Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, ze nie tylko ja mam lenia ze zdjeciami, Kameyo bardzo widac jak rosnie jest roznica ze zdjecia na zdjecie. Jest urocza...natomiast co do stary a durny to nie bede oceniac, ale w kazdym wieku mozna sobie pozwolic na odrobine....no wlasnie....czego...zabawy !!!!

Posted

Ciąg dlaszy zabaw w przedszkolu:

Moja piła !!!!!

Ureshii Mała Yakuza też tam był ! Teraz to mój nowy kumpel:

Dla kumpla SAMOJEDA wpadłam naprawdę w oko. Mam więcej z nim zdjęć ale cenzury by nie przeszły :cool3:

Akity dopadły malucha :mad:

Posted

I jeszcze Ureshii- taki dumny i piekny, a kolega białasek pewnie go pomylił ze mną :cool3:

Akity razem ( ja to ta z tyłu)

Uff, to tyle na dzisiaj. W niedziele kolejne spotkanie i juz sie nie mogę doczekać.

Posted

Mini Mini (Ureshii)...jejku czy jego Pańcia nie moze mu galerii załozyć...pierwszy raz od wypadu do Sylwii widzę jak mały urósł :crazyeye:
uściskajcie go ode mnie :loveu:
kolejny przykład jak szkolenia są miłym przezyciem zarówno dla własciciela jak i Kitki

Posted

jej jak śliczna panienka urosła!!!:loveu: i fajnie że ma akiciego kolege :) akitki jednak najlepiej bawią się z innymi akitkami:)

/ tak na przyszłość.. maksymalna ilość zdjęć w poście to 5

Posted

Szkoda ze my nie mamy szczescia spotkac jakiejs kitki u siebie, ponoc jest 6 a tylko raz spotkalam wlascicielke samca w zoologicznym ale agresor z niego ponoc straszny no i lipa a fajnie popatrzec jak dwie kitki sie bawia :lol:

Sliczna ta Wasza kitka :loveu:

Posted

Wczorajsze zajecia w psim przedszolu zostały odwołane. ALe kto by się tym przejmował ?? Napewno nie dwie młode KITY :lol:

Kameyoi Ureshii znowu razem ( sorki za jakość zdjęć, pieski były często za szybkie :lol:)

Posted

witam serdecznie jako właścicielka rudego szczęścia płci męskiej :cool3:
tymczasowa luka w zajęciach wykorzystana należycie, oby częściej.
pozdrawiamy piękną pannę, Uri&M. :)

Posted

niestety musimy zrobić sobie dwutygodniową przerwę w zajęciach, tym razem czas na moją edukację ;) ale jakimiś indywidualnymi wypadami nie pogardzę, może udałoby nam się coś takiego zorganizować. jeśli nie to do zobaczenia w przedszkolu, pozdrówcie Rudą :)

• 1 month later...