Ra_dunia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 __Lara - jeszcze nigdy nie byłam ;) ale za każdym razem jak odkurzam te tony piachu, które mój długowłosy niskopodłogowiec przynosi do domu to mnie kusi, żeby go ostrzyc. Jeśli to nie do końca od Maszaberli zależało i jeszcze pojawiła się ta smutna minka na końcu - to tym bardziej przesyłam jej cały wór ciepłych myśli. Quote
scorpio133 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Napewno napisze do Maszy i pozdrowienia przesle. Ra dunia Ogi w SPA był za Muzeum Stanislawa Staszica. Był w grudniu. Jak napiszesz www. pupil.pila.pl w google to otwozy sie strona beztresowa myjania pupil. Tam w galerii pod nazwa owczarek niemiecki sa dwa pieski, jeden a drugi to Ogi. Mozna Ogiego zobaczyc jak jest kapany i drugie zdjecie po kapieli. Podaje Ci tez numer telefonu 607-341-041. Ta myjnia miesci sie na przeciwo czerwonego koscioła. Najpierw trzeba zadzwonic i sie umowic. Quote
scorpio133 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 a po kapieki jest jeszcze nagroda garsc smakołykow..Ja w lutym jeszcze pojde raz bo Pani powiedziała ze ma taki szampon, po ktorym czarny kolor siersci jest bardziej wyrazisty. Troche mam daleko do tego SPA bo ja z Gornego jestem , ale co tam a myjnia za Muzeum sie miesci Quote
scorpio133 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 szkoda ze zdjecia nie wychodza najlepiej, ale nie mam aparatu zeby zrobic zdjecia innej jakosci Quote
EVA2406 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Mam nadzieję, że pisząc do Maszy, ode mnie tez Ją pozdrowiłaś. Oguś jest śliczny i zdjęcia nawet gorsz tego nie popsują :) Edited February 2, 2012 by EVA2406 Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Myjnia - super pomysł. Co prawda mój huncwot lubi być prany, ale ja trochę mniej lubię po takim praniu sprzątać :D I jakoś zawsze mam problem, żeby go dosuszyć, dlatego kąpiele ma tylko latem, albo jak się "wyperfumuje". Z Ogusia przystojniak. Chyba się nie obrażą, że wkleję tu zdjęcia z ich stronki: Super ta myjnia i psiaki adoptowane ze schroniska myją za darmo! Widać, że właściciele mają ogromne serce dla psiaków. Quote
scorpio133 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 napewno sie nie obraza. Przeciez to watek Ogiego. Cioteczi Kochane na wiosne Ogi bedzie miał odwiedziny. Do Ogiego przyjedzie Maszaberia z Krisem. Ale BOMBA. Bardzo mocno cieszymy sie z odwiedzin juz teraz, i nie mozemy sie doczekac!!!!!! Ra duniu- a moze i Ty bys nas odwiedziła? Dziekuje Ci ze wkleiłas zdjecia Ogiego z tej mykni- bo ja chciałam , ale nie umiałam Quote
wapiszon Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 scorpio133 napisał(a):napewno sie nie obraza. Przeciez to watek Ogiego. Cioteczi Kochane na wiosne Ogi bedzie miał odwiedziny. Do Ogiego przyjedzie Maszaberia z Krisem. Ale BOMBA. Bardzo mocno cieszymy sie z odwiedzin juz teraz, i nie mozemy sie doczekac!!!!!! Ra duniu- a moze i Ty bys nas odwiedziła? Dziekuje Ci ze wkleiłas zdjecia Ogiego z tej mykni- bo ja chciałam , ale nie umiałam A ja??????????????????? Quote
scorpio133 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wapiszonku Kochany juz Ci pisałam to nie raz i musisz to PAMIETAC ze TY zawsze mozesz do nas przyjsc na kawke. Drzwi nasze sa zawsze otwarte dla CIEBIE A jak przyjedzie Masza z Krisem to wiadomo ze sie spotkamy.Juz widze Ogiego jak bedzie biegal. Jak jest duzo gosci to Ogi jest rozszalaly. Kiedy tylko masz ochote to zapraszamy calym sercem Quote
EVA2406 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 wapiszon napisał(a):A ja??????????????????? A ja.....................:placz: Quote
scorpio133 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ogus razem z Pania zapraszaja wszystkie cioteczki na kawke, ktore chca Ogiego zobaczyc na zywo Quote
scorpio133 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 na tym ostatnim zdjeciu Ogi wybiegł ze swojego legowiska, po to tylko , zeby poszczekac na swojego kolege Rubina. Niestety nie przepadaja za soba. Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Scorpio - ja bym na prawdę chętnie Was odwiedziła, tylko czasu zupełnie brak :shake: Quote
__Lara Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kurde, świetny pomysł z tą myjnią! :D Dałyście mi do myślenia ;) cioteczko scorpio - pozdrów Maszaberlę!!!! Quote
scorpio133 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 LARENKO- pozdrowie, pozdrowie.Ona wie ze Wy o Niej pamietacie. Ra duniu , ale jak czas Ci pozwoli, to naprawde prosimy!!!! Quote
scorpio133 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ta myjnia to naprawde fajna sprawa.Pielegnacje sa w niej od A do Z . Quote
Diora Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 U nas też jest taka myjnia :) Świetnie Ogi wygląda! Quote
Recommended Posts