Angelika_Roser Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 To zdjęcie powaliło mnie z nóg :loveu::loveu::loveu::loveu: przeurocze! no prosimy....prosimyyyyyy wpuście nas... ... . .. .... Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dobrze, ze nie tylko ja mam lenia ze zdjeciami, Kameyo bardzo widac jak rosnie jest roznica ze zdjecia na zdjecie. Jest urocza...natomiast co do stary a durny to nie bede oceniac, ale w kazdym wieku mozna sobie pozwolic na odrobine....no wlasnie....czego...zabawy !!!! Quote
adriatom Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Ulubiona pozycja do spania : Na spacerku rano: Narka Quote
adriatom Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Ciąg dlaszy zabaw w przedszkolu: Moja piła !!!!! Ureshii Mała Yakuza też tam był ! Teraz to mój nowy kumpel: Dla kumpla SAMOJEDA wpadłam naprawdę w oko. Mam więcej z nim zdjęć ale cenzury by nie przeszły :cool3: Akity dopadły malucha :mad: Quote
adriatom Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 I jeszcze Ureshii- taki dumny i piekny, a kolega białasek pewnie go pomylił ze mną :cool3: Akity razem ( ja to ta z tyłu) Uff, to tyle na dzisiaj. W niedziele kolejne spotkanie i juz sie nie mogę doczekać. Quote
Angelika_Roser Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Takie przedszkole to super sprawa, a jaka radość dla psiaków :cool3: Quote
Kateczka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Mini Mini (Ureshii)...jejku czy jego Pańcia nie moze mu galerii załozyć...pierwszy raz od wypadu do Sylwii widzę jak mały urósł :crazyeye: uściskajcie go ode mnie :loveu: kolejny przykład jak szkolenia są miłym przezyciem zarówno dla własciciela jak i Kitki Quote
Agappe Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 jej jak śliczna panienka urosła!!!:loveu: i fajnie że ma akiciego kolege :) akitki jednak najlepiej bawią się z innymi akitkami:) / tak na przyszłość.. maksymalna ilość zdjęć w poście to 5 Quote
Kateczka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 oj to ja tez za dużo zwykle daje:oops: Quote
Jurki :oD Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Szkoda ze my nie mamy szczescia spotkac jakiejs kitki u siebie, ponoc jest 6 a tylko raz spotkalam wlascicielke samca w zoologicznym ale agresor z niego ponoc straszny no i lipa a fajnie popatrzec jak dwie kitki sie bawia :lol: Sliczna ta Wasza kitka :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Angelika_Roser napisał(a):Takie przedszkole to super sprawa, a jaka radość dla psiaków :cool3: My przedszkoli nie mamy chyba za sami zalozymy :evil_lol: Quote
adriatom Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Wczorajsze zajecia w psim przedszolu zostały odwołane. ALe kto by się tym przejmował ?? Napewno nie dwie młode KITY :lol: Kameyoi Ureshii znowu razem ( sorki za jakość zdjęć, pieski były często za szybkie :lol:) Quote
adriatom Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 I znowu 5 fotek: Na chwilę kity zniknęły nam z oczu, a po chwili znalazły się tu : Jaka radocha !!!! Quote
adriatom Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 I jedziemy dalej, 5 kolejnych: Quote
adriatom Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 I juz ostatnie 3: Młody kawaler I młoda panienka: I znowu on: Było wspaniale. Do zobaczenia i dziękujemy ! Quote
Agappe Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hah mam wrażenie, że teraz jak już odkryły że obok jest jeziorko to nic im przeszkodzi aby co i rusz do niego włazić :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ha ha ha slodkie akitkowe lobuziaki Quote
yulquen Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 witam serdecznie jako właścicielka rudego szczęścia płci męskiej :cool3: tymczasowa luka w zajęciach wykorzystana należycie, oby częściej. pozdrawiamy piękną pannę, Uri&M. :) Quote
adriatom Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Witam YULQUEN ! To miło, ze to zaglądacie. A kiedy wasza galeria ??? Będziecie w niedzielę ? My nie wiemy tego jeszcze, ale raczej tak. Quote
yulquen Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 niestety musimy zrobić sobie dwutygodniową przerwę w zajęciach, tym razem czas na moją edukację ;) ale jakimiś indywidualnymi wypadami nie pogardzę, może udałoby nam się coś takiego zorganizować. jeśli nie to do zobaczenia w przedszkolu, pozdrówcie Rudą :) Quote
Kateczka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 czy to mój kochany Ureshii :oops: młodszy "braciszek" Tanka :razz: pięknosci tak wyrosło jak w avatarku... Quote
adriatom Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Długo Nas tu nie było, znaczy byliśmy ale tylko jako goście, mieliśmy małe problemy informatyczne. Teraz musimy nadgonić :lol: Quote
Recommended Posts