Viris Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 PSY klasa szczeniąt ARTEMIS FOWL Potwory i Spółka - wo1 CHESTER Lazlo - wo2 klasa młodzieży ARES Ze Strzelniczej Górki - nb DRAX Beżowe Brzdące - dosk LE CHEVALIER NOIR Milagnes - 2dosk LE PETIT BON BON Milagnes - 3dosk OZAK-ORFEUSZ Kręcony Loczek - 4dosk SZERYF Baflo - 1dosk Zw.Ml. klasa pośrednia BRIAN Banda Drombo - 3 HANNIBAL V. Marvers Fortuna - 2dosk NICO Kręcony Loczek - 1dosk NDPwR klasa otwarta MONTE CHRISTO Kręcony Loczek - 1dosk CWC klasa championów Leos Gold VANKA FOR PALEVYCH BULDOGOV - 1dosk CWC SUKI klasa szczeniąt ASTRID Potwory i Spółka - 1wo NSZwR ARABELA Potwory i Spółka - 3o Avigdors BONO SENSU - nb CAŁA TWOJA Z Korczówki - 2? klasa młodzieży BRIGITTE BARDOT Od Kuszetki - 2dosk CHARLOTTE Ten Years After - 1dosk. Zw.Ml., NJwR FAZA Las Vegas S.j. - była obecna ale nie mam oceny GAJA Sejpdog - db MAMBA Truskaweczka - bdb NADINE NOBLE LADY Król Arlekin FCI - 3dosk ORCHIDEA Sto Pręg - 4? klasa pośrednia AGA Francuski Diabełek - bdb BUFFY Carthago Grandis - bdb Sopianae Imperator ELLA - nb HELLO Stellanova - bdb LOLA ŻABA-A Od Pysi Oprysi - 2dosk MIA Truskaweczka - bdb OLIWKA Collin - 3dosk RAMONA Baflo - 1dosk CWC ŻENIA Draczyn - 4 dosk klasa otwarta BERTA Złota Nimfa - bdb BONI An-Ro-Ge LEMONKA Collin - 2dosk MISS LILI Kręcony Loczek - 1dosk NDSwR BOB MONA LIZA Kręcony Loczek - 3dosk NIKOL VIVA VICTORIA Milagnes - 4dosk klasa championów CEBULKA Draczyn - 1dosk CWC Quote
Viris Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Jak zwykle zdjęciami można się częstować pod warunkiem nie usuwania z nich mojego nazwiska. W przypadku umieszczania zdjęć na innych stronach/forach proszę tylko poinformować mnie gdzie zdjęcie zostało skopiowane. Psy klasa szczeniąt Quote
Viris Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 klasa otwarta klasa championów porównanie o NDPwR Quote
Viris Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 I trochę zdjęć z okolic ringu, sprzed oceny itp. Quote
lapiovra Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 na ostatniej fotce, leżąca na grzbiecie to moja Bardotka, Viris, chcę to zdjęcie wziąć bo bardzo mi się podoba Quote
Viris Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Proszę bardzo, tylko gdyby było umieszczane gdzieś w internecie to proszę o linka gdzie można się go spodziewać. Quote
Recommended Posts