Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieuje ze jestescie. W czerwcu Ogi bedzie miał 3 rocznice bycia w swoim domku stałym. Juz nie ucieka. Jest posłuszny, ale jak idziemy na spacerek to musi miec kaganiec, gdyz bez zdania racji potrafi ostro zareagowac na ludzi. - poza tym on jest duzy i staz miejska by sie czepiała.. W ciagu 2.5 pobycia w DS zrobił bardzo duze postepy.. Juz nie atakuje suczek,chetnie sie bawi, z pieskami jest roznie.
Na samym poczatku jak do nas przyjechał był taki zestresowany, pozniej pokazał swoje prawdziwe oblicze ze na podworku panem jest Ogi.
Gdy poszlismy w Pile do spa dla pieskow( mielismy remont) pani była Ogim zachwycona, ale przy kapaniu musial miec kaganiec. Był tam kapany czesany suszony i w nagrode dostał garsc smakołykow i zdjecie.
Jest naprawde kochany. Cały czas jeszcze pracuje nad jego zachowaniem, ale jedno jest pewne NIKOMU GO NIE ODDAM

Posted

__Lara napisał(a):
scorpio :D wzruszające jest to co napisałaś :) pokochaliście się już na zawsze :D

Larenko. Tak to jest pewne, nikomu go nie oddam. Tak sie ciesze ze jak masz czas to zagladasz w wolnej chwili do Ogiego, ktory z Warszawy przyjechał do Piły.Pamietam ,jak Ogi przyjechał z Bajki i Krisem do nas.Mimo ze dzieli nas 360 km w jedna strone, a mineło juz 2,5 roku to ja dzwonie do Bajki a Krisowi sle zdjecia . Pamietamy tez o Maszaberii, ktora tez sie pyta o Ogiego.
Naprawde bardzo dziekujemy za odwiedzinki Wszystkim cioteczka

Posted

scorpio133 napisał(a):
Larenko. Tak to jest pewne, nikomu go nie oddam. Tak sie ciesze ze jak masz czas to zagladasz w wolnej chwili do Ogiego, ktory z Warszawy przyjechał do Piły.Pamietam ,jak Ogi przyjechał z Bajki i Krisem do nas.Mimo ze dzieli nas 360 km w jedna strone, a mineło juz 2,5 roku to ja dzwonie do Bajki a Krisowi sle zdjecia . Pamietamy tez o Maszaberii, ktora tez sie pyta o Ogiego.
Naprawde bardzo dziekujemy za odwiedzinki Wszystkim cioteczka

scorpio, cioteczko, a masz kontakt z Maszaberlą? bo cioteczka zniknęła z dogo :(

Posted

[quote name='scorpio133']mam Larenko, mam,ale Maszaberia juz nie bedzie na dogo[/QUOTE]

Ja bardzo często o Niej myślę. Bardzo sympatycznie mi się z Nią rozmawiało i poczułam, że to Osoba, która ma ogromne serce dla zwierzaczków w potrzebie i dla ludzi też.
Bardzo bym chciała, żeby wszystko jej się ułożyło i żeby wróciła do nas. Serdecznie Ją pozdrawiam i z nadzieją czekam.....................

A miłość Wasza z Ogusiem niech trwa długie lata.

Posted

scorpio133 napisał(a):
mam Larenko, mam,ale Maszaberia juz nie bedzie na dogo

Wielka szkoda :( Miałam podobne odczucia jak EVA2406... nie wiem co się stało, że cioteczka podjęła taką decyzję, ale wielka szkoda :(

Posted

Dużo fajnych osób rezygnuje z dogo. A ja się im wcale a wcale nie dziwię.
Scorpio - pozdrów od nas Maszaberle jak będziesz miała okazję.
3 lata... rany, jak ten czas szybko leci.

A co to za SPA w Pile? Ja ostatnio przyuważyłam, że na Kolbego salonik fryzjerski dla psów otworzyli :) może powinnam pójść z moim sierściuchem :P

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Dużo fajnych osób rezygnuje z dogo. A ja się im wcale a wcale nie dziwię.
Scorpio - pozdrów od nas Maszaberle jak będziesz miała okazję.
3 lata... rany, jak ten czas szybko leci.

A co to za SPA w Pile? Ja ostatnio przyuważyłam, że na Kolbego salonik fryzjerski dla psów otworzyli :) może powinnam pójść z moim sierściuchem :P

Ra_dunia, a chodzisz też w zimę z psem do fryzjera? Pytam, bo wyczytałam, że w zimę salony przeżywają kryzys, a ja wciąż myślę o otwarciu takiego...

Posted

__Lara napisał(a):
Wielka szkoda :( Miałam podobne odczucia jak EVA2406... nie wiem co się stało, że cioteczka podjęła taką decyzję, ale wielka szkoda :(

Niestety, nie jest to, do końca, wybór Maszaberli :(.......................wiem co się stało i nadal z nadzieją czekam na Nią....................