andzia69 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 czy ktoś moze podlinkować banerek? bo jak klikam na banerek u truskawy to nie przekierowuje na wątek... Quote
agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='andzia69']czy ktoś moze podlinkować banerek? bo jak klikam na banerek u truskawy to nie przekierowuje na wątek... proszę bardzo! Quote
Asior Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: podlinkowałam wyzej post ;) Quote
agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 no widzisz, jak posty skaczą to czasem tak się dzieje;) Quote
xxtruskawaxx Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Punta już w hoteliku. 25 minut jazdy samochodem, więc będziemy ją często odwiedzać. :p O Puntę pytało się pewne małżeństwo. Na razie jesteśmy na etapie spełniania warunków i opisie charakteru suczki. Quote
xxtruskawaxx Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Jak odpisałam wszystkim, że Punta zostanie wysterylizowana to od razu cisza na morzu...:shake: Quote
Cieplutkaa. Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Śliczna sunia :loveu: Myslę, że będzie sporo chętnych, ale gdy Piękna dojdzie troszkę do siebie... Zaznaczam sobie i będę czekac na nowe wiesci ;) Quote
anastacia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bidulka, aż serce się kraja :-( Czy będą cegiełki na allegro ?? Quote
donacja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Po weekend'zie miałam kilka zapytań o Punte. Przekierowałam te osoby do Was. Quote
xxtruskawaxx Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Ok. Sprawdzałam przed chwilą pocztę. Na razie cisza. Quote
Basia i Barni Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 wpadłam przypadkiem , czy ona ma te rany cięte ,bo tak to na zdjęciu wyszło ? Quote
Epash Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kiedy na nią spojrzałam... ukłucie w serce i głos : Pomóż mi... Nie mogę przestać ryczeć. Ona jest taka piękna, taka niewinna... jakim trzeba być skó**** żeby zrobić coś takiego... Czy wiadomo jakie ma relacje z innymi psami? Jak zachowuje sie gdy spotyka psa ktory chce dominowac? Czy jest ufna w stosunku do ludzi? Czy pozwala się dotykać po pleckach? Co powiedział wet? W jakim ona konkretnie jest stanie? Gdzie się w tej chwili znajduje, chodzi mi o lokalizację. Może coś się uda... Quote
agnieszka32 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Co u Punty słychać? Jak się sunia zadomowiła w DT? Co z jej zdrówkiem??? P.S. Tak mi w serducho ta sunia zapadła ... ech .... próbuję męża przekonać na trzeciego psa, ale jak na razie udało mi się wzbudzić w nim współczucie, później oburzenie, kiedy wspomniałam, że to tylko DT miałoby być, do czasu aż sunia domek znajdzie (on mnie nakrzyczał, że za nic w świecie by jej nie oddał i że nie jest przechowalnią ....:cool3::evil_lol:), a niedawno rozmawiał z naszymi psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, że ich pańcia na głowę upadła i chce im nową siostrzyczkę sprawić ..... Zobaczymy co z tego będzie, bo o drugim psie też nie chciał słyszeć, a teraz Fiodorek to JEGO PIES :diabloti: Quote
rufusowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 agnieszka32 napisał(a):Co u Punty słychać? Jak się sunia zadomowiła w DT? Co z jej zdrówkiem??? P.S. Tak mi w serducho ta sunia zapadła ... ech .... próbuję męża przekonać na trzeciego psa, ale jak na razie udało mi się wzbudzić w nim współczucie, później oburzenie, kiedy wspomniałam, że to tylko DT miałoby być, do czasu aż sunia domek znajdzie (on mnie nakrzyczał, że za nic w świecie by jej nie oddał i że nie jest przechowalnią ....:cool3::evil_lol:), a niedawno rozmawiał z naszymi psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, że ich pańcia na głowę upadła i chce im nową siostrzyczkę sprawić ..... Zobaczymy co z tego będzie, bo o drugim psie też nie chciał słyszeć, a teraz Fiodorek to JEGO PIES :diabloti: ja Wam dopinguje kciukami cały czas :diabloti: wierzę, ze super by się dogadały razem :loveu: Quote
anastacia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 agnieszka32 napisał(a): P.S. Tak mi w serducho ta sunia zapadła ... ech .... próbuję męża przekonać na trzeciego psa, ale jak na razie udało mi się wzbudzić w nim współczucie, później oburzenie, kiedy wspomniałam, że to tylko DT miałoby być, do czasu aż sunia domek znajdzie (on mnie nakrzyczał, że za nic w świecie by jej nie oddał i że nie jest przechowalnią ....:cool3::evil_lol:), a niedawno rozmawiał z naszymi psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, że ich pańcia na głowę upadła i chce im nową siostrzyczkę sprawić ..... Zobaczymy co z tego będzie, bo o drugim psie też nie chciał słyszeć, a teraz Fiodorek to JEGO PIES :diabloti: hehe miło słyszeć:cool3: ja na razie mojemu już zrobiłam kołowrotek w głowie i oboje wiemy, że jeśli pies to TYLKO TTB :evil_lol: A co z Puncinką, jak sunia się miewa ?? Quote
Alicja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz: mam nadzieję , że Punta zostanie siostrzyczką Fiodorka i Sary ;)[/FONT] Quote
Asior Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 noooo u Agi to rzeczywiście miała by wymarzony domek :loveu: Quote
Epash Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 To do kogo trzeba się wreszcie zgłosić żeby dowiedzieć się o szczegóły dotyczące suni bo na ogólnym słabo to idzie. Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
Freya73 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Punta musiala wiele w zyciu przejsc. Te oczy, pelne smutku opowiadaja cala historie i jak dobrze, ze nie w szczegolach bo zapewne ryczalabym przez kilka dni. Te zabliznienia wygladaja makabrycznie. Wyobrazam sobie wiec co dzieje sie w jej sercu:shake:. Czy znalazla juz odpowiednie miejsce, chocby i tymczasowo? Quote
xxtruskawaxx Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Nie było mnie kilka dni na Dogo, ale już jestem. Ile nowych postów. :-o Basia i Barni napisał(a):wpadłam przypadkiem , czy ona ma te rany cięte ,bo tak to na zdjęciu wyszło ? Na samym początku rany wyglądały na takie od psich pazurów, a że sunia się błąkała to myślałyśmy, że mogła zostać zaatakowana przez dużego psa. No jednak po dokładnej obserwacji i wizycie u weta nie pochodzą one od psich pazurów. Punta została zraniona/podrapana dość ostrym przedmiotem ( hmm może to był ostry pręt lub inny przedmiot), bo rany są dość głębokie. Zranienie jest zbyt duże na psie pazury. Na szczęście nie doszło do zakażenie i wszystko super się goi. Epash napisał(a):Kiedy na nią spojrzałam... ukłucie w serce i głos : Pomóż mi... Nie mogę przestać ryczeć. Ona jest taka piękna, taka niewinna... jakim trzeba być skó**** żeby zrobić coś takiego... Czy wiadomo jakie ma relacje z innymi psami? Jak zachowuje sie gdy spotyka psa ktory chce dominowac? Czy jest ufna w stosunku do ludzi? Czy pozwala się dotykać po pleckach? Co powiedział wet? W jakim ona konkretnie jest stanie? Gdzie się w tej chwili znajduje, chodzi mi o lokalizację. Może coś się uda... Na spacerach zachowuje się grzecznie, z innymi sukami razem szaleje i nie wykazuje tendencji do agresji. Nie lubi zbytnio psów i raczej omijamy je z daleka, bo zawsze rzucają się na Puntę. Nie daj Boże zerwałaby się jakaś cienka smycz kulturyście i kolejne nieszczęście gotowe. Punta ma teraz szerszą obroże i długą smycz, może podchodzić do innych psów na jaką odległość chce. ;) Nie toleruje kotów. Na jej zaufanie trzeba sobie zasłużyć. Nie da się od razu głaskać, poszczeka, ale po kilku wizytach macha już wesoło ogonem. Daj się głaskać po grzbiecie, nie próbuje przy tym ugryźć, wywinąć się czy warczeć. Sunia przebywa w województwie wielkopolskim (hotelik w Witkowie). Wet sdtan ocenia na dość dobry, Punta nabrała kształtów, wygląda coraz lepiej. Ranki na głowie nie wymagały szycia i teraz szybko się goją. Największa na boku była szyta, ale mam nadzieję, że nie bedzie po niej śladu, gdy odrośnie sierść. ;) agnieszka32 napisał(a):Co u Punty słychać? Jak się sunia zadomowiła w DT? Co z jej zdrówkiem??? P.S. Tak mi w serducho ta sunia zapadła ... ech .... próbuję męża przekonać na trzeciego psa, ale jak na razie udało mi się wzbudzić w nim współczucie, później oburzenie, kiedy wspomniałam, że to tylko DT miałoby być, do czasu aż sunia domek znajdzie (on mnie nakrzyczał, że za nic w świecie by jej nie oddał i że nie jest przechowalnią ....:cool3::evil_lol:), a niedawno rozmawiał z naszymi psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, że ich pańcia na głowę upadła i chce im nową siostrzyczkę sprawić ..... Zobaczymy co z tego będzie, bo o drugim psie też nie chciał słyszeć, a teraz Fiodorek to JEGO PIES :diabloti: Ale Twój TŻ to wyrozumiały jest ;), mój chłopak od razu by powiedział, że przygarnięcie kolejego zwierzaka na stałe to już przesada. :evil_lol: Albo by się obraził i wyprowadził. Z ledwością toleruje 1 psa i świnkę morską. ;) Freya73 napisał(a):Punta musiala wiele w zyciu przejsc. Te oczy, pelne smutku opowiadaja cala historie i jak dobrze, ze nie w szczegolach bo zapewne ryczalabym przez kilka dni. Te zabliznienia wygladaja makabrycznie. Wyobrazam sobie wiec co dzieje sie w jej sercu:shake:. Czy znalazla juz odpowiednie miejsce, chocby i tymczasowo? Tak znalazła domek tymczasowy z dobrymi warunkami. ;) Dziewczyny napisało do mnie kilka osób, czekam na odpowiedzi od nich. Zobaczymy, co z tego wyniknie. :p agaga21 śliczny ten Baronek :loveu: Punta trzyma za niego kciuki. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak wstawić zalinkowany banerek do podpisu? Próbuję go wgrać na fotosika i wstawić - źle, wgrać na dysk i wstawić - źle, skopiować i wkleić - źle...za chwile stracę cierpliwość. :angryy: Quote
Recommended Posts