Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terra napisał(a):
Co słychać u Tajgi, jak się czuje po operacji?

operacja jest przelozona na poniedzialek bo w piatek nie udalo nam sie znalezc transportu dla suni,dam znac w pon jak poszlo,pozdrowienia:)

Posted

sunia jest juz po zabiegu,wszystko poszlo dobrze,okazalo sie ze byla juz wczesniej sterylizowana wiec wycieli tylko guza-byl olbrzymi:crazyeye:(wycinki poszly do analizy),malutka doszla o wlasnych silach do samochodu,troche sie chwiała jak pijak ale byla bardzo dzielna,teraz sobie smacznie spi w swoim slicznym kaftaniku,wszyscy ja bardzo chwalili ze taka grzeczna,z tym psem mozna naprawde zrobic wszystko a ona to cierpliwie znosi:shake:dzięki wam dostala szanse na normalne zycie i mam nadzieje ze wszystko sie dobrze zakonczy bo to naprawde przekochany pies

Posted

To dobrze, że już po.. teraz to już nie wiem czego ktoś ją wyrzucił... taka piękna, oddana, spokojna - ideał wprost :roll: jeszcze sterylizował..

Posted

majuska napisał(a):
No to rzeczywiście super pies!!! niech szybciutko dochodzi do siebie, a dla Ciebie Katie wielkie podziękowania :Rose:

podziekowania nalezą sie Komecie i Wam wszystkim,za to ze nie jestescie obojetni na los osieroconego psiaka,ja jej dalam tylko tymczas bo mam taka mozliwosc,niestety nie moge jej zabrac ze soba bo tam gdzie mieszkam na stale nie mam na to warunkow,ale nadal bardzo chce jej pomagac,wiec mysle ze wspolnymi silami damy rade i pomozemy sierotce znalezc cieply domek

Posted

kometa napisał(a):
ale mam nadzieję że wycięli całą listwę mleczną? (czyli wszystkie gr mleczne tej strony z guzem?)

heh, tez mam taka nadzieje ,przynajmniej tak bylo ustalone..ale jutro upewnie sie jescze raz podczas wizyty

Posted

Dawno mnie tu nie było, bo nie mogłam się zalogować cosik :cool3:
Najlepsze życzenia dla Tajgusiowego Domku :loveu:
Miej się dobrze, suczynko :multi:

Posted

ewa36 napisał(a):
Wszystkiego najlepszego sunieczko :loveu:
Ogromne buziali i podziękowania dla Tajgusiowej Opiekunki :multi::loveu::multi:

Dziekujemy serdecznie,my tez pozdrawiamy,zaraz postaram sie wkleic nowe fotki suni na ktorych mozna zauwazyc roznice miedzy smutnym piesiem ktory trafil do mnie po pobycie w schronisku a piesiem ktory ma permanentny kontakt z czlowiekiem,swoje miejsce na ziemi i przytulanie kazdego dnia:lol:ona tak bardzo chce miec swoja pania albo pana i daje w zamian cale swoje psie serce