Alutka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 :D :D :D A jaj mam dziewięcioletnią toykę z własnej hodowli. Właśnie wróciła z wielkim pucharem z Wystawy w Katowicach, który otrzymała z rąk samego Przew. Zarządu Głównego p. Andrzeja Mani a który uhonorował ją na drugim miejscu jako Najpiękniejszego Weterana. Na pierwszym miejscu był Owczarek niuemiecki , a na trzecim chart afgański. A oto co potrafi mała toy ka . :angel: :angel: :angel: Quote
góral Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Grytulacje dla małej "mandarynki" :BIG: :wink: Quote
Alutka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Wielkie dzięki. Te gratulacje należą się Tobie. Przecież od początku do Końca to Twoja zasługa. :bigok: Quote
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Alutka wielkie gratulacje :BIG: dla Uncji ! To piękny sukces :P No to jeszcze wiele takich sukcesów życzę i liczę na bichonkę również :D Quote
Alutka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Bardzo, bardzo Wam dziękuję za gratulacje. Jest mi niezwykle miło.Jestem pewna, ze teraz Wasza kolej. Co ja mówię przecież Góral i Ty Karinko na okrągło zwycięzacie. I tak trzymaC !!!!!!!!!!!!!! Dobrego nigdy za wiele :lol: Quote
Alutka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Piękne dzięki :angel: i my serdecznie gratulujemy tak licznych zwyciestw. Są urocze. :buzi: Quote
Alutka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 :user: Alfa masz tyle pięknych i utytuowanych toy pudli napisz coś więcej o nich ! :scared: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Mamy też dwie trzytygodniowe dziewczynki,aktualne zdjęcia BiBi zrobi jutro :hmmmm: ,jak nie zapomni aparatu,ponieważ są tylko dwie,a apetyty im dopisują,to mamy maleńkie kuleczki. :angel: Quote
Alutka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 :baby: :baby: Widział to świat, gdybym nie sprowokowała to by się nie pochwaliła Toyki z polskiej hodowli to przecież sporadyczny miot i to sunie !! :roll: Karka a Ty skąd wiesz. że kuleczki ? :angel: Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia. :D dobrego nigdy za wiele Quote
Karka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 A ja te kuleczki to na fotkach widziałam :P A niebawem to i na własne oczy zobaczę -przynajmniej na to liczę :wink: Quote
Alutka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 :placz: Ja ich też zobaczę. ale dopiero jak będą miały sześć tygodni. :angel: Z wielką niecierpliwością czekam na fotki. :D Dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 15-go na pudlu są zdjęcia 17 -to dniowych dziewczynek,a dziś Anetka też zrobiła zdjęcia to może je wstawi. :D Quote
Alutka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 :question: Jak to możliwe, że ja ich nie widziałam. Tak lecicie szybko z tymi stronami. pewnie mi umknęły, :n00b: :roll: To dziwne, że Karce też ! A może to było za specjalnymi wejściówkami ? :wink: :D Dobrego nigdy za wiele Quote
aneta Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Toyki z polskiej hodowli to przecież sporadyczny miot i to sunie !! Czy ja wiem ?!?!?! Toye czarne w ostatnim czasie rodzą się częściej niż miniatury - są małe w Łodzi, Bielsku, Poznianiu, Raciborzu - a miniatury czarne były tylko w Gdańsku i Krakowie Quote
Alutka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 :roll: No o Bielsku właśnie była mowa o Poznaniu i Raciborzu wiedziałam., umknęła mi Lódż. Jestem zainteresowana miniaturą srebrną wzgl apricot ( szczeniakiem ) byłabym wdzięczna za informacje. :baby: :D dobrego nigdy za wiele Quote
aneta Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 www.klubpudla.republika.pl/szczenieta.htm www.czarnafuga.republika.pl/szczenieta.htm albo www.czarnafuga.republika.pl/hodowle.htm Quote
BiBi Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 W takim razie obiecane i wyczekiwane fotki dziewczynek "S" :D :D :D :D :D :D Czyż nie jesteśmy piękne :wink: :D Quote
Karka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 O tak bardzo piękne :lilangel: ślicznie rosną :P Quote
aneta Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Czyż nie jesteśmy piękne Jak najbardziej :D :angel: :D :angel: Quote
Alfa1 Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 W poniedziałek skończyłyśmy trzy tygodnie :fadein: i już nie sikamy na poduchę,ale na szmatkę :oops: Quote
Karka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 To już duże dziewczynki :D i bardzo , bardzo mądre jak widać :wink: Quote
Recommended Posts