AMIŚKA Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Marysia&Pysia napisał(a):W ogóle musimy zrobić jakies spotkanie między klubowe, połaczone z zawodami :razz: O tak Marysiu masz rację, a my powinniśmy zrobic otwarcie na nowym terenie;):multi::multi: i postaramy się zrobic , moze rozpoczecie wakacji:multi: Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Swietne zdjecia i jak zwykle super jamniory :loveu: Gratki za wyniki w zawodach:cool3: Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 W ogóle musimy zrobić jakies spotkanie między klubowe, połaczone z zawodami :razz: Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Marysia&Pysia napisał(a):W ogóle musimy zrobić jakies spotkanie między klubowe, połaczone z zawodami :razz: Tak, tak ! Wogóle Marysiu to ty ostatnio masz genialne pomysły. Ja mimo, że ani z HOP'u ani z Psiej farmy to i tak się z checią dołącze :diabloti: Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 MusliStracciatella napisał(a):Ale sie temat rozkręcił :) Myśle, że na rozpoczęcie wakacji to byłoby fajnie zrobić zawody tylko my planujemy seminarium pasterskie w ostatni weekend czerwca:) w ogóle w tym czerwcu terminy napięte;) No... wszystko wrzucili na biedny czerwiec :shake: Najwyżej można poczekać do lipca :evil_lol: Quote
MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ale sie temat rozkręcił :) Myśle, że na rozpoczęcie wakacji to byłoby fajnie zrobić zawody tylko my planujemy seminarium pasterskie w ostatni weekend czerwca:) w ogóle w tym czerwcu terminy napięte;) Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Marysia&Pysia napisał(a):no umnie pieniedzy brak tyle tego :placz: Moją sytuacje świetnie przedstawia - Osiołkowi w żłoby dano, W jeden owies, w drugi, siano. Uchem strzyże, głową kręci. I to pachnie, i to nęci. Od któregoż teraz zacznie, Aby sobie podjeść smacznie? Trudny wybór, trudna zgoda - Chwyci siano, owsa szkoda. Chwyci owies, żal mu siana. I tak stoi aż do rana, A od rana do wieczora; Aż nareszcie przyszła pora, Ze oślina pośród jadła - Z głodu padła.(A.Fredro) Marysiu wyjełas mi to z ust :placz::placz::placz: Od przyszłęgo roku szukam sponsora :placz: Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Mi by odpowiadał Hyperflite [darmowe frisbee] , opieka ze strony ZK [darmowe wystawy :diabloti:] , NBP [kasa] oraz frirme transportową [dojazdy na imprezy]. Warto mieć marzenia :lol::lol: Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 no umnie pieniedzy brak tyle tego :placz: Moją sytuacje świetnie przedstawia - Osiołkowi w żłoby dano, W jeden owies, w drugi, siano. Uchem strzyże, głową kręci. I to pachnie, i to nęci. Od któregoż teraz zacznie, Aby sobie podjeść smacznie? Trudny wybór, trudna zgoda - Chwyci siano, owsa szkoda. Chwyci owies, żal mu siana. I tak stoi aż do rana, A od rana do wieczora; Aż nareszcie przyszła pora, Ze oślina pośród jadła - Z głodu padła.(A.Fredro) Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Posty skaczą:mad: Ja jestem za. Koniec szkoły - trzeba to jakos uszcić Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Szukasz sponsora ?? ^^ Mi by rogz odpowiadał:evil_lol: dobra żeby nie offowac (chyba ze mna to nie możliwe) Jutro jedzie ekipa:diabloti: ze szczecina , to mam nadzieję, że nowe foty będą:cool3: Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 jak te posty nie przestana przeskakiwac :angryy: Quote
AMIŚKA Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Marysia&Pysia napisał(a):Szukasz sponsora ?? ^^ Mi by rogz odpowiadał:evil_lol: dobra żeby nie offowac (chyba ze mna to nie możliwe) Jutro jedzie ekipa:diabloti: ze szczecina , to mam nadzieję, że nowe foty będą:cool3: Foty beda -duuużżżoo:multi::multi::multi: Mamy tam tak znakomitych fotografów..:multi::multi::multi: VIVAT GOLENIÓW !!!!!! Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Fakt, na fotogafów to narzekac nie mozna:loveu: Quote
Obelix Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 trzymam kciuki za udane zawody, a przede wszystkim za piękną pogodę :multi: Quote
MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 oby po tych deszczach za mocno teraz słońce nie przygrzało bo bedzie duchoa i psom cięzko i ludziom Quote
Obelix Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Amiska, czekamy na zdjęcia z jutrzejszych występów w Goleniowie! Jamniczki niech nas godnie reprezentują :) Quote
madziulik_13 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Super agilitujące Jamnisie i nie tylko :loveu: Za zawodami i spotkaniem to ja też jestem :cool3: Tylko ze znając moje szczęście pewnie będę w tedy na obozie. Czekamy na dalsze fotki i trzymamy kciuki ! :):) Quote
Obelix Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 coś brak informacji o zabawie w Goleniowie? na goleniowskim forum też niewiele :( Quote
Marysia&Pysia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 HYHY [FONT=MS Shell Dlg 2]TVK Saton [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]koło 17 minuty zaczunaja sie informacje [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]niestety okazało sie ze border collie to owczarek szkocki :cool3::evil_lol: [/FONT] Quote
AMIŚKA Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dynamique napisał(a):czy macie moze treningi w piątki ? Bo ja bym była chętna w następny piątek sie zjawić :razz: mamy:lol: ale to jutro czy za tydzień?? Quote
Recommended Posts