PATIszon Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ok. Posprzatane. Przypomne tez, ze: 3. Jeśli chcesz przedstawić opinię na temat kogoś/czegoś, niech będzie to opinia oparta na Twoich osobistych doświadczeniach. Każda inna jest niewiarygodna, ponieważ może być nieprawdziwa. A jeśli krytykujesz kogoś/coś w sposób jednoznacznie identyfikujący (np. z pełnego imienia i nazwiska/pełnej nazwy), nie męcz się. To i tak moze zostac usunięte, bo dogomania anonimowej krytyki nie uznaje. Quote
Biraroxy Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Nowy typ toya w Polsce!!!:crazyeye: Nie robimy reklamy pseudohodowcom, dziekuje. Kojarzenie chyba z jamnikiem:lol: a właścieciel pewnie bez głowy:evil_lol: Quote
Biraroxy Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Oto nowy standard pudla Toy [SIZE="1"]to samo.....To chyba jakieś skojarzenie z jamnikiem:lol: a właściciel to bez głowy:evil_lol: Quote
aneta Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Zajrzałam tam, TO nie jest śmieszne :shake: Potem wyciąga się takie szczeniaki ze schronisk :angryy: :angryy: :angryy: Quote
KingToy's Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witaj witaj !! droga Anetko , a ja juz widziałam w swojej wyobraźni 4 pieknie rozwiniete dzialy ...wg standardu wzrostowego iii i zawierajacer konkretne informacje .. nazwy ... linki do stronek bądź linki do prezentowanego przedstawiciela , idea przewodnia (cele hodowlane) - jezeli oczywiscie ma taką konkretna prezentujaca się hodowla , ... et cetera... nie zaś dział z luźną polemiką i .... prawie wylacznie ..polemiką... miałoby to być coś .... coś na podobienstwo tego ukladu Forum link : http://www.rusforum.com/forumdisplay.php?forumid=38 a w układzie podzielonym jedynie na warianty wzrostowe , juz bez dodatkowego rozdzielania na colory.. dzial z informacją - PREZENTACJA swojej i/lub preferowanej hodowli a przynajmniej w jednym jedynym dziale darujmy sobie ,,nasze opinie.. osądy...krytykę...''???? ok no ...sorki .... wybaczcie ....mam chyba ..zbyt wybujałą wyobraźnię... Klaudia , popatrz w wolnej chwili na zawartosc tego linka calosc zamieszczopna w tem. pn,, Pudeli Wsjego Mira ..) Ewelinia Buziaczki !!!!! - wiesz za co !!!!!!!!! Pozdrowko wszystkim i życze milego popołudnia .. Quote
Alfa1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Myśl przednia ,ale realizacja przy takiej małej ilości pudli nijak się ma do rosyjskiego forum. Temat o toyach w Polsce ściągałam z drugiej strony,bo prawda jest taka,że jest nas bardzo mało,ale z Twoją pomocą może rozkrecimy temat toyeczek. :) Quote
KingToy's Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 .......... z ogromną przyjemnością ,,Alfa 1'' .....choć chyba już po wakacjach... a już teraz do przeglądania dostępne linki na ,,RusForum'' (post powyżej) , i nieznaczna część linków podanych na naszej stronce... (wprawdzie nie aktualizowanej - z przyczyn technicznych - od ponad roku) . serdecznie pozdrawiam i życzę wspaniałych wakacji !! Toy'sGroup + 1 dwarf Quote
KingToy's Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hey Hey tam .... co słychać w pudlowym światku ??!!! szczególnie w Toyowym światku...... Pozdrawiamy !!! Ps/. Dzisiaj Kiss w koncu ,,zdjął'' z siebie nadmiar wlosa .... choc przyznaje ..ze kazdo strzyzenie to nadal dla mnie wielka ...niewiadoma za kazdym razem nie wiem jaki będzie finał ...i z regoły ... wychodzi cos innego.... Quote
Ewelinaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 KingToy's;6938871 napisał(a): http://rq.foto.radikal.ru/0709/74/beb254f30ccb.jpg :multi::multi::multi: SUPER Z niego CHŁOPACZEK Quote
KingToy's Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hello !!! Kissme - nev foto - Pozdrawiamy wszystkich z PD PL !!! Quote
Recommended Posts