Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malusienska, dorosla suczynka w boksie z duzo wiekszymi suczkami. Ma cos z nozkami
tylnymi. Tradycyjnie nie wiem ile ma lat, nie znam jej historii. Urodzila sie w schronisku?
Ma chorobe genetyczna? Prosze o pomoc w ogloszeniach i szukaniu DT. Na razie sobie radzi
odgryzajac sie tym wiekszym - ale jak dlugo? Zadepcza ja
.http://

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pilnie muszę znaleźć DT dla tej suńki i to gdzieś blisko mnie, żebym mogła ją do weta wozić i może do Pani Halinki. Hm.... ona jest maleńka może nasza Babcia by dała DT na początek. Muszę powiedzieć Piotrkowi, żeby jako ich ukochany wnuczuś coś zaproponował:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kurde nie zaczyna sie ,znów nie mam kiedy wleżc na dogo:angryy:...nasza mała bieda jak narazie ma dosć fajne koleżanki w boksie nie są wiele większe.Jest strachliwa chciała podejsc ale sie bała...

Posted

Chyba mam juz DT dla naszej suni ( nazwałam ją Czesia:loveu: )
Czekam jeszcze na potwierdzenie, żona Pana który by ją wziął na tymczas to pani wet więc mała miałaby od razu opiekę.

Przydałby się jednak jakiś bazarek na sunię abyśmy miały na opłacenie pewnych rzeczy.

Posted

Ciocia ihabe jak zwykle niezawodna :multi:. Ty się już zawodowiec zrobiłaś ! I ja Cię mam tuż niedaleko siebie :loveu:. Jakby to było cuudownie gdyby taki DT sie znalazł. DT u wterynarza, czy trzeba chcieć wiecej ? :loveu:

Dorzucę pare grosików na malutką niunię. Wrzuc mi dane do przelewu na PW, bo wszystkie kontakty jakie miałam poszły sio, bo mi skrzynkę przekroczyło :roll:.

Posted

Monia, ja już troszkę tu siedzę, ale bazarku jeszcze nie robiłam :oops:.

CIOTKI SPECE OD BAZARKÓW POMÓŻCIE !!!

[SIZE=2]Są gadżety, tylko trzeba pomóc Monice zrobić.

Monika, to czekam na wiadomość PW z danymi do przelewu ....

Posted

Zrobiłam moje kochane 5 bazarków, pierwszy był najgorszy. W sumie potem to juz idzie z górki.
Ja opisze krok po kroku i prześlę Wam.

Chyba, że Wy pofotografujecie wszystko i przeslecie mi zdjęcia a ja założę bazarki w wolnej chwili.

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zamiast instrukcji robienia bazarkow, bardziej przydałaby sie instrukcja pt. " Klonowanie Kochanej ihabe "....:evil_lol:

Posted

Wystawienie albumu gotowych zdjęć (np, na Picasa3) i podrzucenie opisanych podpisów to świetny pomysł !. Ja już takie coś robiłam z gadżetami, które były wysyłane ode mnie dla bazarków innych ciotek :loveu:.

Monia, dasz radę !

Posted

togaa napisał(a):
Zamiast instrukcji robienia bazarkow, bardziej przydałaby sie instrukcja pt. " Klonowanie Kochanej ihabe "....:evil_lol:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
To Ty jesteś kochana, ze tak sądzisz:loveu: