narisowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ktoś na forum poszukiwał info. bardzo proszę : http://www.dog-show.ro/buletin_inscriere_as_chinologica.pdf Quote
gorcorgi Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 narisowa napisał(a):ktoś na forum poszukiwał info. bardzo proszę : http://www.dog-show.ro/buletin_inscriere_as_chinologica.pdf Dziękuje to ja pytałam Gorcorgi moja stronka hodowlana www.gorcorgi.go.pl:loveu: Quote
Błyskotka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Czy ktoś organizuje jakiegoś busa bądź dysponuje jakimś większym samochodem no i zna się dobrze na Rumunii ? Wybrałabym się ale sama to raczej nie. Mogę zabrać ewentualnie kogoś lub szukam kogoś kto zabrałby 2 osoby i mojego kudłacza. Quote
AnkaW Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jako zupełny laik jeśli chodzi o zagraniczne wystawki :oops: mam pytanie - czy to na którejś z tych CACIBówek można uzyskać tytuł Championa? Jeśli tak to to w jakiej klasie należy wystawiać? Niestety nie znam zasad na Rumunię :shake:. Quote
panbazyl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a znane są już cenniki wystaw??? Bo na tym biuletynie nic chyba o cenach nie było... Quote
quadrupedium Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://www.ach.ro/buletine/arad2009.pdf Ceny są podane na 2 stronie, w prawym dolnym rogu. Quote
panbazyl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 quadrupedium napisał(a):http://www.ach.ro/buletine/arad2009.pdf Ceny są podane na 2 stronie, w prawym dolnym rogu. acha... Bo mnie się tylko 1 strona otworzyła, stąd moje pytanie.... Zamiast drugiej była tylko szara szarość... Ale ja mam neta przez jednego z operatorów komórkowych, więc to pewnie dlatego....:evil_lol: Quote
narisowa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 AnkaW napisał(a):Jako zupełny laik jeśli chodzi o zagraniczne wystawki :oops: mam pytanie - czy to na którejś z tych CACIBówek można uzyskać tytuł Championa? Jeśli tak to to w jakiej klasie należy wystawiać? Niestety nie znam zasad na Rumunię :shake:. na obu można uzyskać ch ro za cacib wystawiając psa w klasie championów jeśli pies nie ma żadnego championatu, to drugiego dnia jest open romania czyli też można zostać ch ro wystawiając w obojętnie jakiej klasie, tylko nie jestem pewna czy wówczas wystarczy cacib, czy trzeba uzyskać bob. Quote
majka127 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jakie są wymogi weterynaryjne , żeby dojechać na miejsce? Quote
quadrupedium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 majka127 napisał(a):Jakie są wymogi weterynaryjne , żeby dojechać na miejsce? Paszport i ważne szczepienia (przepisy unijne). Quote
gorcorgi Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 narisowa napisał(a):na obu można uzyskać ch ro za cacib wystawiając psa w klasie championów jeśli pies nie ma żadnego championatu, to drugiego dnia jest open romania czyli też można zostać ch ro wystawiając w obojętnie jakiej klasie, tylko nie jestem pewna czy wówczas wystarczy cacib, czy trzeba uzyskać bob. Witam! błagam napiszcie ,czy ta Rumunia to bezpieczna dle trzech kobiet ,bez mężczyzny - Chodzi mi o Arad może ktoś już był. Quote
AnkaW Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Kochana my w dwie baby jedziemy, a wy w 3 się boicie :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 AnkaW napisał(a):Kochana my w dwie baby jedziemy, a wy w 3 się boicie :evil_lol: A może zorganizować jakiegoś wielkiego busa bo sporo osób myśli i się wybiera :cool3:. W piątek można zrobić jeszcze mały wypad na Węgry po drodze :cool3:. Quote
gorcorgi Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 gorcorgi napisał(a):Witam! błagam napiszcie ,czy ta Rumunia to bezpieczna dle trzech kobiet ,bez mężczyzny - Chodzi mi o Arad może ktoś już był. jakie szczepienia potrzebne na Rumunie. Quote
AnkaW Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Czy ja dobrze wyczytałam z ulotki że za 2 caciby jest 100 euro i można zapłacić na miejscu????? Quote
Elitesse Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 AnkaW napisał(a):Czy ja dobrze wyczytałam z ulotki że za 2 caciby jest 100 euro i można zapłacić na miejscu????? dobrze :p:p Quote
Elitesse Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ponowie pytanie o noclegi - ma ktos cos sprawdzonego i w normalnej cenie ?? potrzebuje 3 pokoje dla 6 osob i stada psow :evil_lol: Quote
gorcorgi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 kapka22 napisał(a):I my bedziemy w Aradzie ponownie w tym roku :) Witam Cię kapka- o Boże jak to daleko jak najlepiej jechać ,gdzie nocować i za ile może wiesz. Podziel się wiadomością. W tym samym czasie jest w Komarom trzy wystawy i nie wiem na którą jechać. jakiego masz pieska /rasa/ Trochę się boję tej Rumunii. Irena Quote
AiK Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 AnkaW napisał(a):Kochana my w dwie baby jedziemy, a wy w 3 się boicie :evil_lol: nie ma się co bać jest tak samo bezpiecznie jak u nas :diabloti: AnkaW może się spotkamy zastanawiamy się nad tymi wystawami trzeba skończyć rumuńskie Championaty naszym kudłaczom ;) Quote
Recommended Posts