Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam u siebie na dt 3mies. chlopca charta polskiego - może znacie kogos kto szuka takiego pieska.
szukam dla niego dobrego kochajacego domku - bo juz sama jestem w nim zakochana,
psiak zostal znaleziony 3 tyg temu na ulicy pod olkuszem zaglodzony brudny zarobaczony itp.
Dzieki dobrym ludziom przezył i od 2 tyg jest u mnie

kocha caly swiat bawi sie swietnie z innymi psami chodzi idealnie bez smyczy

bedzie duzym chartem, narazie wazy 8 kg i ma ok 40 cm.

zaszczepiony odrobaczony

Guest Reyes
Posted

Spinca napisał(a):
:crazyeye: matko bosko jaki piękny...... popytam wśród moich znajomych charciarzy

Ja też! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ma na imie Kacper - bede wdzieczna o rozpuszczenie wici - ma szanse jechac do zagranicznego dt ale chciałabym go zatrzymac mozliwie blisko;)

Posted

czysty chart polski - był dokładnie oglądany przez znawce tej rasy - głęboka klatka piersiowa siegajaca łokci, umaszczenie wpadajace w biszkopt z obowiazkowa koncówka ogona białą, uszy idealnie ułozone w "różyczki", charakterystyczna wystajaca kosc na glowie itp.

Posted

dziekuje - dawniej było edytuj podpis:roll:

Majga nic tylko duze wyrko sobie sprawic zeby sie wyspac z tymczasami i stałymi psami:evil_lol:

Posted

Ambra,
piekny ten Twoj Kacper. A jak wielki moze byc? Pelnego wymiaru charciego - 70cm w klebie, podobnie w dlugosci?

Przystojniacha, nie ma co :)

Wlasnie doczytalam, ze chart polski to i 100cm w klebie potrafi miec. Kawal przystojniachy z niego bedzie :)

Posted

no duzy chłopak bedzie zważywszy na rozmiar jego stópek ;)
ale dzis sie domek zdecydował - pojedzie do charcika włoskiego - beda robic za Flipa i Flapa:evil_lol: