terra Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Wspaniale, że Tajgunia jest w dt. Łatwiej ją leczyć a i szybciej dojdzie do siebie. Kochający domek potrzebny. Quote
ewa36 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Otoż to :multi: Teraz nareszcie są warunki, aby zabrać się za tego guza :mad: Quote
Isiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Za chwilę kończy się mój bazarek dla Tajgi - proszę o numer konta na pw, na które mogę przesłać kasiorkę. Quote
Zbójini Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 U Rusłana jest wolny domek dla ONka http://www.dogomania.pl/forum/f28/ruslan-piekny-dlugowlosy-bardzo-zagubiony-jak-mu-pomoc-138785/index4.html Quote
Isiak Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ponawiam prośbę o pw z namiarami na konto, na które można przelać kasę dla Tajgi. Quote
supergoga Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ten domek Rusłanka to mieszkanie z 4 dzieci. Nie ma ogrodu. I chyba schody. Czy sunia może tak mieszkać. Bo mogę podesłac, ale wolę się upewnić. Quote
Zbójini Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 supergoga napisał(a):Ten domek Rusłanka to mieszkanie z 4 dzieci. Nie ma ogrodu. I chyba schody. Czy sunia może tak mieszkać. Bo mogę podesłac, ale wolę się upewnić. nie znam szczegółów. wiem tylko że jest wolny domek dla Onka. Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Tajguś, mam nadzieję, że zdrówko wciąż się polepsza:roll: Quote
katie05 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Tajgunia pięknieje i zdrowieje w oczach,wszystke rany goją sie jak na psie.Dzieci na ulicy lgną do piesia i chca sie przytulac i piesio jest wtedy megaszczęsliwy.Jeszcze tylko musimy sie pozbyc tego okropnego guziora to wszytstko bedzie ok,sunia ma termin operacji w przyszly piatek(sterylka+usuwanie guza)wiec bardzo prosi o trzymanie kciukow aby wszystko poszlo dobrze.Ten psiak i tak juz sie duzo nacierpial a operacja napewno nie nalezy do najmilszych rzeczy,ale niestety trzeba sie pozbyc świnstwa.Doba wiadomosc jest taka że rentgen pluc nie wykazal przerzutow wiec Tajga ma duze szanse na powrot do zdrowia.Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i sunia bardzo dziekuje za wsparcie:) Quote
Kaaasiaaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 to suuuuper :multi::multi: 3mam kciuki :thumbs: Quote
majuska Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Kciuki są trzymane cały czas, jak to dobrze , że jest po troskliwa opieką, wielkie dzięki:Rose: Quote
terra Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 katie05, witaj na dogo.:lol: Bardzo się cieszę, że sunieczka czuje się coraz lepiej. Oby tak dalej, będzie dobrze. Quote
Kostek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Tajga objeta jest tez programem ratujmy razem jak tylko Kometa dala znac o sunce zrobilismy jej oddzielna strone ale od maja wplynelo na nia ledwo 200zl:( na sama operacje trzeba szykowac ok 700:( nie wiem od czego to zalezy w tym samym czasie tym samym programem zostal objety lysy szkielecik z bialobrzeg i na niego zebralismy ponad 1500zl prosimy o pomoc w oplaceniu zabiegow sterylizacji i wyciecia guza:-( Fundacja Azylu pod Psim Aniołem - DRAMAT ONKI Quote
terra Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Czekam, aż wpłynie cała kwota z bazarku na Tajgę. Obecnie mam na koncie wpłatę iryska 7 zł. Razem ma być 32 zł. fibi wylicytowane rzeczy przeznaczyła do dalszej sprzedaży. Quote
anik Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 biedna sunia :( ,mam nadzieję ,ze szybko wróci do zdrowia Quote
Recommended Posts