MyrkurDagur Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='kometa'] Ależ z niej cudo :crazyeye: I tak bardzo za serce chwyta... :-( Trzymaj się dzielnie dziewczynko... Quote
Zbójini Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 przepraszam za offa. jest ktoś z Warszawy do pomocy? http://www.dogomania.pl/forum/f28/tulajacy-sie-onek-po-wawie-pomocy-140088/#post12467140 Quote
katie05 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 terra napisał(a):Co słychać u Tajgi, jak się czuje po operacji? operacja jest przelozona na poniedzialek bo w piatek nie udalo nam sie znalezc transportu dla suni,dam znac w pon jak poszlo,pozdrowienia:) Quote
katie05 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 sunia jest juz po zabiegu,wszystko poszlo dobrze,okazalo sie ze byla juz wczesniej sterylizowana wiec wycieli tylko guza-byl olbrzymi:crazyeye:(wycinki poszly do analizy),malutka doszla o wlasnych silach do samochodu,troche sie chwiała jak pijak ale byla bardzo dzielna,teraz sobie smacznie spi w swoim slicznym kaftaniku,wszyscy ja bardzo chwalili ze taka grzeczna,z tym psem mozna naprawde zrobic wszystko a ona to cierpliwie znosi:shake:dzięki wam dostala szanse na normalne zycie i mam nadzieje ze wszystko sie dobrze zakonczy bo to naprawde przekochany pies Quote
majuska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No to rzeczywiście super pies!!! niech szybciutko dochodzi do siebie, a dla Ciebie Katie wielkie podziękowania :Rose: Quote
Soema Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To dobrze, że już po.. teraz to już nie wiem czego ktoś ją wyrzucił... taka piękna, oddana, spokojna - ideał wprost :roll: jeszcze sterylizował.. Quote
katie05 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 majuska napisał(a):No to rzeczywiście super pies!!! niech szybciutko dochodzi do siebie, a dla Ciebie Katie wielkie podziękowania :Rose: podziekowania nalezą sie Komecie i Wam wszystkim,za to ze nie jestescie obojetni na los osieroconego psiaka,ja jej dalam tylko tymczas bo mam taka mozliwosc,niestety nie moge jej zabrac ze soba bo tam gdzie mieszkam na stale nie mam na to warunkow,ale nadal bardzo chce jej pomagac,wiec mysle ze wspolnymi silami damy rade i pomozemy sierotce znalezc cieply domek Quote
kometa Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 ale mam nadzieję że wycięli całą listwę mleczną? (czyli wszystkie gr mleczne tej strony z guzem?) Quote
katie05 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 kometa napisał(a):ale mam nadzieję że wycięli całą listwę mleczną? (czyli wszystkie gr mleczne tej strony z guzem?) heh, tez mam taka nadzieje ,przynajmniej tak bylo ustalone..ale jutro upewnie sie jescze raz podczas wizyty Quote
ewa36 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Dawno mnie tu nie było, bo nie mogłam się zalogować cosik :cool3: Najlepsze życzenia dla Tajgusiowego Domku :loveu: Miej się dobrze, suczynko :multi: Quote
ewa36 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wszystkiego najlepszego sunieczko :loveu: Ogromne buziali i podziękowania dla Tajgusiowej Opiekunki :multi::loveu::multi: Quote
katie05 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ewa36 napisał(a):Wszystkiego najlepszego sunieczko :loveu: Ogromne buziali i podziękowania dla Tajgusiowej Opiekunki :multi::loveu::multi: Dziekujemy serdecznie,my tez pozdrawiamy,zaraz postaram sie wkleic nowe fotki suni na ktorych mozna zauwazyc roznice miedzy smutnym piesiem ktory trafil do mnie po pobycie w schronisku a piesiem ktory ma permanentny kontakt z czlowiekiem,swoje miejsce na ziemi i przytulanie kazdego dnia:lol:ona tak bardzo chce miec swoja pania albo pana i daje w zamian cale swoje psie serce Quote
Recommended Posts