Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara - jeszcze nigdy nie byłam ;) ale za każdym razem jak odkurzam te tony piachu, które mój długowłosy niskopodłogowiec przynosi do domu to mnie kusi, żeby go ostrzyc.

Jeśli to nie do końca od Maszaberli zależało i jeszcze pojawiła się ta smutna minka na końcu - to tym bardziej przesyłam jej cały wór ciepłych myśli.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napewno napisze do Maszy i pozdrowienia przesle.
Ra dunia Ogi w SPA był za Muzeum Stanislawa Staszica. Był w grudniu. Jak napiszesz www. pupil.pila.pl w google to otwozy sie strona beztresowa myjania pupil. Tam w galerii pod nazwa owczarek niemiecki sa dwa pieski, jeden a drugi to Ogi. Mozna Ogiego zobaczyc jak jest kapany i drugie zdjecie po kapieli. Podaje Ci tez numer telefonu 607-341-041. Ta myjnia miesci sie na przeciwo czerwonego koscioła. Najpierw trzeba zadzwonic i sie umowic.

Posted

a po kapieki jest jeszcze nagroda garsc smakołykow..Ja w lutym jeszcze pojde raz bo Pani powiedziała ze ma taki szampon, po ktorym czarny kolor siersci jest bardziej wyrazisty. Troche mam daleko do tego SPA bo ja z Gornego jestem , ale co tam a myjnia za Muzeum sie miesci

Posted (edited)

Mam nadzieję, że pisząc do Maszy, ode mnie tez Ją pozdrowiłaś.

Oguś jest śliczny i zdjęcia nawet gorsz tego nie popsują :)

Edited by EVA2406
Posted

Myjnia - super pomysł. Co prawda mój huncwot lubi być prany, ale ja trochę mniej lubię po takim praniu sprzątać :D I jakoś zawsze mam problem, żeby go dosuszyć, dlatego kąpiele ma tylko latem, albo jak się "wyperfumuje".
Z Ogusia przystojniak.
Chyba się nie obrażą, że wkleję tu zdjęcia z ich stronki:

Super ta myjnia i psiaki adoptowane ze schroniska myją za darmo! Widać, że właściciele mają ogromne serce dla psiaków.

Posted

napewno sie nie obraza. Przeciez to watek Ogiego.
Cioteczi Kochane na wiosne Ogi bedzie miał odwiedziny.
Do Ogiego przyjedzie Maszaberia z Krisem. Ale BOMBA. Bardzo mocno cieszymy sie z odwiedzin juz teraz, i nie mozemy sie doczekac!!!!!!
Ra duniu- a moze i Ty bys nas odwiedziła?
Dziekuje Ci ze wkleiłas zdjecia Ogiego z tej mykni- bo ja chciałam , ale nie umiałam

Posted

scorpio133 napisał(a):
napewno sie nie obraza. Przeciez to watek Ogiego.
Cioteczi Kochane na wiosne Ogi bedzie miał odwiedziny.
Do Ogiego przyjedzie Maszaberia z Krisem. Ale BOMBA. Bardzo mocno cieszymy sie z odwiedzin juz teraz, i nie mozemy sie doczekac!!!!!!
Ra duniu- a moze i Ty bys nas odwiedziła?
Dziekuje Ci ze wkleiłas zdjecia Ogiego z tej mykni- bo ja chciałam , ale nie umiałam

A ja???????????????????

Posted

Wapiszonku Kochany juz Ci pisałam to nie raz i musisz to PAMIETAC ze TY zawsze mozesz do nas przyjsc na kawke. Drzwi nasze sa zawsze otwarte dla CIEBIE
A jak przyjedzie Masza z Krisem to wiadomo ze sie spotkamy.Juz widze Ogiego jak bedzie biegal. Jak jest duzo gosci to Ogi jest rozszalaly.
Kiedy tylko masz ochote to zapraszamy calym sercem