Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Ogromnie przyjemne jest wejść na wątek szczęśliwego psiaka...psiaka,który kocha i jest kochany!:loveu:

Oguniu...serduszko,ty moje szczęśliwe:loveu:

bardzo sie cieszymy ze zagladasz nadal do Ogusia. Jest nam naprawde bardzo miło.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne zdjęcia i w ogóle cała historia jest taka wzruszająca. Pomyślcie, że gdyby Maszaberla nie zgarnęła go z tego placu zawiszu to nie wiaodmo gdzi eby biedak teraz był. W najlepszym razie w schronie, zrozpaczony i samotny. A tak - wyleguje się na poduchach i zielonej trawce. To pokazuje, że naprawdę można pomóc, choćby jednemu stworzeniu :-) Cudowny dom ma Oguś!

Scorpio, chciałam to ten kaganiec zapytać. Czytałam, że te tekstylne wyglądają na delikatne, ale w sumie są bardziej męczące od metalowych, bo pies nie może ziajać ani szczekać.. rzuć okiem, jeśli masz ochotę, na tzw kaganiec maszera - to kaganiec wielki, ale badzo wygodny dla psa, bo opeiar się tylko na jendym miejscu pyska, a pies może w nim nie tylko ziajać (co ważne w upały) ale nawet pić czy jeść smakołyki ;-) . A wiadomo, w mieście czasem kaganiec trzeba mieć. Na nas ostatnio na spacerze z niufkiem straż miejska nakrzyczała :oops: a kaganiec dla niufka to wygląda jak klatka na kanarka ;-)

Posted

Dziekuje za rady:multi:. Napewno masz racje, ale w sklepie typowo dla pieskow pani poinformowała nas ze taki kaganiec dla niego jest odpowiedni. Jest on luzny - moze wiec napic sie wody. Pomyslimy o zmianie.:lol:

Posted

scorpio133 napisał(a):
Dziekujemy ze nadal zgladacie do Ogusia . Diorka foteczki sa na str.59 całuski dla Was wszystkich od rodzinki Ogusia:lol::loveu:

Wiem, bo już oglądałam :cool3: :evil_lol: Ale chciałam jeszcze więcej :oops: :oops: :oops: :lol:

Posted

Diorka to musze znowu prosic nasza kochana Ewcie i wstawi foteczki (Ewelinta) to jej logo. Cudowna dziewczyna serce ma anioła i do ludzi i do zwierzat. :loveu:Dziekuje ze nadal zagladasz:multi: Całuski

Posted

[quote name='scorpio133']Diorka to musze znowu prosic nasza kochana Ewcie i wstawi foteczki (Ewelinta) to jej logo. Cudowna dziewczyna serce ma anioła i do ludzi i do zwierzat. :loveu:Dziekuje ze nadal zagladasz:multi: Całuski

Czekam z niecierpliwością :multi:

Ja szukam "anioła", który zaadoptowałby Hooverka. Scorpio, może masz jakiegoś znajomego podobnego do siebie :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/f1159/szukamy-ds-dla-wyrzuconego-na-ulice-6-cio-miesiecznego-hoovera-142653/#post12671279

• 2 weeks later...
Posted

Wybacz Ogusiu!!!

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
....sytuacja jest tragiczna!!!!....

Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!!
zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!!

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla
2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!

ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!!

PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!!

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Wybacz Ogusiu!!!

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
....sytuacja jest tragiczna!!!!....

Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!!
zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!!

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla
2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!

ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!!

PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!!

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!!
Boze brak słow!- to sie chyba nigdy nie skonczy

Posted

scorpio133 napisał(a):
dziekuje cioteczki ze zagladacie do Ogusia:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:

pewnie, że zaglądamy ;)

Ogi jest taki zrównoważony, dostojny i....spokojny o swój los.
Widać, że czuje się bezpiecznie
:loveu: