Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam trochę sztucznej biżuterii na bazarek, ale za Chiny Ludowe nie mam pojęcia, jakie dać ceny wywoławcze :oops: To biżuteria z Avonu i nie tylko. No cóż, muszę pokombinować, ale proszę, podpowiedzcie mi coś :oops:

Posted

:shake:moj poprzedni onek mial takie lapy i byl to gronkowiec zlocisty, chorowal na to pare lat. rany sie otwieraly jak sie robilo zimno i mokro czyli polowa roku..
mial kilka zabiegow czyszczenia chir. antybiotyki, ale i tak najszybciej "podsuszaly" sie te miejsca jak sie w nie wlewalo wode utleniona(bo to bakterie beztlenowe sa i zdychaja jak sie je dotleni)
biedna sunka, onki sa takie wrazliwe..

Posted

ewa36 napisał(a):
Ślicznie :multi:

Ooooo a to dopiero ślicznie dziękuję Cioteczki :multi:
A wkleicie mi jeszcze bannerek ONki Sary z Tych ?
:cool3:
Tylko ze ona chyba jeszcze nie ma bannerka ale co to za problem przy tak pomysłowych i zdolnych Cioteczkach :multi:
Wybaczcie że tak marudzę ale stara już jestem a kazdy wiek ma swoje przywileje :eviltong:

Posted

Zbójini napisał(a):
Dobrze by było jakiś tekst ulozyć do ogłoszenia. Ten z 1 postu nie za bardzo się nadaje, uważam. Mogę zrobic Allegro.

Allegro byłoby super.
Tekst mogę spróbować wysmlić, ale dopiero w przyszłym tygodniu

Posted

ewa36 napisał(a):
Ooooo a to dopiero ślicznie dziękuję Cioteczki :multi:
A wkleicie mi jeszcze bannerek ONki Sary z Tych ?
:cool3:
Tylko ze ona chyba jeszcze nie ma bannerka ale co to za problem przy tak pomysłowych i zdolnych Cioteczkach :multi:
Wybaczcie że tak marudzę ale stara już jestem a kazdy wiek ma swoje przywileje :eviltong:

Ewa, daj linka do wątku Sary to wieczorkiem zrobię banerek ;)

Posted

Przysięgałam sobie,że już nie zaznaczę więcej wątków...bo psiaków tak wiela,ale...sunia ma te same problemy z uszami co mój benio...i w tak samo strasznym stanie! Ona musi strasznie cierpieć,a do tego możliwy jest niedosłuch!...a tu na tym nie koniec:shake:...nie mogę nic obiecać,ale bardzo będę się starać,by sunieczce pomóc...

pokaż się kochana...pokaż!:loveu: