Agmarek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Piękna i młoda jeszcze sunia, a wygląda na starszą od mojej Onki :-( Quote
kometa Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):leukocyty nieznacznie podwyzszone czyli nie jest zle :) jakas taka mala infekcja ;) wszystko bedzie dobrze dostala antybiotyk? Antybiotyk dostaje cały czas :) (ceporex) Reszta badan: T3 < 40 (norma 50-160) T4 24 (norma 15-40) fT3 1,6 (norma 1,8-2,5) Za jakis czas trzeba bedzie je powtórzyc. Badania moczu nie robiłam bo nie miałam okazji złapac moczu. DOBRZE BYŁOBY GDYBY SUNCIA TRAFIŁA DO HOTELIKU, BO NIE DAJĘ ZBYTNIO RADY PODAWAC JEJ FORTHYRONU CO 12 GODZ gdyz czasem jestem w samej pracy 13 godzin.....:shake: Quote
kometa Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 dzis Tajgunia mnie pozytywnie zaskoczyla:) -zaczyna sie coraz bardziej cieszyc i chwilami biegac, ale co najwazniejsze-zaczela tolerowac psa sasiadow i merdala ogonem na widok przechodzacego za ogrodzeniem labka;) Quote
terra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wyjdzie na prostą, tylko trzeba dać jej szansę:lol: Quote
ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kometo kochana dzwoniłam do Ciebie ale nie udało mi się Ciebie złapać :diabloti: Mam ogromną prośbę : Prześlij w ramach pw link do watku Tajguni dla użytkownika Ostatniaszansa z zaznaczeniem, że to sunia Tajgunia od Ciotki Ewy ze Szczecina - jest szansa na miejsce dla tajguni w Gaju, gdzie malutka byłaby do konca fachowo i troskliwie leczona a potem można będzie w spokoju poszukać jej dobrego domku :multi::loveu::placz: Kochanym Cioteczkom z OS i z Gaju baaardzo baaardzo dziękujemy :multi::loveu::Rose: Quote
majuska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ewuś, to super wieści, mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie:multi: Quote
ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Przypomne się jeszcze raz bo sprawa pilna ! Kometo kochana wyślij szybciutko (najlepirj jeszcze dziś) na pw link do watku Tajguni do ostatniaszansa - jest szansa na miejsce w Gaju dla suczynki i jej leczenie :multi: Ja niestety nie umiem tego zrobić :oops: Ciotki czekają na linka Tajguni :cool3: Quote
Kaaasiaaa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 tu masz link skopiuj go i wyslij, szybciej bedzie http://www.dogomania.pl/forum/f28/udreczona-owczarka-potzrebne-wsparcie-dt-ds-pomocy-138499/ Quote
ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Kaaasiaaa']tu masz link skopiuj go i wyslij, szybciej bedzie http://www.dogomania.pl/forum/f28/udreczona-owczarka-potzrebne-wsparcie-dt-ds-pomocy-138499/ Dziękuję Kasiulu ale ja nie umiem :placz: A może Ty miałabyś chwilkę i ochotę żeby wysłać do ostatniejszansy tego linka ? :oops: Przed chwilą z nimi rozmawiałam czekają na info o suni ...... Ona jest chora potrzebuje leczenia i do innych psiaków jest niezbyt dlatego nie może trafić do schronu :placz::-( Proszę pomózcie :placz: Quote
ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):wyslalam jej wiadomosc prywatna z linkiem Kasiu nie wiem jak Ci Dziękować :Rose::buzi: A ja w tym tygodniu zrobię tekst do ogłoszeń dla Tajguni :loveu: Ale najpierw muszę trochę odespać powrót z Boguszyc :shake: Quote
ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 posty przeskakuja :shake: Kasiu dziękuję bardzo dobrze że się wtrąciłaś :lol: Oby suni się udało :placz: Quote
Kaaasiaaa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 moglam juz dawno jej wyslac ale nie chcialam sie wtracac :roll: polecam sie .... Quote
ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Zbójini']No cos widzę dziewczyny klarujecie;) Zobaczcie na to cudo. http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-onka-szuka-domu-138980/#post12381478 Prubójemy .... Ale czy to się uda .... Sunieczka jest chora i musi być leczona ..... Quote
Zbójini Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No cos widzę dziewczyny klarujecie;) Zobaczcie na to cudo. http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-onka-szuka-domu-138980/#post12381478 Quote
ewa36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A DONKA z Sochaczewa cudo ! :loveu: No cudo po prostu :loveu: Quote
kometa Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 dziekuje Wszystkim za mega wsparcie:) dopiero wróciłam od dziewuchy po pobyt w pracy mi sie przeciagnął. P/zapalne leki zdziałały cuda bo Tajusiek zaczyna żwawiej biegać:) Chyba bedziemy musialy zrobic wymaz z uchu bo mimo stosowania Aurizonu poprawa jest niewielka. Zdecydowanie dobrze reaguje juz na onka zza ogrodzenia:) Czyli pw do ost.szansy juz nie wysyłam skoro wysłane a ja nie bede im skrzynki zapychac;) RAZ JESZCZE WIELKIE PODZIEKOWANIA:) Quote
majuska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Będzie dobrze!!! Wymiziakuj Tajgulca ode mnie:loveu: Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tak, pw już wysłane :loveu: Oczywiście Tajgunia w żadnym razie nie pójdzie do schroniska w Boguszycach :shake: Staramy się natomiast poprzez zaprzyjaźnione fundacje umieścić ją w Gaju :loveu::lol: Tam suńka miałaby należytą opiekę i leczenie do czasu znalezienia domku :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że się uda :lol: Kometo, czyli Tajgunia jeszcze nie ma wymazu z uszu i z tej sączacej łapinki ? To bardzo ważne, daj mi znać w tej kwestii na pw :cool3: W górę Tajga :multi: Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ciociu Kometo, mam jeszcze prośbę o podesłanie w ramach pw linka do watku Tajguni Cioci SPINCA :loveu: Chyba że mam już sklerozę i Ciocia Spinca już jest na wątku to przepraszam - amoniak po Boguszycach jeszcze mi nie wyparowal :shake: Quote
Recommended Posts