Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bella mnie dobija... :placz:
ale ogólnie nie jest źle, chociaż kurde... czy nikt z ludzi, którzy robią filmy o wilkach/wilkołakach i wampirach nie wie, że wilki nie szczekają? :roll: znaczy czasem im się zdarza, ale brzmi to bardziej jak 'woof' i na pewno nie szczekają sobie ot, tak jak nasze psy...

[SIZE=2]właśnie doczytałam, że to beztalencie dostało jednak nagrodę dla najlepszej aktorki... porażka :roll: i jeszcze w trampkach przylazła... [SIZE=1]nie to, żeby coś tam - kocham trampki, ale do kiecy?!

Posted

[quote name='evl']bella mnie dobija... :placz:
ale ogólnie nie jest źle, chociaż kurde... czy nikt z ludzi, którzy robią filmy o wilkach/wilkołakach i wampirach nie wie, że wilki nie szczekają? :roll: znaczy czasem im się zdarza, ale brzmi to bardziej jak 'woof' i na pewno nie szczekają sobie ot, tak jak nasze psy...

[SIZE=2]właśnie doczytałam, że to beztalencie dostało jednak nagrodę dla najlepszej aktorki... porażka :roll: i jeszcze w trampkach przylazła... [SIZE=1]nie to, żeby coś tam - kocham trampki, ale do kiecy?!

wiem wiem... ogólnie mi się trailer nie podoba... :angryy:

Posted

[quote name='smallpati']Proszę twoje Volvo i Edzio :evil_lol:

Edzio niepotrzebny:oops: Mógłby tam Johnny zamiast niego stać:evil_lol:

Rozwaliłaś mnie:lol::lol::lol:

Posted

Everybody_Lies napisał(a):
Rozwaliłaś mnie:lol::lol::lol:

a czemu? :siara:

aaa tak po namyśle doszłam do wniosku, że Dżejkob wygląda jak jakiś tani wilczek z komputerowej gierki :diabloti:

Posted

mi się zwiastun podoba. wiecie dlaczego? bo w końcu są normalne kolory a nie niebiesko zielone
to jak wilczek skacze to jest już z innej sceny: zobaczcie jak jest belcia ubrana

Posted

A mnie się tam podoba :cool3: zwłaszcza moment ataku Jasperka i ciekawa jestem jak to będzie wyglądało na dużym ekranie :cool3:
Zaraz pooglądam jakieś zdjęcia z MTV, zobaczę te trampki :evil_lol:

Posted

AgaMasel napisał(a):
A co do ataku: poparzcie na rodzinkę. zero reakcji. Emmet stoi sobie z ręką w kieszeni... Jedynie ze strony Carlisle 'a (czy jak to tam się pisze) jakaś reakcja

faktycznie, a z tego co pamiętam esme musiała wyjść, emmet rzucił się na jaspera, alice też musiała wyjść...

Posted

A co do ataku: poparzcie na rodzinkę. zero reakcji. Emmet stoi sobie z ręką w kieszeni... Jedynie ze strony Carlisle 'a (czy jak to tam się pisze) jakaś reakcja

Posted

Co wy chcecie od tych trampek :mad::evil_lol: mi się podobało jak wyglądała, ogólnie w trampkach nie chodzą (ogólnie obuwie sportowe na moich nogach to rzadkość :eviltong: ale kurcze spodobały mi się :cool3:

A po za tym to czekam, czekam i czekam, doczekac się nie mogę na książkę Zmierzch, którą na allegro zamówiłam 25, a dziś się dowiedziałam że dopiero ją wysłali :angryy:

Posted

nie ma co się bulwersować gwiazdom nieraz odbija:evil_lol:
partacze na tym allegro:eviltong:
trailer taki sobie, ale może być. wilk najbardziej mi się spodobał:loveu: ale mógłby być jeszcze większy:diabloti:

Posted

widziałam "zmierzch" wczoraj i mało nie umarłam ze śmiechu - żenada
oczywiscie piekne widoki, domy - szczegolnie ten wampirzy
ta laska grająca główną rolę kobiecą jest masakryczna, buzia ciągle wykrzywiona w jakimś grymasie, ręce się trzęsą, neurotyczka jakaś taka, dwa chuda jak kij od szczotki, nóżki jak patyczki - okropna
reszta jako taka

generalnie uważam, ze targetem tego filmu sa głownie nastolatki badz lekko inantylne studentki - zeby nie bylo, jestem beznadziejna romantyczka, tyle, ze w tym filmie nie ma dobrze prowadzonej historii, emocje sa kiepskie i dosc slaba jest muzyka

książka jest lepsza, mam wszystkie 4, przeczytalam toto przed obejrzeniem filmu

cala historia jest dosc nuzaca i opierajaca sie na trudnej milosci, tyle, ze tam ciagle glownym problemem jest to, ze ona sie rozcina, zacina i kaleczy przy "dobrych" wampirach

smieszne toto

nie chce nikogo obrazic moim postem, rozumiem, ze film moze sie podobac
ja spodziewalam sie czegos w stylu "wywiadu z wampirem" przeniesionego na warunki mlodziezowe a dostalam hanne montane z wampirami w roli glownej

Posted

fizzy napisał(a):
nie ma co się bulwersować gwiazdom nieraz odbija:evil_lol:
partacze na tym allegro:eviltong:
trailer taki sobie, ale może być. wilk najbardziej mi się spodobał:loveu: ale mógłby być jeszcze większy:diabloti:

Oni i tak nie ubierają się sami,mają od tego stylistów, wizażystów, itd. ;)

Nawet mnie nie denerwuj, bo mnie już trafia, doczekac się nie moge :mad:

eee tam wilk jest w sam raz :cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):
najlepsze w filmie jest volvo tego zblazowanego bladziocha :evil_lol:

Nie! volvo było straszne. Najlepsze były krajobrazy i muzyka. Ogólnie to dla filmu jestem na ,,neutral'' Ani mi się on szaleńczo nie podobał, ani jakoś specjalnie nie zraził. Taki przyjemny filmik do pooglądania na nudny wieczór z koleżankami- żeby można się było w trakcie zagadać, wyjść do toalety^^ i nie stracić przy tym głównego wątku

Posted

[quote name='GameBoy']
cala historia jest dosc nuzaca i opierajaca sie na trudnej milosci, tyle, ze tam ciagle glownym problemem jest to, ze ona sie rozcina, zacina i kaleczy przy "dobrych" wampirach

smieszne toto

hmm pani Meyer miała może dobry pomysł, tylko nie bardzo wiedziała, co z nim zrobić :razz:

przeszkadza mi strraaaasznie idealizm. nastolatki nie piją. nie palą. niczego. nie sekszą się po kątach. żadna dziewczyna (oprócz pokraki, a jakże) nie zachodzi w ciążę w czasie trwania sagi. pokraka się potyka, upada, trzaska, zacina, rozcina. ma idealną cerę. nie miewa PMSów. (btw - jak ona może przechodzić okres w otoczeniu wampirów? :lol:) ma figurę modelki. wszyscy się w niej bujają. w filmie dodatkowo ta jej niedomknięta paszcza wywołuje we mnie mordercze instynkty :evil_lol:

hah, a widzieliście usunięte sceny?

YouTube - Twilight-Deleted Scenes

pierwszą Stefcia określiła jako 'aww it's too mature...' no cóż :eviltong:

"fragile little human..." :loveu:

Posted

evl napisał(a):
hmm pani Meyer miała może dobry pomysł, tylko nie bardzo wiedziała, co z nim zrobić :razz:

przeszkadza mi strraaaasznie idealizm. nastolatki nie piją. nie palą. niczego. nie sekszą się po kątach. żadna dziewczyna (oprócz pokraki, a jakże) nie zachodzi w ciążę w czasie trwania sagi. pokraka się potyka, upada, trzaska, zacina, rozcina. ma idealną cerę. nie miewa PMSów. (btw - jak ona może przechodzić okres w otoczeniu wampirów? :lol:) ma figurę modelki. wszyscy się w niej bujają. w filmie dodatkowo ta jej niedomknięta paszcza wywołuje we mnie mordercze instynkty :evil_lol:

z pierwszym zdaniem zgadzam się w całej rozciągłości
wiadomo, że romantyczne historie o nieszczęśliwej miłości, która burzy jakieś stereotypy czy jest mezaliansem sprzedawała się zawsze i od zawsze
tyle, że tu zabrakło wykończenia
nie bardzo rozumiem sens tworzenia aż 4 ksiazek - chyba, ze chodzilo o kase, bo z ksiazki robi sie soap opera :evil_lol:

o okresie wsrod wampirow pomyslalam, jak tylko wzielam ksiazke do reki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AgaMasel napisał(a):
Nie! volvo było straszne. Najlepsze były krajobrazy i muzyka. Ogólnie to dla filmu jestem na ,,neutral'' Ani mi się on szaleńczo nie podobał, ani jakoś specjalnie nie zraził. Taki przyjemny filmik do pooglądania na nudny wieczór z koleżankami- żeby można się było w trakcie zagadać, wyjść do toalety^^ i nie stracić przy tym głównego wątku

właśnie dlatego nie poszlam na to do kina tylko poczekalam, az wyjdzie na dvd :eviltong: