Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

scorpio133 napisał(a):
Ogula z dzisiejszego spacerku. CIOTECZKI KOCHANE ja juz nie UCIEKAM- Naprawde!Biegam sobie biegam a jak mnie moja pani zawoła to przychodze. Pozdrawiam serdecznie- wasz Ogus

Jak to zrobiłaś Scorpionku? Nasz Reks wraca .... jak chce:(

Posted

Śliczne te zdjęcia w ostatnich promyczkach jesiennego słoneczka.
Na balkonie położyłaś dywanik tak jak ja swojej kocio - psiej "hołocie" ;), żeby in doopki nie pomarzły ;).
Oguniu, ale masz dbający domek.
Scorpionku :loveu:, dziękuję za dobre serduszko dla Ogusia.

Posted

Oguniu...serce nasze i Maszki Twoje foteczki cieszą!
Cioteczki się dziwią,że nie uciekasz,ale...Oguś wiedział,że ma wspaniały domek,ale niejako dla upewnienia,że szukany i nigdy nie opuszczony bedzie, po prostu sprawdzał, tylko sprawdzał!!!
Posprawdzał i uwierzył...nie musi wiec już prób nijakich robić, już nie musi!!!Już ma pewność niezbitą!!!Może już sobie spokojnie wracać.
Scorpio...Maszeńko(mam nadzieję,że przeczytasz,serduszko moje!)...dzięki,że dałyście mu szansę w końcu i ostatecznie uwierzyć!!!

Tak miło spokojnego i pewnego siebie Ogunia oglądać...a fotka z lazurem bez mała...niczym obraz!

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
A mnie na tym zdjęciu niebo urzekło :)

Ale Ogulek na wszystkich fotkach oczywiście najbardziej urzekający jest :loveu:

Myrkurku...to właśnie najbardziej z malowniczych zdjęć...reszta cudna,bo Ogulkowa,ale to aż w oczy bije niezwykłością nieba i plastycznością trawy...w w centrum tego urzekającego krajobrazu...OGI!!!CUDNY!!

OGI...nie da się nie zaglądać...zupełnie się nie da!!!Zawładnąłeś serduchami !!!