kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Powinna miec zrobiony wymaz i badania krwi, ale niestety pieniedzy brak. Póki co dostaje antyb i p/zap co widac ze bardzo poprawia stan jej paluszków Quote
stonka1125 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 beka napisał(a):mam nadzieje że to co ma na łapach to nie jest pałeczka ropy błękitnej...:-( A miałą robiony wymaz? święty józefie,obyś nie była złym prorokiem,u mojega syna w uchu leczyliśmy to 6 lat,ciągle świństwo wracało............. Quote
majuska Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A ten domek tymczasowy , w którym Tajguś obecnie przebywa dałoby radę przedłużyć??? Quote
kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 majuska napisał(a):A ten domek tymczasowy , w którym Tajguś obecnie przebywa dałoby radę przedłużyć??? niestety nie za bardzo:( sunia przebywa na terenie firmy mojego taty, który zgodził się tylko i wył na 2 tyg. Poza tym sunia potrzebuje towarzystwa człwoeika i przez wzgląd na swoje łapki lepiej byłoby by nie mieszkała w budzie. Na dodatek Tajgunia ma towarzystwo człowieka tylko ok.1 godz dziennie:( Może byłoby lepiej gdyby ostatnio znajomego nie skradziono portfela z kasą i wszystkimi dokumentami (także samochodu...) w związku z czym samochód bedzie jeszcze długo stał zanim wyrobi się nowe dokumenty:( Quote
Leyla Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Arial]-domu stałego lub tymczasowego, bowiem oddanie jej do schroniska byłoby koszmarem i niesamowitym dramatem, więc takze grozi jej eutanazja....[/FONT] ...z jednej strony walka o nią ,determnacja ,a tu takie rzeczy piszecie:angryy: tzn jak nie znajdzie domu w ciągu 2 tyg to pod igłę?? dużo psów czeka wiele dłużej i nadchodzi ten wymażony dzień. Zajmuję się ,finansuję psy kilkunastoletnie,chore i nieadopcyjne ,ale nikt nie wypisuje tam takich bzdur!!!! Quote
Leyla Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 gdzie obecnie przebywa suńka? wyśyłam jutro kasę na badania ,tylko nr konta poproszę Quote
Leyla Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ...już wiem, w Warszawie, tylko gdzie konkretnie?? Quote
kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 ewa36 napisał(a):Kometo, a jaki byłby koszt badania krwi i wymazu ? Dowiadywałaś się ? krew podst to ok.55zł, wymaz chyba 40zł tarczyca(w zal od ilosci parametrów)-ponad 100zł Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 majuska napisał(a):W jakiej miejscowości przebywa Tajga??? Obawiam się, że z domem tymczasowym może być problem, może hotelik? Koniecznie zbierać kasę trzeba!!! Może ktoś pomoże zrobi allegro cegiełkowe? Poproszę na PW nr konta ( z danymi i adresem) to prześlę troszkę kasy. Trzeba tu ściągnąć trochę ciotek. Przydałby się jakiś banerek. Tajgunia przebywa obecnie w Warszawie pod opieką Komety, ale nie na za wiele czasu .... Musimy znależć jej jakieś lokum choćby na razie tymczasowe bo w jej stanie nie może wrócić do schronu ..... Kometo, jeśli nie znajdziemy dla niej kącika to jako obecna tymczasowa opiekunka suni zwróć się może do Emir ? Co by nie było Emir w takich razach pomocy nie odmawia. a my nadal będziemy dla niej zbierały fundusze. W przyszłym tygodniu i ja posegreguję rzeczy na II edycję bazaru dla niej. Ona naprawde nie może wrócić do schronu .... Quote
kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 ewa36 napisał(a):Przyłączam się do prośby :-( Ciociu Kometo, może uda się zyskać więcej czasu dla suni, żebyśmy mogły więcej zdziałać :-( Spróbuj poprosić ....... Oczywiscie ze bede, zreszta cały czas to robię... Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODZEW I NIEOCENIONĄ POMOC:) Zaczynam wierzyć że razem damy sobie radę;) Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 kometa napisał(a):Powinna miec zrobiony wymaz i badania krwi, ale niestety pieniedzy brak. Póki co dostaje antyb i p/zap co widac ze bardzo poprawia stan jej paluszków Kometo, a jaki byłby koszt badania krwi i wymazu ? Dowiadywałaś się ? Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Przy okazji, z rozpędu zdublowałam Twoją odpowiedź ale lepiej tak niż inaczej :evil_lol: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 majuska napisał(a):Gdzie jakieś ciotki od allegro cegiełkowych ?? Ponawiam prośbę w imieniu suńki :bigcry: Która z kochanych Cioć się zlituje i zrobi suni allegro cegiełkowe :placz: Bardzo, bardzo prosimy ! Pokrywam koszt allegra dla suni, wyróznionego :cool3: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 majuska napisał(a):A ten domek tymczasowy , w którym Tajguś obecnie przebywa dałoby radę przedłużyć??? Przyłączam się do prośby :-( Ciociu Kometo, może uda się zyskać więcej czasu dla suni, żebyśmy mogły więcej zdziałać :-( Spróbuj poprosić ....... Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Leyla napisał(a):gdzie obecnie przebywa suńka? wyśyłam jutro kasę na badania ,tylko nr konta poproszę Leyla, bardzo dziękujemy ! Już coś będzie wiadomo, coś konkretniej można będzie myśleć :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ja bym poprosila zeby wstawic link do bazarku i na pw nr konta do przelewu, tez wplace kilka groszy na sunke edit: a moze ktos by zrobil banerek dla chorej sunki, kto pomoze??? Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dziękujemy Anusiu za wpłatę i Kasiulu za cudny bannerek :multi: Suńka, Cioteczki nie dadzą Ci zginąc :lol: W górę mała :multi: Quote
kometa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 to wklej Ewciu w swój podpis bannerek Tajguni:) Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):i jeszcze cos takiego Ślicznie :multi: Quote
Recommended Posts