terra Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ale śliczne oczęta:loveu: świecą jak latarenki. Quote
katie05 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ja tez ich nie widze jak uzywam internet explorer ale za to przez firefox wszystko widac, moze cos zle zrobilam bo pierwszy raz wklejam tu zdjecia? Quote
Soema Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 katie05 napisał(a):ja tez ich nie widze jak uzywam internet explorer ale za to przez firefox wszystko widac, moze cos zle zrobilam bo pierwszy raz wklejam tu zdjecia? Nie mam pojęcia.. czasem się tak dzieje. Ja używam Firefoxa i nie widzę :oops: Quote
Soema Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 katie05 napisał(a):bosze,co za sierota ze mnie ,nawet zdjęc nie potrafie wkleic:shake:,wyslalam Komecie na maila jej sie napewno uda Dużo osób ma problemy. Próbowałaś przez Fotosik? Terra widzi zdjęcia :) Quote
Kaaasiaaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 pocwiczysz i napewno ci sie uda ;) a "wkleilas najpierw do internetu" - link zdjecia? Quote
katie05 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 bosze,co za sierota ze mnie ,nawet zdjęc nie potrafie wkleic:shake:,wyslalam Komecie na maila jej sie napewno uda Quote
Isiak Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dziś poszła kasa z mojego bazarku na Tajgę - 53 zł. Quote
majuska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 katie05 napisał(a):bosze,co za sierota ze mnie ,nawet zdjęc nie potrafie wkleic:shake:,wyslalam Komecie na maila jej sie napewno uda Oj żadna sierota z Ciebie;), mi też chwile zeszło zanim sie nauczyłam, zreszta Ty masz Tajgunie na głowie, co? Quote
katie05 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 heh na glowie to moze nie,za to czesto na moim lózku..misio pysio czeka sobie az zasne wieczorem potem pakuje sie dyskretnie w moje nogi,spi sobie i wychodzi bladym switem zanim sie obudze zeby nie bylo na nią;). (Na swoim koncie mam wyswietlone'Nie mozesz dodawac zalącznikow'moze o to chodzi?i dlatego zdjecia sie nie pojawiają) Quote
majuska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zdjęcie trzeba umieścić najpierw na innej stronie ( ja daję na Fotosik ) i stamtąd zamieszczasz do postu link , to tak w skrócie, jak chcesz to podam Ci na pw maila i mi prześlesz zdjęcia i zamieszczę je na wątku Tajguni Quote
katie05 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 no dobra, wkleilam Irasiada na Fotosik,jak mi powiecie ze nic nie widac to sie zalamie:-( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a02ceac501e3a3df.html Quote
majuska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 O już jest!!!! Super mordeczka!!!!! Czy ja dobrze widzę, że łapki są już wygojone ?? Quote
katie05 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7424e071ecb457d7.html Quote
katie05 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wszystko sie ladnie zagoilo,teraz tylko malutka musi przejsc operacje w piatek i mamy nadzieje ze bedzie dobrze, jedynie mi jak na zlosc znow popsul sie samochod:angryy:,ale Kometa obiecala znalezc szofera dla piesia Quote
kometa Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Tajgusia ma najcudowniejszy tymczas na świecie:) nie doczytałam czy Kasia opowiadała że zabrała nasz psi skarb nad wodę i Tajgunia podobno była w swoim zywiole:) W PIĄTEK TAJGA BĘDZIE MIAŁA OPERACJĘ (STERYLIZACJA I MASTEKTOMIA) NA UL.KOSIARZY BARDZO PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE BO W TYM MOMENCIE KASIA POŻYCZA NAM TE PIENIĄZKI NA ZABIEG!! POZA TYM ŻADNA Z NAS NIE MA AUTKA A POTRZEBUJEMY PSIULE PRZETRANSPORTOWAC PO OPERACJI Z KOSIARZY (OK. GODZ.18.30) W OKOLICE GAGARINA! Quote
Kostek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 na koncie Tajguni w programie ratujmy-razem jest 190zl Quote
katie05 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Kostek napisał(a):na koncie Tajguni w programie ratujmy-razem jest 190zl Mi tyle wystarczy,reszte jej doloze bo jest mi glupio ze tyle osob tutaj pomaga tym bidulom a ja do tej pory nic.. Jedynie ten transport by sie przydal bo zabieg powinien sie skonczyc ok 20ej w piatek i sunia pewnie bedzie bardzo obolala a ja nie mam jej jak przewiezc:( Quote
majuska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 O widzę , że Kometa juz sie uporała z fotami, super!!!! ( miałam to zrobić po powrocie z pracy ) w razie czego w przyszłości pomoge , bo oczywiście Katie będzie nas nimi zasypywać:evil_lol: Trzymam kciuki za operację:thumbs: Quote
terra Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Na konto fundacji przelałam 32 zł. z bazarku. Na tą kwotę założyły się wpłaty fibi:) 25 zł. oraz irysek 7 zł. = razem 32 zł. Bardzo dziękuję za udział w moim bazarku i pomoc ONeczce :loveu: Trzymam mocno za operację Tajgi. Quote
katie05 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 robie maly update poniewaz jest ten problem z transportem ,przelozylam operacje suni na poniedzialek bo pan z warsztatu powiedzial ze sie postara aby moj rupieciowaty samochod byl gotowy na poniedzialek,ale.. gdyby ktos mial mozliwosc na ten piatek to mozna oczywiscie jeszcze to odwolac Quote
Recommended Posts