supergoga Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 POproszę o kciuki. Nagrywamy właśnie domek dla Zorra. Jesli się uda, psiak jutro już opuści hotelik. Jeśli Państwo od Ziry też się zgłoszą - psiaki będą w domkach. Quote
Lilmo Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Trzymam bardzo, bardzo mocno! Maluchy to Wasza wielka szansa, mam nadzieję, że już niedługo będziecie grzać pupcie w nowych domach! Quote
supergoga Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Jutro około 13.00 nieoceniona Karina przywioezie do Poznania i przekaże w ręce Pana Zorro. Około 17.00 po Zirę przyjadą jej nowi opiekunowie. Jak dobrze pójdzie maluchy niebawem będą w domkach. Quote
terra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Trzymam mocno, żeby wszystko się udało i maluchy zamieszkały we własnych domkach :kciuki: Quote
kasik wawa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 trzymamy mocno kciuki:thumbs: napewno wszystko sie uda:multi::multi: Quote
Lilmo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Widzę na stronie fundacji, że maluchy już w dziale "znalazły dom" :multi::multi::multi: Czekamy w takim razie na relacje :) Quote
supergoga Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Sorry skończyłam wystawiać pakiet kolejnych szczeniaków, tych labków - i nie zdążyłam napisać. Zorro pojechał do domku - pod niemiecka granicę, w rejony Słubic. Będziemy zdawac relacje. Zira pojechała także dzisiaj do domu w Poznaniu, mam juz wieści, że jest cudowna. Oby tak dalej. Wielkie dzięki za pomoc. <ożemy zdejmować z ogłoszeń. teraz labki. Quote
terra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bardzo się cieszę, że maluchy już we własnych domkach :multi: Quote
Reno2001 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 eeeee, wiedziałam, ze one długo nie posiedzą w schronie ;). SUPER!! Quote
kasik wawa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 super wiesci!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Mam wieści od Ziry: Zirunia podróż zniosła, choć 2 razy zwymiotowała na początku była trochę zagubiona ale już jest w porządku zaklimatyzowała się zwłaszcza ze synem nieopuszcza go na krok nawet kiedy się kąpie no i oczywiście śpi też koło niego .została już wykąpana teraz w Poniedziałek idziemy z nią do weterynarza żeby ją zaszczepił dzisiaj przy zabawie z synem zaczeła pierwszy raz szczekać jednym słowem jest rewelacyjna i bardzo Kochana .Pozdrowienia od całej rodziny i od Ziruni :)Jak tylko bedą zdjęcia odrazu je prześle . Jak będą od Zorro, napiszę. Quote
Lilmo Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cioteczki kolejny psiak collie trafił pod opiekę Supergogi! Błagamy zajrzyjcie na wątek! Z Zorro i Zirro tak pięknie pomagałyście, a tutaj pomoc jest bardzo potrzebna! Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1169/collie-zaniedbany-sam-filc-ppogryziony-chlopak-poznan-szukam-domu-dt-141812/#post12605588 Quote
Recommended Posts