Zbójini Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 wklejam sobie w podpis banerek trzeba by chyba ją poogłaszać? Quote
terra Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Bazarek dla Tajgi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/lyzka-do-makaronu-vacsy-kosmetyczka-dla-udreczonej-tajgi-do-5-06-a-138578/#post12349951 banerek dla suni: Quote
Zbójini Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 wrzuciłem na owczarki Forum Owczarek.pl: Udręczona Onkapotrzebne wsparcie i DT/DS Quote
Julie Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 takie biedactwo jak musi cierpieć... do góry piękna:multi: Quote
kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Zbójini napisał(a):wklejam sobie w podpis banerek trzeba by chyba ją poogłaszać? bardzo proszę!:) Quote
kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Zbójini napisał(a):wrzuciłem na owczarki Forum Owczarek.pl: Udręczona Onkapotrzebne wsparcie i DT/DS wielkie dzięki:) Quote
Zbójini Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 kometa napisał(a):bardzo proszę!:) Dobrze by było jakiś tekst ulozyć do ogłoszenia. Ten z 1 postu nie za bardzo się nadaje, uważam. Mogę zrobic Allegro. Quote
Isiak Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Zadam głupie pytanie :oops: Jak wkleić banerek w podpis? :oops: Quote
kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 jakby nic sie nie znalazło to tu jest hotelik... http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-domek-tymczasowy-dla-psa-kazdej-rasy-pod-warszawa-134849/index2.html BANEREK by wkleic-zaznacz go prawym klawiszem myszy.nastepnie wejdz w Twoje powiadomienia, potem po lewej stronie-edytuj sygnature i gdy tam wejdziesz to wklej lewym klawiszem myszy bannerek. Na koniec nacisnij zapisz sygnature:) Quote
kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Czy ktos umie pisac jakies ładne teksty?;) Chodzi o jakąś modyfikacje pierwszego postu... Quote
Soema Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 kometa napisał(a):jakby nic sie nie znalazło to tu jest hotelik... http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-domek-tymczasowy-dla-psa-kazdej-rasy-pod-warszawa-134849/index2.html Pytałaś o cenę? Quote
Isiak Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Mam trochę sztucznej biżuterii na bazarek, ale za Chiny Ludowe nie mam pojęcia, jakie dać ceny wywoławcze :oops: To biżuteria z Avonu i nie tylko. No cóż, muszę pokombinować, ale proszę, podpowiedzcie mi coś :oops: Quote
kako80 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 :shake:moj poprzedni onek mial takie lapy i byl to gronkowiec zlocisty, chorowal na to pare lat. rany sie otwieraly jak sie robilo zimno i mokro czyli polowa roku.. mial kilka zabiegow czyszczenia chir. antybiotyki, ale i tak najszybciej "podsuszaly" sie te miejsca jak sie w nie wlewalo wode utleniona(bo to bakterie beztlenowe sa i zdychaja jak sie je dotleni) biedna sunka, onki sa takie wrazliwe.. Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ewa36 napisał(a):Ślicznie :multi: Ooooo a to dopiero ślicznie dziękuję Cioteczki :multi: A wkleicie mi jeszcze bannerek ONki Sary z Tych ? :cool3: Tylko ze ona chyba jeszcze nie ma bannerka ale co to za problem przy tak pomysłowych i zdolnych Cioteczkach :multi: Wybaczcie że tak marudzę ale stara już jestem a kazdy wiek ma swoje przywileje :eviltong: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Zbójini napisał(a):wklejam sobie w podpis banerek trzeba by chyba ją poogłaszać? Tak Zbóju tak ! Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Zbójini napisał(a):Dobrze by było jakiś tekst ulozyć do ogłoszenia. Ten z 1 postu nie za bardzo się nadaje, uważam. Mogę zrobic Allegro. Allegro byłoby super. Tekst mogę spróbować wysmlić, ale dopiero w przyszłym tygodniu Quote
terra Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ewa36 napisał(a):Ooooo a to dopiero ślicznie dziękuję Cioteczki :multi: A wkleicie mi jeszcze bannerek ONki Sary z Tych ? :cool3: Tylko ze ona chyba jeszcze nie ma bannerka ale co to za problem przy tak pomysłowych i zdolnych Cioteczkach :multi: Wybaczcie że tak marudzę ale stara już jestem a kazdy wiek ma swoje przywileje :eviltong: Ewa, daj linka do wątku Sary to wieczorkiem zrobię banerek ;) Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Przysięgałam sobie,że już nie zaznaczę więcej wątków...bo psiaków tak wiela,ale...sunia ma te same problemy z uszami co mój benio...i w tak samo strasznym stanie! Ona musi strasznie cierpieć,a do tego możliwy jest niedosłuch!...a tu na tym nie koniec:shake:...nie mogę nic obiecać,ale bardzo będę się starać,by sunieczce pomóc... pokaż się kochana...pokaż!:loveu: Quote
ewa36 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 terra napisał(a):Ewa, daj linka do wątku Sary to wieczorkiem zrobię banerek ;) Terra, bardzo dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts