ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ewa36 napisał(a):Ciociu Kometo, mam jeszcze prośbę o podesłanie w ramach pw linka do watku Tajguni Cioci SPINCA :loveu: Chyba że mam już sklerozę i Ciocia Spinca już jest na wątku to przepraszam - amoniak po Boguszycach jeszcze mi nie wyparowal :shake: Choć i dla ułatwienia życia Cioci Spince, wyślij jednak Kometo wąteczek Cioteczce :cool3: Tyle jest spraw, tyle bid potrzebujących pomocy ..... Lepisj zadbać, żeby się Ciotce nie pomyliło :evil_lol: Przepraszam Ciocia Spinca, ja to z autopsji pisze :eviltong: Quote
kometa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 w wymazie z łapek nic nie wyszło. dzis lub jutro zrobimy wymaz z uszu. juz przesyłam link:) Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 kometa napisał(a):w wymazie z łapek nic nie wyszło. dzis lub jutro zrobimy wymaz z uszu. juz przesyłam link:) Dzięki Bogu. Quote
Spinca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ewa36 napisał(a):Choć i dla ułatwienia życia Cioci Spince, wyślij jednak Kometo wąteczek Cioteczce :cool3: Tyle jest spraw, tyle bid potrzebujących pomocy ..... Lepisj zadbać, żeby się Ciotce nie pomyliło :evil_lol: Przepraszam Ciocia Spinca, ja to z autopsji pisze :eviltong: Jestem już. Dzięki za link. I masz rację Ewa, mylą mi się psy, fundacje, Ciotki.... straaasznie dużo tego :-( Na hotel nas nie stać, rozumiem? Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nie stać, Spineczko :shake: Tak jak napisałaś, biedy jest za dużo i nigdy nie zabraknie :-( A Tajgunia wymaga jeszcze leczenia - trzeba to mieć na uwadze. To, co uda się zebrać dla niej, pójdzie na leki. Poza tym w jej stanie w Daju będzie lepiej niż w hoteliku - tam jest naprawdę dobra i dobrze zorganizowana opieka wet. A my po umieszczeniu Suńki w Gaju będziemy organizować zbiórki, bazary i allegra cegiełkowe :loveu: Spineczko, bardzo Ci dziękuję kochana :loveu::Rose::buzi: Tajgunia też :loveu::multi: W Gaju suńka dojdzie do zdrówka całkowicie i poczeka na swój domek bo rzec jasna będziemy go szukać dla niej do skutku :lol: Quote
majuska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 I pomyśleć, że wszyscy tutaj robią co mogą, żeby suńce pomóc, a jakaś menda po prostu ja wyrzuca z samochodu...:angryy: Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tajguniu, kochane Cioteczki już działają, żeby znależć dla ciebie miejsce w Gaju :loveu: A my cię wspólnie wyleczymy i znajdziemy domek :multi: Quote
Zbójini Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/znaleziony-husky-bojano-k-gdyni-139064/#post12387665 Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Spinco kochana, czy ja odpowiedziałam na Wwszystkie Twoje pw dotyczące Tajguni czy też nie ? Bo zdaje się, że ze zmęczenia przekraczam już barierę dźwięku i nawet tego nie zauważam :diabloti: niezależnie od wszystkiego działaj kochana i wielkie podziękowania i ogromny buziak dla Ciebie Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Spinca napisał(a):Odpowiedziałaś, odpowiedziałaś :) Odpocznij trochę! To mogę zbierać się na grzędę :diabloti: Quote
Spinca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ewa36 napisał(a):Spinco kochana, czy ja odpowiedziałam na Wwszystkie Twoje pw dotyczące Tajguni czy też nie ? Bo zdaje się, że ze zmęczenia przekraczam już barierę dźwięku i nawet tego nie zauważam :diabloti: niezależnie od wszystkiego działaj kochana i wielkie podziękowania i ogromny buziak dla Ciebie Odpowiedziałaś, odpowiedziałaś :) Odpocznij trochę! Quote
majuska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Tajga, pokazuj się wszystkim z rana i zdrowiej!!!! Quote
ewa36 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ciotki robią, co mogą :loveu: Mam nadzieję, że się uda :multi: I czekamy na wynik wymazu z uszka :shake: Ale najważniejsze, że już jest lepiej :loveu: Quote
Spinca Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ewa36 napisał(a):Ciociu Spinco udało się cosik ustalić ? :razz: Na razie jest słabo, ale się nie poddaję jeszcze Quote
ewa36 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Spinca napisał(a):Na razie jest słabo, ale się nie poddaję jeszcze :placz::placz::placz: Nie poddawaj się kochana ! W Tobie wielka nadzieja Quote
natalijo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 .............................................................................. Quote
kometa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Tajgunia powoli przeistacza sie w innego psa-staje sie radosna, czasem nawet podskakuje i piszczy zachecajac do zabawy onka zza ogrodzenia;) Quote
ewa36 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 kometa napisał(a):Tajgunia powoli przeistacza sie w innego psa-staje sie radosna, czasem nawet podskakuje i piszczy zachecajac do zabawy onka zza ogrodzenia;) Jakie super wieści :loveu::multi::loveu: Ciocia Kometa, podaj dane na pw, i ja cosik wyślę dla Tajguni :loveu: Quote
ewa36 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Czekamy na wymaz z uszka :loveu: Mam nadzieję, że będzie tak samo dobry jak wynaz z łapiny :loveu: Quote
ewa36 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A co z tym guzem na cycuszku :-( Trzeba to będzie wyciąC operacyjnie ? Co mówli Doktory ? Quote
Recommended Posts