coronaaj Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Dawno mnie tutaj nie bylo, wspaniala wiadomosc na Nowy Rok. Nie wiedzialam, ze Ogi juz w nowym domku powodzenia w 2012r. Quote
wapiszon Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Widzę że już po remoncie :) A Ogi ma podusię z wyhaftowanym imieniem ????!!!! Quote
scorpio133 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 wapiszon napisał(a):Widzę że już po remoncie :) A Ogi ma podusię z wyhaftowanym imieniem ????!!!! dziekuje ze jestescie. Tak, tak Ogi ma poduszke ze swoim imieniem- zapraszamy na kawke Quote
Diora Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Świetne zdjęcie :) http://images40.fotosik.pl/1316/7201d1fd2f198ad8.jpg Quote
scorpio133 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 zdjecia nie sa pierwszej jakosci, gdyz robione sa telefonem, ale poogladac mozna Quote
Ra_dunia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Łóżko to Ogi ma na prawdę wypasione ;) i jeszcze podpisaną poduszeczkę :D Rewelacja. Quote
scorpio133 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 tak jak pisałam zdjecia troche ciemne, bo robione telefonem. Quote
wapiszon Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='scorpio133'] Ogi w palmiarni? Quote
Diora Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Śliczny jest. Danusiu, a jak z ucieczkami Ogiego? Quote
scorpio133 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dzieuje ze jestescie. W czerwcu Ogi bedzie miał 3 rocznice bycia w swoim domku stałym. Juz nie ucieka. Jest posłuszny, ale jak idziemy na spacerek to musi miec kaganiec, gdyz bez zdania racji potrafi ostro zareagowac na ludzi. - poza tym on jest duzy i staz miejska by sie czepiała.. W ciagu 2.5 pobycia w DS zrobił bardzo duze postepy.. Juz nie atakuje suczek,chetnie sie bawi, z pieskami jest roznie. Na samym poczatku jak do nas przyjechał był taki zestresowany, pozniej pokazał swoje prawdziwe oblicze ze na podworku panem jest Ogi. Gdy poszlismy w Pile do spa dla pieskow( mielismy remont) pani była Ogim zachwycona, ale przy kapaniu musial miec kaganiec. Był tam kapany czesany suszony i w nagrode dostał garsc smakołykow i zdjecie. Jest naprawde kochany. Cały czas jeszcze pracuje nad jego zachowaniem, ale jedno jest pewne NIKOMU GO NIE ODDAM Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 scorpio :D wzruszające jest to co napisałaś :) pokochaliście się już na zawsze :D Quote
scorpio133 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 __Lara napisał(a):scorpio :D wzruszające jest to co napisałaś :) pokochaliście się już na zawsze :D Larenko. Tak to jest pewne, nikomu go nie oddam. Tak sie ciesze ze jak masz czas to zagladasz w wolnej chwili do Ogiego, ktory z Warszawy przyjechał do Piły.Pamietam ,jak Ogi przyjechał z Bajki i Krisem do nas.Mimo ze dzieli nas 360 km w jedna strone, a mineło juz 2,5 roku to ja dzwonie do Bajki a Krisowi sle zdjecia . Pamietamy tez o Maszaberii, ktora tez sie pyta o Ogiego. Naprawde bardzo dziekujemy za odwiedzinki Wszystkim cioteczka Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 scorpio133 napisał(a):Larenko. Tak to jest pewne, nikomu go nie oddam. Tak sie ciesze ze jak masz czas to zagladasz w wolnej chwili do Ogiego, ktory z Warszawy przyjechał do Piły.Pamietam ,jak Ogi przyjechał z Bajki i Krisem do nas.Mimo ze dzieli nas 360 km w jedna strone, a mineło juz 2,5 roku to ja dzwonie do Bajki a Krisowi sle zdjecia . Pamietamy tez o Maszaberii, ktora tez sie pyta o Ogiego. Naprawde bardzo dziekujemy za odwiedzinki Wszystkim cioteczka scorpio, cioteczko, a masz kontakt z Maszaberlą? bo cioteczka zniknęła z dogo :( Quote
scorpio133 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 mam Larenko, mam,ale Maszaberia juz nie bedzie na dogo Quote
EVA2406 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='scorpio133']mam Larenko, mam,ale Maszaberia juz nie bedzie na dogo[/QUOTE] Ja bardzo często o Niej myślę. Bardzo sympatycznie mi się z Nią rozmawiało i poczułam, że to Osoba, która ma ogromne serce dla zwierzaczków w potrzebie i dla ludzi też. Bardzo bym chciała, żeby wszystko jej się ułożyło i żeby wróciła do nas. Serdecznie Ją pozdrawiam i z nadzieją czekam..................... A miłość Wasza z Ogusiem niech trwa długie lata. Quote
__Lara Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 scorpio133 napisał(a):mam Larenko, mam,ale Maszaberia juz nie bedzie na dogo Wielka szkoda :( Miałam podobne odczucia jak EVA2406... nie wiem co się stało, że cioteczka podjęła taką decyzję, ale wielka szkoda :( Quote
Ra_dunia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dużo fajnych osób rezygnuje z dogo. A ja się im wcale a wcale nie dziwię. Scorpio - pozdrów od nas Maszaberle jak będziesz miała okazję. 3 lata... rany, jak ten czas szybko leci. A co to za SPA w Pile? Ja ostatnio przyuważyłam, że na Kolbego salonik fryzjerski dla psów otworzyli :) może powinnam pójść z moim sierściuchem :P Quote
__Lara Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ra_dunia napisał(a):Dużo fajnych osób rezygnuje z dogo. A ja się im wcale a wcale nie dziwię. Scorpio - pozdrów od nas Maszaberle jak będziesz miała okazję. 3 lata... rany, jak ten czas szybko leci. A co to za SPA w Pile? Ja ostatnio przyuważyłam, że na Kolbego salonik fryzjerski dla psów otworzyli :) może powinnam pójść z moim sierściuchem :P Ra_dunia, a chodzisz też w zimę z psem do fryzjera? Pytam, bo wyczytałam, że w zimę salony przeżywają kryzys, a ja wciąż myślę o otwarciu takiego... Quote
EVA2406 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 __Lara napisał(a):Wielka szkoda :( Miałam podobne odczucia jak EVA2406... nie wiem co się stało, że cioteczka podjęła taką decyzję, ale wielka szkoda :( Niestety, nie jest to, do końca, wybór Maszaberli :(.......................wiem co się stało i nadal z nadzieją czekam na Nią.................... Quote
Recommended Posts