz ich nie ma :evil_lol:

eee, ja już sobie znalazłam tylko te wycięte kawalki i przeczytałam :evil_lol:
jak dla mnie oba fragmenty z bellą pokazują jej głupotę :evil_lol:ona jest gorsza niż ja :evil_lol::evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
eee, ja już sobie znalazłam tylko te wycięte kawalki i przeczytałam :evil_lol:
jak dla mnie oba fragmenty z bellą pokazują jej głupotę :evil_lol:ona jest gorsza niż ja :evil_lol::evil_lol:

A da się???:crazyeye: Ja za nim przeczytałam sagę myślałam że większej niedorajdy ode mnie nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']A da się???:crazyeye: Ja za nim przeczytałam sagę myślałam że większej niedorajdy ode mnie nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chyba nie :evil_lol:
[SIZE="1"]ty masz zdjęcie wenża od bonzaj:placz:

Posted

[quote name='Unbelievable']chyba nie :evil_lol:
ty masz zdjęcie wenża od bonzaj:placz:

nom chyba tak :evil_lol:
naprawde?? kiedy dostałam?? :oops: mam tel nie przyjmujący mmsów :shake: bo stary padł :placz:

Posted

Witam ponownie:)
Widzę, że z Twilighta dyskusja przechodzi na chomiki jakieś:diabloti: Co to ma być ? :P
Nie wiem, czy widzieliście, ale powstał nowy fanowski zwiastun new moona autorstwa Tiffanyd666... Chcecie link? Uważam osobiście, że ten fanowski jest lepszy od oficjalnego :)
No i oczywiście najlepsze dwie sceny w trailerach to:
-przemiana Jacoba w wilka
-jak panna otwarta paszcza się zwija z bólu :P (Dobrze jej tak:diabloti:)

Posted

Martyna&Zara napisał(a):
Witam ponownie:)
Widzę, że z Twilighta dyskusja przechodzi na chomiki jakieś:diabloti: Co to ma być ? :P

Hello :eviltong:
na chomiki się przerzuciliśmy bo tam wycięte fragmenty są :evil_lol:
Czytałaś??

Pytanie - czy ktoś już wszystkie przeczytał :evil_lol: bo chce z kimś pogadać o stypendium ^^ i wybiciu szyb :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Okamia']nom chyba tak :evil_lol:
naprawde?? kiedy dostałam?? :oops: mam tel nie przyjmujący mmsów :shake: bo stary padł :placz:
:mad::mad:
[quote name='Okamia']

Pytanie - czy ktoś już wszystkie przeczytał :evil_lol: bo chce z kimś pogadać o stypendium ^^ i wybiciu szyb :evil_lol::loveu:

ja nie czytałam ten najostatniejszej :cool1:

Posted

Okamia napisał(a):
Hello :eviltong:
na chomiki się przerzuciliśmy bo tam wycięte fragmenty są :evil_lol:
Czytałaś??

Ja przeczytałam wszystkie 4 razy nawet:evil_lol:

Posted

Film to wedle mnie porażka :diabloti: scena z bejsbolem (nie wiem jak to się pisze :P) go uratowała...
książka może być, ok, ale momentami nudaaaa
aw Księżycu w Nowiu za dużo Jacoba jest :eviltong:

brrry, Pattinsona nienawidzę.