MyrkurDagur Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='scorpio133'] Jaki Oguś ma ładny dywanik :loveu: Słodki Ogulek :loveu: Quote
scorpio133 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ogula z dzisiejszego spacerku. CIOTECZKI KOCHANE ja juz nie UCIEKAM- Naprawde!Biegam sobie biegam a jak mnie moja pani zawoła to przychodze. Pozdrawiam serdecznie- wasz Ogus Quote
wapiszon Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 scorpio133 napisał(a):Ogula z dzisiejszego spacerku. CIOTECZKI KOCHANE ja juz nie UCIEKAM- Naprawde!Biegam sobie biegam a jak mnie moja pani zawoła to przychodze. Pozdrawiam serdecznie- wasz Ogus Jak to zrobiłaś Scorpionku? Nasz Reks wraca .... jak chce:( Quote
scorpio133 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 faktycznie to sama nie wiem. Moze pomogło to ze jak zawołałam zawsze dostawał głaski. ale mysle ze tak naprawde to sam sie nauczyl. Tak bardzo sie ciesze ze juz nie ucieka Quote
scorpio133 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 a teraz zdjecia, ktore przedstawiaja Ogiego odpoczywajacego:lol: Quote
EVA2406 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Śliczne te zdjęcia w ostatnich promyczkach jesiennego słoneczka. Na balkonie położyłaś dywanik tak jak ja swojej kocio - psiej "hołocie" ;), żeby in doopki nie pomarzły ;). Oguniu, ale masz dbający domek. Scorpionku :loveu:, dziękuję za dobre serduszko dla Ogusia. Quote
zuzlikowa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Oguniu...serce nasze i Maszki Twoje foteczki cieszą! Cioteczki się dziwią,że nie uciekasz,ale...Oguś wiedział,że ma wspaniały domek,ale niejako dla upewnienia,że szukany i nigdy nie opuszczony bedzie, po prostu sprawdzał, tylko sprawdzał!!! Posprawdzał i uwierzył...nie musi wiec już prób nijakich robić, już nie musi!!!Już ma pewność niezbitą!!!Może już sobie spokojnie wracać. Scorpio...Maszeńko(mam nadzieję,że przeczytasz,serduszko moje!)...dzięki,że dałyście mu szansę w końcu i ostatecznie uwierzyć!!! Tak miło spokojnego i pewnego siebie Ogunia oglądać...a fotka z lazurem bez mała...niczym obraz! Quote
Ra_dunia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Jaki śliczny Ogulek :) Wreszcie załapał, że z takiego superowego domu to nie ma co zwiewać, bo lepszy się nie trafi ;) Quote
scorpio133 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 własnie wyszła moja kolezanka Doncia Quote
__Lara Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 hihihi, no proszę, Oguś ma towarzystwo :) :) :) Quote
scorpio133 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 umyje sie to moze wyjdzie jeszcze raz kolezanka moja:evil_lol::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='scorpio133'] A mnie na tym zdjęciu niebo urzekło :) Ale Ogulek na wszystkich fotkach oczywiście najbardziej urzekający jest :loveu: Quote
scorpio133 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dziekuje Cioteczki ze do mnie zagladacie , mimo ze juz 1,5 miesiecy temu znalazłem na ZAWSZE moj DOM. DZIEKUJE Z CAŁEGO MOJEGO PSIEGO SERCA Quote
zuzlikowa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 MyrkurDagur napisał(a):A mnie na tym zdjęciu niebo urzekło :) Ale Ogulek na wszystkich fotkach oczywiście najbardziej urzekający jest :loveu: Myrkurku...to właśnie najbardziej z malowniczych zdjęć...reszta cudna,bo Ogulkowa,ale to aż w oczy bije niezwykłością nieba i plastycznością trawy...w w centrum tego urzekającego krajobrazu...OGI!!!CUDNY!! OGI...nie da się nie zaglądać...zupełnie się nie da!!!Zawładnąłeś serduchami !!! Quote
scorpio133 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 zdjecie troche ciemne, ale zobaczyc mnie mozna:lol: Quote
Recommended Posts