Spinca Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Spinca napisał(a):Już to dopisałam na stronie Fundacji. Tez nie wiem skąd takie podejście, choć może się to rzeczywiście nasuwać. No dobra, mam domek z polecenia :) W Bytomiu. Potrzebuję Ciotki do wizyty przedadopcyjnej! Sama się zacytuję żeby było widać :) Quote
dzidda Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 terra napisał(a):Z niecierpliwością czekam na wieści o decyzji domku. Taki domek nie może się zmarnować. A czy Pani wie, że domu szukają dwa kolaczki? Pani wie że czekają dwa psiaki i jest w nich zakochana mówi że by wzieła oby dwa...ale niestety wczoraj zasiadła z rodziną do debaty(i ze mną) i niestety ale mąż nie chce się zgodzić...mówi że jeszcze za wcześnie dla nich na psa... mimo że przekonywałam usilnie:placz: Niestety Pani musi się liczyć z mężem... Nie tracę nadziej że męża uda się Pani przekonać. Szukam dalej...gdyby nie to że nie mam warunków mieszkaniowych wzięła bym z chęcią towarzysza/towarszyszkę dla mojego psiaka(jak na razie 30 metrów-z planem kupna wiekszego w tle). Szukanie idzie dalej pełną parą... Quote
Lilmo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Mężczyźni to zawsze jakąś durną teorię wymyślą :roll: Mówi się wprost, że się nie chce, a nie wymyśla, że za wcześnie. Wiem z własnego doświadczenia, że na zagojenie rany po straconym psie najlepszą metodą jest kolejny. Gdy moja Tinka odeszła za TM to tego samego dnia Nokia była już w naszym domu, mimo iż wtedy to nie był mój pomysł tylko mojej mamy, która widziała jaki to dla mnie straszliwy ból. Początkowo uważałam, że to nie jest dobry pomysł, trudno było mi się pogodzić z tym, że inny pies ma zastąpić moją ukochaną Tinę,psa z którym dorastałam i nie znałam życia bez niej, ale po tylu latach jestem mamie bardzo wdzięczna za tą decyzję. No nic... szukamy dalej. Quote
Lilmo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Spinca napisał(a):Już to dopisałam na stronie Fundacji. Tez nie wiem skąd takie podejście, choć może się to rzeczywiście nasuwać. No dobra, mam domek z polecenia :) W Bytomiu. Potrzebuję Ciotki do wizyty przedadopcyjnej! Ależ te posty skaczą :angryy: W takim razie ja też postaram się dopisać. Super wiadomość! Trzeba koniecznie znaleźć kogoś z Bytomia. Zaraz poszukam wśród użytkowników. Edycja-> z osób, które kojarzę z innych wątków z Bytomia są: BoUnTy i Ola la Quote
BoUnTy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ahmmm bountka melduje, że zapewne razem z Ola La zrobi wizytę o ile ofiary bedą wiedziec jak trafić... ;] ... za to stawiacie nam piwo :evil_lol: Quote
supergoga Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Ja też mam jeden domek chętny w Poznaniu. Ale po południu będę dopiero się umawiała na jakiś dzień na wizytę. O ile ankieta wypadnie pomyslnie. Spinka, wyśle ankietę z domu - bo przy sobie nie mam. Quote
dzidda Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 niech już idą maluchy do domków....najwyższy czas Quote
BoUnTy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja mam tutaj w Bytomiu domek, ktory juz od dłuższego czasu szuka collaka - dom sprawdzony przeze mnie... więc gdyby 'coś', to moge dać mu znać... Quote
BoUnTy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Spinca napisał(a):Ale młodego szukają czy wszystko jedno? Bo collaków to ja mam do wyboru Wszystko wsio, byle zeby nie byl starszy niż 3 lata ;] Pies, suka (ale to po streylizacji, przed bym nie wydała!), też wsio... ;] Szukali juz przez strone fundacji i forum collaków, ale same starsze lub kalekie były proponowane, a oni woleliby jednak sprawnego... Mieli juz sukę niestety przez chwile nieuwagi (wiejska okolica, jakis trep otworzył brame) wpadła po sacmochówd, nic innego domkowi zarzucic nie można... Quote
Spinca Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 BoUnTy napisał(a):Ja mam tutaj w Bytomiu domek, ktory juz od dłuższego czasu szuka collaka - dom sprawdzony przeze mnie... więc gdyby 'coś', to moge dać mu znać... Ale młodego szukają czy wszystko jedno? Bo collaków to ja mam do wyboru Quote
BoUnTy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 BoUnTy napisał(a):Wszystko wsio, byle zeby nie byl starszy niż 3 lata ;] Pies, suka (ale to po streylizacji, przed bym nie wydała!), też wsio... ;] Szukali juz przez strone fundacji i forum collaków, ale same starsze lub kalekie były proponowane, a oni woleliby jednak sprawnego... Mieli juz sukę niestety przez chwile nieuwagi (wiejska okolica, jakis trep otworzył brame) wpadła po sacmochówd, nic innego domkowi zarzucic nie można... Nie wiem czy to zauważyłąś - posty skaczą... Quote
Spinca Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 BoUnTy napisał(a):Nie wiem czy to zauważyłąś - posty skaczą... Teraz przeczytałam. Poszukam im collaka do 3 lat. Dzięki Quote
supergoga Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 A maluchy nadal czekają. Domek z Poznania wysłał ankietę, ale zdanie że domek jest przeciwko sterylizacji mnie zaniepokoiło. Napisałam w tym temacie, czekam na odpowiedź. Quote
halbina Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 takie śliczne niunie... gdzie te domki?... już powinna kolejka byc Quote
xxxx52 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jest watek szczeniaczkow colli z Nowego Sacza,ktore szukaja odpowiedzialnych opiekunow. Gdyby bylo wiecej opiekunow na te szczeniaczki z okolic Poznania,prosze skontaktowac sie z dogomanianka na watku "Rasowe do oddania z rodowodem i bez" zalozony przez mortikia Quote
supergoga Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Na dzisiaj nie ma żadnego chętnego domku na psiaki. Koszmar. Quote
BoUnTy Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To moze ja uderze do tego domku z Bytomia, o którym ja pisałam...? Szkoda, zeby takie psiaki tyle czekały... :( Quote
Diuna B. Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Takie piękne maluchy i jeszcze bez domkow :shake: Quote
supergoga Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Mam domek dla Ziry. Ankieta niezła, tylko musze dopilnować sterylki, bo Państwo na początku mieli negatywne zdanie. Tyle, że zaznaczyłam iż to jest warunek. Czekam na potwierdzenie. Biedny Zorro. Co on teraz zrobi sam :shake: Quote
Recommended Posts