Okamia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja small preferuje soundtrack do książki :evil_lol: Tam jest duzo fajnych rockowych brzmień :loveu: Quote
NightQueen Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Okamia napisał(a):Ja small preferuje soundtrack do książki :evil_lol: Tam jest duzo fajnych rockowych brzmień :loveu: nie wątpię :evil_lol: Quote
Martyna&Zara Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dołączam do grona dogo - zmierzcho maniaków :P:loveu: ,, - Ale z ciebie cholerny masochista! - Do usług." :P P.S.: Czekamy z niecierpliwością do listopada?? Quote
fizzy Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 witamy! jasne że czekamy:loveu: "Zmierzch" jest nominowany do najlepszego filmu w MTV Movie Awards. Kristen Stewart- najlepsza aktorka:evil_lol: Robert Pattinson i Taylor Lautner- przełomowa rola Robert Pattinson vs. Cam Gigande- najlepsza scena walki Kristen Stewart i Robert Pattinson- najlepszy pocałunek “Decode” – Paramore- najlepszy utwór filmowy to wszystko:eviltong: i mój ulubiony cytat z "Zaćmienia" "- Ślub!? Przecież ja mam dopiero osiemnaście lat! -A ja prawie sto dziesięć. Pora się ustatkować." :loveu: Quote
NightQueen Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='fizzy']witamy! jasne że czekamy:loveu: "Zmierzch" jest nominowany do najlepszego filmu w MTV Movie Awards. Kristen Stewart- najlepsza aktorka:evil_lol: Robert Pattinson i Taylor Lautner- przełomowa rola Robert Pattinson vs. Cam Gigande- najlepsza scena walki Kristen Stewart i Robert Pattinson- najlepszy pocałunek “Decode” – Paramore- najlepszy utwór filmowy to wszystko:eviltong: i mój ulubiony cytat z "Zaćmienia" "- Ślub!? Przecież ja mam dopiero osiemnaście lat! -A ja prawie sto dziesięć. Pora się ustatkować." :loveu: hehehe najlepsza aktorka :roflt::roflt: rozbawiło mnie to nie powiem :evil_lol: resztę nominacji rozumiem :cool3: Quote
evel Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 najlepsza aktorka?! chyba jak jej paszczę zaszyją... :roll: fizzy, też lubię ten fragment :loveu: Quote
Okamia Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 evl napisał(a):najlepsza aktorka?! chyba jak jej paszczę zaszyją... :roll: fizzy, też lubię ten fragment :loveu: evl popieram :evil_lol: A ja mam dużo więcej ulubionych fragmentów z Zaćmienia... np Jak Dżejkob przywozi Bellę po tym jak ona daje mu w twarz :loveu: Quote
NightQueen Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 hehhe :evil_lol: ciekawe co z tych nominacji wyjdzie :cool3: Kurcze, czekam już tydzień na książkę bo zamówiłam i cisza :mad: Quote
fizzy Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 już niedługo się dowiemy!!! gala jest jutro. i mam super wiadomość dla fanów- PREMIERA PIERWSZEGO TRAILERA "NEW MOON" BĘDZIE WŁAŚNIE JUTRO NA MTV MOVIE AWARDS!!!:lol: hahaha bardzo doniosła wieść:evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='fizzy']już niedługo się dowiemy!!! gala jest jutro. i mam super wiadomość dla fanów- PREMIERA PIERWSZEGO TRAILERA "NEW MOON" BĘDZIE WŁAŚNIE JUTRO NA MTV MOVIE AWARDS!!!:lol: hahaha bardzo doniosła wieść:evil_lol: :crazyeye::crazyeye: o kurcze :loveu: a na jakim programie to leci i o której? Quote
fizzy Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 w naszej kochanej POLSCE nie zobaczymy narazie tego programu:angryy: na MTV Polska nie będzie nigdy. Na MTV HD prawdopodobnie będzie kiedyś. ale trailer powinien być od razu po gali w internecie:razz: Quote
NightQueen Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 fizzy napisał(a):w naszej kochanej POLSCE nie zobaczymy narazie tego programu:angryy: na MTV Polska nie będzie nigdy. Na MTV HD prawdopodobnie będzie kiedyś. ale trailer powinien być od razu po gali w internecie:razz: beznadziejnie :angryy: Quote
Everybody_Lies Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='fizzy']witamy! jasne że czekamy:loveu: "Zmierzch" jest nominowany do najlepszego filmu w MTV Movie Awards. Kristen Stewart- najlepsza aktorka:evil_lol: Robert Pattinson i Taylor Lautner- przełomowa rola Robert Pattinson vs. Cam Gigande- najlepsza scena walki Kristen Stewart i Robert Pattinson- najlepszy pocałunek “Decode” – Paramore- najlepszy utwór filmowy to wszystko:eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba nie skomentuję... Albo skomentuję - jak dla mnie to Mroczny rycerz jest sto razy lepszy od tego badziewia...:shake: (jakby kto nie wiedział - MR też był nominowany w tym plebiscycie...) Ale czego można się spodziewać po dzieciach MTV... Quote
fizzy Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 nie wypowiem się bo nie oglądałam. nie lubię batmanów, i spidermanów. tu macie 15 sekund trailera. ale nie ma nic ciekawego:lol: YouTube - First 15 Second Official New Moon Movie Clip from ET Quote
Everybody_Lies Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 fizzy napisał(a):nie wypowiem się bo nie oglądałam. nie lubię batmanów, i spidermanów. No to znowu wychodzi na to, że ja jestem jakaś inna... Wolę Spidermany i Batmany od romansideł, Snoop Dogga od Christiny Aguilery i grać w gry komputerowe niż chodzić po sklepach:lol: Quote
NightQueen Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Everybody_Lies napisał(a):No to znowu wychodzi na to, że ja jestem jakaś inna... Wolę Spidermany i Batmany od romansideł, Snoop Dogga od Christiny Aguilery i grać w gry komputerowe niż chodzić po sklepach:lol: kwestia gustu Widziałam Spidermany i Batmany ale nie przypadły mi do gustu, spider jeszcze ujdzie ale wolę Zmierzch, bardziej mi pasuje tematyka, aktorzy, scenariusz itd. I też wolę Snoopa od Christiny :eviltong: Quote
Okamia Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Everybody_Lies napisał(a):No to znowu wychodzi na to, że ja jestem jakaś inna... Wolę Spidermany i Batmany od romansideł, Snoop Dogga od Christiny Aguilery i grać w gry komputerowe niż chodzić po sklepach:lol: Niet xD Ja wolę DK od Twilight jeśli chodzi o film :evil_lol: Ogólnie wole horrory i filmy typu Unerworld i Van Helsing. Książka jest całkiem całkiem bo nie jest skomplikowana :cool3: A co do muzyki to wole Muse, Guns N' Roses, Nirvane i tego typu muzyczkę :loveu: Czasami jeszcze Metallica :loveu: A i kocham twórczość Tolkiena :loveu: Dziękuje za uwagę :evil_lol: Quote
fizzy Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 to ja wam powiem co lubię:diabloti: z filmów to różne, dużo oglądam, jednym z ulubionych jest Zmierzch, Harry Potter ale też np. Pachnidło (:loveu:), Speak-Ucieczka w milczenie (Kristen w roli głównej:evil_lol:), Pojutrze, Wojna światów, lubie czasami obejrzeć wojenny film:lol: wszystko oglądam (oprócz horrorów to nie na moje nerwy:eviltong:) nie mam ulubionych gatunków. muzyka- nie znoszę hip-hopu, rapu, i takiej ciężkiej muzyki:evil_lol: wolę pop :) KOCHAM Enrique Iglesiasa:iloveyou::multi: to chyba wszystko:diabloti: nie za dużo na wasze głowy?:eviltong: a i lubię chodzić po sklepach i kupować wszystko oprócz ubrań. szczególnie jedzenie i owocowe kosmetyki:loveu::p Quote
NightQueen Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ja na ogół oglądam same komedie romantyczne :evil_lol: słucham hh, r'n'b, popu, ale zdarza się też że oglądam filmy typu Zmierzch i posłucham rocka czego na co dzień nie doświadczam ;) i film i muzyka musi mieć to coś żeby mi się podobała, no i Zmierzch łączy te cechy :loveu: fajny film, dobra muzyka, dlatego też mi się podoba i chociaż Spiderman ma lepsze efekty, a w batmanie sa lepsi aktorzy, to jednak Zmierzch ma "to coś" :loveu::loveu: Kurcze uzależniłam się od głosu Pattinsona :evil_lol: ciągle puszczam momenty gdzie on coś mówi, uwielbiam jego głos kiedy mówi "no, our bus is full", albo "money,sex,money, cat" :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 i bryka Edwarda! xD żartujesz? mi sie w ogóle nie podoba ten samochód :roll: tyłam ma taki niezgrabny :eviltong: Quote
Everybody_Lies Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 No to się porobiło...:evil_lol: Ja z filmów kocham dramaty (m.in. Taksówkarz:loveu:, Zielona mila:loveu:, Edward Nożycoręki:loveu: (romansidło, ale za to jakie:cool3:)), dobrym horrorkiem czy komedią też nie pogardzę. A muzyka? Rock, trochę heavy metala, amerykański rap, ul. wykonawcy: Placebo, RHCP, Cold Play, The Killers, Snoop Dogg, Dr Dre, Rage Against the Machine... Chyba tyle:diabloti: A, i kocham GTA San Andreas, Mafię (z niecierpliwością czekam na drugą część:loveu:) i NFS:razz: A jeszcze co do Zmierzchu... Największym atutem filmu z pewnością jest muzyka:evil_lol: i bryka Edwarda! xD [SIZE=2]I kocham Johnny'ego Deppa!:loveu: (wczoraj leciał na Polsacie film z nim, dżizas, jaki on był tam śliczny:loveu:)... Quote
NightQueen Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Everybody_Lies napisał(a):Jak to niezgrabny? xD Piękny, opływowy kształt xD A ta szybkość...:diabloti: nie podoba mi się :eviltong: Quote
Everybody_Lies Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 smallpati napisał(a):żartujesz? mi sie w ogóle nie podoba ten samochód :roll: tyłam ma taki niezgrabny :eviltong: Jak to niezgrabny? xD Piękny, opływowy kształt xD A ta szybkość...:diabloti: Quote
NightQueen Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='smallpati']nie podoba mi się :eviltong: skacza posty Volvo C30 to nie mój typ, owszem przód ma ładny ale reszta fee, wolę inne typy samochodów Quote
NightQueen Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Everybody_Lies napisał(a):Pikny:loveu: Ale moim ulubionym samochodzikiem jest Subaru Impreza WRX:cool3: ja tam wolę dłuższe dupy :evil_lol: ulubionego samochodu nie mam, ale ten car Edzia mi się nie podoba :eviltong: Quote
Recommended Posts