Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yuki napisał(a):
Johny jest starszy i można by powiedzieć , że już wykształtowany, wyostrzony, Pattison jest młodziutki i chyba dopiero nabiera wyrazu, co nie zmienia faktu , że i z jednym i z drugim umówiłabym się na randewu :diabloti:

Ja tam Widziałam większość filmów Johnny'ego i nawet w Freddy'm mi się podoba choć wygląda tam jak prawiczek :loveu:

Posted

Dżonyyyyyyyyy Diiiiiiiiiiiiip :loveu::loveu::loveu::loveu:
tak na serio, uwielbiam Johnny'ego. po prostu go uwielbiam i już :loveu:

pattinsona nie lubię i już :eviltong::eviltong::eviltong:
u mnie też, dziewczynom bije, 'edward, ach jak ja kocham edwarda' albo.. 'w przyszłości przeprowadzę się do forks'! :evil_lol:

Posted

Myślą, że on tam będzie?!Że Edward będzie w Forks?!Ej no sorry, to tylko książka, to nie było naprawdę, a Edward nie istnieje!:angryy:
Ludzie...
Co się stało z tym światem...

Posted

kasia14 napisał(a):
Trzeba umieć odróżnić fikcje od rzeczywistość. Niestety nie wszystkim się to udaje....

Niby tak ale ja też mam czasami takie odpały jak wracam w nocy lub na spacer idę że zaraz mi jakiś wampirek wyskoczy (może nawet Lestat:diabloti: choć on wolał tych złych) a Edzio albo inny dobry Cian przyjdzie i mnie obroni :evil_lol: Podkreślam że wiem że to fikcja ale po prostu po przeczytaniu i obejrzeniu tylu materiałów o wampirach mam tak spaczoną psychikę :evil_lol:

Posted

Robert może i bóstwem nie jest, ale ma to "coś", przyciąga tym swoim niechlujnym stylem, nie bez powodu wybrali go do takiego filmu. Wizażyści, make up'owcy, styliści zrobili kupę dobrej roboty tworząc Edwarda, bo nie powiem, jako Edward Robert jest całkiem przystojny :cool3:
Na pewno nie ma co go porównywać do Johnnego Deppa czy innych starszych aktórów bo oni już od lat pracują ze specjalistami, no chyba że porównamy Roberta i Johnnego biorąc pod uwagę zdjęcia Deepa kiedy miał 20 lat, dla mnie bóstwem to on wtedy również nie był :diabloti:
Robert jako początkujący aktor spisuje się całkiem nieźle, jeśli chodzi o wgląd to myślę że odpowiedni ludzie się nim z czasem zajmą :evil_lol: bo tak naprawdę jest niewielu młodych (nie tych +/- 30 letnich :eviltong:) aktorów którzy są przystojni (Haley'a Joela Osmenta, Daniel Radcliffe, Zac Efron,William Moseley, Michael Cera, Frankie Muniz, Emile Hirsch, itd.) itd. kto co lubi ale myślę że jednak Pattinson nie wypada źle ;)

Moja pani z angielskiego powiedziała kiedyś o Pattinsonie że jest "strasznie owłosiony":lol:Nie pozostaje mi nic innego jak isę z tym zgodzić:diabloti:
niektóre kobiety to lubią (nie wliczam siebie)

Jesli zaś chodzi o tą Edwaromanie, o to jak dziewczyny "marzą" o Edwardzie to nie jest złe. Książki i filmy są po to żeby przenieś się do innego świata, pofantazjowac, życ innym życiem, zobaczyc świat z innego punktu i pomarzyc że tak mogłoby byc naprawdę, co w tym złego? Przecież te wszyskie fanki to nastolatki, młode dziewczyny, za pół roku, rok im przejdzie, zanjdą sobie kogoś inego albo i nie, mniejsz o to, jeśli to im pomaga oderwac się od rzeczywistośc, jeśeli myślenie że taki Edward naprawde istnieje im pomaga tonich sobie tak myślą...
A to całe gadanie typu "jadę do Forks zobaczyc Edwarda" to tylko gadanie, bo przecież one doskonale sobie zdają sprawę że takie ksiązkowe/filmowe postaci nie istnieją, ale pofantazjowac można ;) (w takie nastolatki ja się nie wliczam, za stara jestem :P)

Posted

No niby tak.Ale mi się i tak słabo robi jak ciągle słyszę o tym Edku i Edku...marzyć każdy może, ale nie musi ujawniać tego całemu światu:roll:Rozumiem te wszystkie wielkie fanki Edwarda, ale naprawdę mnie to irytuje:roll:

Posted

AnnieXD bo tylko takie gadanie im zostało, przecież wiadomą sprawą jest że im Edward z nieba nie zstąpi, to chociaż sobie pogadają o tym. Niektórzy gadają 24h o ciuchach, inni o psach (co dla innych też może być męczące) a inni o Edwardzie, tak to już jest, najlepiej to przemilczeć ;)

C&B
dla mnie początek Intruza się strasznie ciągną i był nudny, poczytałam dalej i mnie wciągną, ale później pojechałam na wakacje i się wybiłam, nie mogę się do niego teraz zabrać :roll:

Posted

Szczerze mówiąc mnie na początku Zmierch nudził ale potem się wciągnęłam i wszystkie części kupiłam :evil_lol: A macie do polecenia jakąś ciekawą książkę ( nie koneicznie o pijawkach i wyrośniętych wilkach:diabloti:)

Posted

Mnie Zmierzch nie nudził wcale :p

Ja ostatnio przeczytałam książkę C.S.Harris "Czego boją się anioły", to nie to co zmierzch ale mi się podobało, troszkę pogmatwana historia ale fajna :evil_lol:

Posted

Dżizas, błagam, dziewczyny: Johnny Depp [Dżony Dep] - nie deep, nie johny, nie johhny. Po prostu Johnny Depp :loveu:

A to, że nawet lektor z tvn swego czasu mówił "dżony dip" to nie znaczy, że Johnny jest sosem do czipsów, ani że jest głęboki :eviltong:

Posted

A ja Wam powiem ze nieźle się bawię jak widzę np. Roberta idącego po czerwonym dywanie i stado lasek rzucających się przez ochronę próbując go dotknąć:evil_lol:. Ubaw po pachy po co one to robią?-dzieciaki na maxa:diabloti:. I tak za rok się zakochają w następnym fajnym bohaterze filmowym(nie w aktorze;)). Ludzie są dziwni:cool3:

Posted

Korenia napisał(a):
Ja polecam książkę "Chirurg" Tess Gerritsen, mnie się podobała, chociaż jest przerażająca momentami.

Kocham tę książkę ! Też polecam :razz:
Inne z tej serii też są fajne

Posted

sunshine napisał(a):
A ja Wam powiem ze nieźle się bawię jak widzę np. Roberta idącego po czerwonym dywanie i stado lasek rzucających się przez ochronę próbując go dotknąć:evil_lol:. Ubaw po pachy po co one to robią?-dzieciaki na maxa:diabloti:. I tak za rok się zakochają w następnym fajnym bohaterze filmowym(nie w aktorze;)). Ludzie są dziwni:cool3:

Jakby tak szedł Johnny tudzież Jared to też by mi się pewnie mózg wyłączył i robiłabym dziwne rzeczy, a trochę wiosenek już mam :evil_lol:

Posted

evl napisał(a):
Jakby tak szedł Johnny tudzież Jared to też by mi się pewnie mózg wyłączył i robiłabym dziwne rzeczy, a trochę wiosenek już mam :evil_lol:

a bo ja wiem, miałam okazję spotkać paru aktorów i nie poturbowałam ich z wrażenia :evil_lol: z dwoma spotkałam się na imprezie więc jakby nie było tez mogłam im coś zrobic z wrażenia ale jednak nie ;) chyba jestem dziwna

Posted

smallpati napisał(a):
a bo ja wiem, miałam okazję spotkać paru aktorów i nie poturbowałam ich z wrażenia :evil_lol: z dwoma spotkałam się na imprezie więc jakby nie było tez mogłam im coś zrobic z wrażenia ale jednak nie ;) chyba jestem dziwna

jakich aktorów spotkałaś? polskich? :eviltong: ( widziałaś Marka z M Jak MIłość? :crazyeye:):evil_lol: ja bym ich raczej nie poturbowała... ale takiego Roba czy hmmm... Brada Pitta to chętnie :razz: