Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksik przyjechał do nas z daleka, jest sliczny, trikolorek, kudłaty , zdjecia moge przesłać na komórke, bo nie mam jak sciagnąć :/
bez rodowodu, ale jak najbardziej w typie. Jutro odwiedzi ciocię fryzjerkę :loveu:, i w najbliższym czasie postaramy się go zabrać do okulisty...
Slicznie sie bawi, zauważa szmatki, omija drzewka w ogrodzie ;)
Oczka ma zamglone, jedno bardziej, ale radzi sobie świetnie. Nie wiemy czy problemy ze wzrokiem bedą postępować czy nie....

Posted

Florida ,dziękuję za założenie wątku małemu.Dzisiaj będę umawiać się na wizytę z okulistą .Ogólnie mały jest bardzo grzeczny co nie znaczy że nierozrabia:cool3:.Noc spokojnie przespana .Apetyt mu dopisuje a problem z oczami w ogóle nie odczuwalny .Zdjęcia są z wczorajszej podróży do lepszego życia .Szukam mu bardzo odpowiedzialnego i kochającego domku.Pomóżcie dobre ciocie:lol:

Posted

florida_blue napisał(a):
tak, został zdiagnozowany, podobno widzi na odległość 2 m.

I MA JUZ DOM !!!!!!!!!!!!!!!!

:multi::multi::multi:badz szczesliwy cukiereczku:multi::multi::multi:

Posted

Mały ma dom z poręczenia znajomych niemniej jakoś mam jakieś takie mieszane uczucia .Kocham terriery więc najchętniej zostawiłabym go u siebie bo wydaje mi się że tylko u mnie miałby najlepiej na świecie.Ale niestety rozum musi brać górę nad emocjami i już.8 zwierzaków w bloku to lekka przesada chociaż dla mnie żaden problem.Najważniejsze że mam go w Czewie.Jesteśmy w stałym kontakcie i jak na razie jest ok.Tylko ja muszę się wyluzować:mad:

Posted

burbono napisał(a):
Mały ma dom z poręczenia znajomych niemniej jakoś mam jakieś takie mieszane uczucia .Kocham terriery więc najchętniej zostawiłabym go u siebie bo wydaje mi się że tylko u mnie miałby najlepiej na świecie.Ale niestety rozum musi brać górę nad emocjami i już.8 zwierzaków w bloku to lekka przesada chociaż dla mnie żaden problem.Najważniejsze że mam go w Czewie.Jesteśmy w stałym kontakcie i jak na razie jest ok.Tylko ja muszę się wyluzować:mad:

burbono wiem,co czujesz:roll:ale pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc:shake:wyluzuj sie,napij dobrego wina i miej oko na domek:evil_lol:;)

• 5 months later...
  • 4 months later...
Posted

[quote name='Cajus JB']Zapraszam tu

* stary, brzydki, wyłysiały, głuchy i ślepy pies po wypadku - bez szans , prawda ??? - Strona 18 - Dogomania Forum

w związku z tym , że zarzucono mi zagubienie tego psiaka oświadczam, ze wątek założyłam wyłącznie na prośbę burbono, dostałam zdjęcia i informacje o stanie zdrowia, samego szczeniaka ani razu nie widziałam. Został wyadoptowany przez opiekuna , nie znam miejsca jego pobytu i nie jestem w stanie udzielić żadnych informacji na jego temat.

Posted

[quote name='florida_blue']
w związku z tym , że zarzucono mi zagubienie tego psiaka oświadczam, ze wątek założyłam wyłącznie na prośbę burbono, dostałam zdjęcia i informacje o stanie zdrowia, samego szczeniaka ani razu nie widziałam. Został wyadoptowany przez opiekuna , nie znam miejsca jego pobytu i nie jestem w stanie udzielić żadnych informacji na jego temat.

Florido...sama dałas odnośnik do strony Partyzanta..zacytowałaś go...dlaczego więc nie weszłaś na tamten wątek..????NAszło Cie, tłumaczysz się na wątkach..ale nikoniecznie robisz, co powinnaś....może rozlicz się z Tytankiem, wejdź na Partyzanta i napisz obszerne wyjasnienie....i na te wątki, gdzie sama wiesz, ze powinnas być....mysle, ze po tamim czasie nalezy się to wszystkim oczekującym...
Napisz wyjasnienia tam, gdzie znasz miejsca pobytu, gdzie Ty wyadoptowałas psa i gdzie poiwinnaś udzilelać informacji,...czekamy...

Posted

Aby być uczciwym dostałem od florida_blue linki do wątków, o które ja pytałem. Doceniam te informacje i dziękuje za nie.Nie sprawdziłem wszystkich z braku czasu. Na tych na które wszedłem są informacje. Postaram się je dziś lub jutro sprawdzić pozostałe.

gonia mam nadzieję, że rozumiesz moją postawę. Nie jest ona ani stronnicza, ani lojalna wobec nikogo. Tak jak wszyscy tutaj na dogo pragnę dobra zwierząt. Nauczyłem się wiele i jeszcze wiele nauki przede mną. Linki otrzymałem prywatną wiadomością i nie będę ich rozpowszechniał.Gdy tylko sprawdzę wszystko napiszę, że to zrobiłem na wątku Partyzanta. Pozostaje mi wiara, że nie wpłynie to na relacje miedzy moimi znajomymi, a mną.