adriatom Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kameyo jeszcze z rodzeństwem a już z nowym Panem ;-) Ah te zebry, bardzo je lubię ciekawe dlaczego ? Hej, Mori No Kodomo, nie wiecie dlaczego tak jest? zebry, zebry a tu nagle ...... KONIE !!! Kameyo na placu zabaw: Co za dzień, tyle nowych wrażeń, więc teraz siesta ! Quote
wani Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Cudaczek :loveu: Milo powitac "swieza krew" na forum :multi: Wszystkiego dobrego dla malucha, a dla was wiele cierpliwosci (bedzie wam potrzebna :evil_lol:). Skad jestescie? Quote
adriatom Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Dolnośląskie - Oława, Dzięki, cierpliwość już jest potrzebna, ale to takie zabawne ;-) Quote
Shirai - Koki Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Sliczniuch !!! Jak mi strasznie brakuje takiej malutkiej Akitki !!! :loveu: Quote
Sylwia1 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witam nowego akitomaniaka już z własną akitką w domu :multi:.Kameyo jest śliczna :loveu:.Gratuluję i pewnie do zobaczenia na spacerkach :lol:. Quote
adriatom Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Sylwia1- dzięki za gratulacje, specerki będą, oj będą ! Niech mała podrośnie ;-) Quote
adriatom Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Zjem Ci tego kapcia !! dobra, twarda ściana Dipsy is dead- piłka Lali też ;-)) Jakby tu ugryść ten dywan ? Kanapę też ugryzę, tylko niech na mnie nie patrzą A to moję zęby !!!! Oddaj , jeszcze nie skończyłam z tą piłką ! Wszytskie pluszaki Wam zjem ! ;-0) butelka- szkoda, że już pusta To tyle na dziś moich psot- jestem już zmęczona więc idę w mój kąt - narka Quote
wani Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Przy takich szczeniecych fotkach jest - za przeproszeniem, kupa smiechu... :lol: "Dipsy is dead", czadzik :evil_lol: Mysle, ze nie tylko ja powiem -> WIECEJ!!! ;) dobrej nocy Quote
Shirai - Koki Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 butelka- szkoda, że już pusta Maluszek jest rewelacujny !!! Male Akitki wszystkie sa czaderskie. A jezeli chodzi o butelke to proponuje dawac pieskowi bez korka nawet z bardzo mocno zakreconym potrafia sobie dac rade, a korek od butelki maly, wiec...wszystko dobrze co sie w pyszczku miesci...a polknoac piesek moze i klopot !! Pozdrawiam serdeczne i czekamy na nowe fotki !!! Quote
adriatom Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dzięki za dobrą radę ! Kolejna porcja: 1. W odwiedzinach u Mori No Kodomo: 2. W legowisku- bo Pańcia chciała ;-) 3. Test twardości Quote
adriatom Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Z "PIESEM" 1 Z "PIESEM" 2 Z "PIESEM" 3 Z "PIESEM" 4 Z "PIESEM" 5 Z PIÓRAMI ... Z KRÓLIKIEM ... Z OBCYMI .. Z MORI No KODOMO ! Quote
ohisama Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Na miłośćboską czy to jest skórka czy to była żywa fretka? Niektórzy mają fretki jako ukochane zwierzątka domowe i co sobie pomyślą o tym szczeniaku akita? Quote
adriatom Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Pewnie , że żywa ;-) A tak serio- to nie moja zabawka, don't worry- sztuczna zabawka kota mojego kuzyna. Quote
ohisama Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Nie szkodzi! Powinniśmy unikać zdjęć o tematyce myśliwskiej, są ODRAŻAJĄCE:shake: :shake: :shake: Quote
ohisama Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 "Kochanie "nie piernicz mi bzdur :mad:W pysku tego szczeniaka tkwi rozpoznawalny zewłok DOMOWEGO ZWIERZAKA:crazyeye:NIE MA CIĘŻSZEJ ZBRODNI WOBEC ZWIERZĄT! I ja nie pozwole by tak przedstawiano akity! Quote
adriatom Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Dobrze, będę unikał myśliwskich zdjęć- dzięki za radę. pozdrawiam. Quote
Shirai - Koki Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Adriatom przeciez to Twoja galeria nie uwazasz ze mozesz w swojej galerii umieszczac to na co masz ochote ??? Quote
adriatom Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Hej, uff to dobrze , że ktoś jeszcze tak uważa jak ja ;-)) Dzięki. Oczywiście, że moja galeria i bedę tu wstawiał co mi się podoba i nie będę się już więcej tłumaczył co to za skórka, jak się znalazła w objęciach KAMEYO itp.... Mi się to zdjęcie podobało i już !A za rady ohisama pedziękowałem bo robiło się już gorąco a tego nie chcę w mojej galerii. To tak aby uciąć temet w cas ;-) P.S Kolejne photy już w krótce jak KAMEYO zabiorę na polowanie, hi hi hi ;-) Pozdro ! Quote
Matagi Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ohisama napisał(a):"Kochanie "nie piernicz mi bzdur :mad:W pysku tego szczeniaka tkwi rozpoznawalny zewłok DOMOWEGO ZWIERZAKA:crazyeye:NIE MA CIĘŻSZEJ ZBRODNI WOBEC ZWIERZĄT! I ja nie pozwole by tak przedstawiano akity! Znowu nastąpiło pogorszenie...:stupid: Quote
ohisama Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 adriatom napisał(a):Hej, uff to dobrze , że ktoś jeszcze tak uważa jak ja ;-)) Dzięki. Oczywiście, że moja galeria i bedę tu wstawiał co mi się podoba i nie będę się już więcej tłumaczył co to za skórka, jak się znalazła w objęciach KAMEYO itp.... Mi się to zdjęcie podobało i już !A za rady ohisama pedziękowałem bo robiło się już gorąco a tego nie chcę w mojej galerii. To tak aby uciąć temet w cas ;-) P.S Kolejne photy już w krótce jak KAMEYO zabiorę na polowanie, hi hi hi ;-) Pozdro ! Gratuluję optymizmu! Czekam na nowe foty! Tylko proszę przemyśl je lepiej:lol: pozdrawiam! Quote
honi Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Witamy Kameyo i jej człowieki ;) Świetna galeria się zapowiada. Super zdjęcia. Socjalizacja z piórami jak najbardziej prawidłowa - przez siatkę. Bez niej pióra lecą w każdą stronę ;) Czekamy z Honi na wspólne spacerki, jak Kameyo podrośnie. Pozdrawiam. Quote
adriatom Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Cześć Honi ! Spacerki już wkrótce ! Pozdrawiamy ! Quote
adriatom Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 !. Polowanie rozpoczęte : Idę, nadchodzę ! 2. Mam trop ! 3. Eeeee, to tylko roślina: 4. Poluję dalej: 5. A co ja tu upolowałam ??? Woreczek;-(( 6. Mam gdzieś woreczek ! Nie chcę woreczka ! 7. Oho, coś tu jest, tym razem coś fajowego !;-) 8. Patyczek, wezmę sobie ten patyczek. Ponoszę w pysku ! 9. Upsss..., piórko ! I żeby nie było na mnie ! CDN z moich myśliwskich wypraw. A potem myśliwskie zdjęcia: Co Wy Na To ?? Quote
Recommended Posts