WeronikaM Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 jak zobaczyłam jego zdjęcia z życia prywatnego, no to *przeprasza fanów bardzo* ale na niektórych zdjęciach wyglądał jak lekko przyćpany niechluj.. dokładnie. Mi osobiście cała saga się podoba i książki i filmy , ale sam Pattinson nieeeee z wykrzyknikiem !!! :D Quote
My-Chemical-Romance Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 heh.. widzę, że nie tylko ja mam negatywne zdanie na temat wyglądu Pattinsona. :eviltong: jeżeli mówimy o wampirach ze Zmierzchu, to nawet ładny jest Jasper :p a jeśli o wilkołakach to Jacoooooooooooooob <3 :razz: Quote
WeronikaM Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 dla mnie najładniejszy z wampirów jest Carlisle :cool3: Quote
My-Chemical-Romance Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22540/pati1.jpeg ... sami spójrzcie. już nie mam zamiaru tego komentować.. :lol: Quote
mixa2 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 bez komentarza:D odjazdowa przeróba z glittery.pl +photo filtre:-o http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc2de89579189266.html Quote
My-Chemical-Romance Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='mixa2']bez komentarza:D odjazdowa przeróba z glittery.pl +photo filtre:-o http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc2de89579189266.html nie ! ;o tylko nie Jacob. ;< Quote
przeszlus Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nie czytałem oglądałem podobno horror ale jakoś nie straszny średnie to,Pottera lubie bardziej Quote
My-Chemical-Romance Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 przeszlus napisał(a):Nie czytałem oglądałem podobno horror ale jakoś nie straszny średnie to,Pottera lubie bardziej horror się zaczyna dopiero w czwartej części sagi; "Przed Świtem" ;> Quote
mixa2 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 wiem.ale trudno niezmiernie nie ośmiać Pattinsona:D Quote
My-Chemical-Romance Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mixa2 napisał(a):wiem.ale trudno niezmiernie nie ośmiać Pattinsona:D zgadzam sie XD chociaż co do tamtego zdjęcia, no to gdyby tak każdy sobie zrobił zdjęcie w trakcie mówienia, albo tuż przed kichnięciem podejrzewam, że by wcale lepiej na nim nie wyszedł jak pattinson na tamtym zdj. no ale to zdj tak fajnie podkreśla jego brzydotę.. ; > Quote
My-Chemical-Romance Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='WeronikaM']to jest niezłe :D :mdleje: ; O teraz to zgona zaliczyłam. *-* kto jest autorem tego ? XD Quote
My-Chemical-Romance Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='My-Chemical-Romance']; O teraz to zgona zaliczyłam. *-* kto jest autorem tego ? XD http://xxx-xx-x.blog.onet.pl/ chyba już wiem .. wejdźcie na tego bloga. ja zabieram się za czytanie.. XD Quote
NightQueen Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ale siadłyście na R.Pattinson'a... Każdy ma inny gust i trudno żeby uroda aktora pasowałaby wszystkim, kogo by nie dali do tej roli to i tak zawsze byłby jakieś głosy że "to brzydal" itd., więc może troszkę tolerancji dla jego urody. Quote
My-Chemical-Romance Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 smallpati napisał(a):Ale siadłyście na R.Pattinson'a... Każdy ma inny gust i trudno żeby uroda aktora pasowałaby wszystkim, kogo by nie dali do tej roli to i tak zawsze byłby jakieś głosy że "to brzydal" itd., więc może troszkę tolerancji dla jego urody. Cieszy mnie takie podejście do tej sprawy, ale my po prostu z koleżanką odnalazły cząstkę wspólnego gustu, więc chciałyśmy o tym trochę podyskutować ; > nic więcej.. być może Pattinson nie jest brzydki, ale mi bynajmniej się nie podoba. Quote
Magdalena Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ja tam gościa lubię, czepiacie się go i tyle :eviltong: Quote
mixa2 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 a Jacoba to go bym skradła,bo mi raz skradł sen;P Quote
My-Chemical-Romance Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Magdalena napisał(a):ja tam gościa lubię, czepiacie się go i tyle :eviltong: niby kto się tutaj czepia? :P powiedziane było, że tylko nie pasuje do tej roli, a nie, że jest taki i owaki. :P innym się podoba innym nie. :cool1: Quote
Recommended Posts