adriatom Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Na wakacjach pozowałam tez z moją rodzinką ( mama i starszy urwis): mama i młodszy urwis z tatą: moi mężczyżni :loveu: Nie chcieli Nas wpuścić :placz: Prawie komplet ale prawie czyni wielką różnicę- ktoś przecież musiał zrobić to zdjecie :razz: Quote
adriatom Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 No mówię Wam- było fajowo Nawet była w salonie gier :multi: No było ale się skończyło- wracamy do domu ;) Wakacje 2009 zakończone :placz: Quote
adriatom Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Całkiem, całkiem to oko ciotki :crazyeye: pozdrawiamy wszystkich ! Quote
Agappe Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 cudna panienka!!! ślicznie mała rośnie:loveu::loveu::loveu: Quote
adriatom Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dzięki ! Już za chwilę za chwil pare pojawią się foty ( dosłownie mamy kilka) z przedszkola ;-) KAMEYO jest rewelacyjna w kontaktach z innymi psiakami a jak szybko się uczy :crazyeye: Ja jednak nie powinienem byc aż tak ździwiony bo MoriNoKodomo i Mimbla mi o tym mówili że ona jest :cool2: Quote
Shirai - Koki Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Shirai - Koki napisał(a)::diabloti: Dolcissima !!!!!!!!!! Dolce czyli slodka Dolcissima czyli slodzinka Quote
Shirai - Koki Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 adriatom napisał(a):My też pozdrawiamy :lol: Ale oczywiscie my tez pozdrawiamy goracoooooooo :evil_lol: Quote
adriatom Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 KAMEYO w przedszkolu i małym posłuszeństwu: Quote
Mimbla Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kameyo rośnie jak na drożdżach! Z jej charakterkiem będziecie mieli kupę radochy w tej szkółce! Jednym słowem powodzenia na szkolnej murawie. Pozdrowionka od Mori No Kodomo! Quote
adriatom Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Witaj Mimbla :multi: Z jej charakterkiem mamy ubaw nie tylko na szkolnej murawce ale wszedzie. Co ona nie wymyśli hmm...:evil_lol: Quote
Guest Madziadalena Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Widać, że panienka piękna i z charakterkiem :evil_lol: Pozdrawiamy :lol: Quote
adriatom Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Wyprawa w 9 akit- KAMEYO, Mori No Kodomo i Halne Wzgórze, oj działo się, sami zobaczcie :cool3: Moja mamusia KEIKO Pierwsza pauza w naszej wyprawie Jeszcze bialutka i czysta i pachnąca :cool3: Łyk wody dla ochłody i w drogę na szczyt ! Jedni piją inni leżą: Mori No Kodomo w drodze na szczyt I Halne Wzgórze też wędrowało ku górze: I znowu przerywnik Juz nie mogłam, ale ..... ale się wzmogłam i jak sprintem wyrwałam to.... to widoczki na górze podziwiałam o :multi: cdn Quote
adriatom Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Z rodzinką Mori No Kodomo: z moim Panem: Chwila namysłu: I juz jesteśmy na szczycie: Koleżanki patrzą na mnie jak szukam zimna w szczelinie ;):crazyeye: 1/2 uczestników wyprawy No 1425 m n.p.m zaliczone w 9 akit ! Czy ktoś Nas pobije ??? Quote
adriatom Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 No biegiem na dół: Moje nowe skarpetki : Mój starszy kolega z Halnego. Prawda , że piekny, ohhh:iloveyou: No i na koniec : 9 akit, 11 Homo sapiens i chyba z 5 aparatów- więc pewnie ciąg dalszy relacji foto z wyprawy na Śnieznik juz wkrótce nastąpi w innych galeriach. :multi: sie ma Quote
Angelika_Roser Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Super wyprawa, musiało być przecudnie!! :loveu: Taką ekipą to można zdobywać szczyty :cool3: Quote
Agappe Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 super wyprawa :) tylko pozazdrościć czekam na kolejne fotki pewnie w galerii Mori No Kodomo ;) Quote
adriatom Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 A co to znaczy APORT ?? w pokoiku Kostka od młodego, mniam, mniam, ummmm... A po kostce poleżymy sobie zawsze razem :p i fajnie jest ! I na koniec zagadga : Co to ?? Quote
Shirai - Koki Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ale Kameyo wyrosla na slodka panienke !!! Quote
Kateczka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ja już kiedyś mówiłam...te akitki jakoś za szybko rosną:razz: Quote
adriatom Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 W wolnej chwili wstawiam kilka ostatnich fotek: W domku na posterunku: Buzi buzi: Już mu się znudziło :shake: Tym razem bez KAMEYO ale kolejny RACE będzie już z psem, obiecuję :lol: ( stary a durny) Quote
Recommended Posts