Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Verdana]Jaka ona jest piękna :crazyeye:, wprost zjawiskowa :loveu:. [/FONT]
[FONT=Verdana]Widzę, że ranki na główce właściwie już się zagoiły. Mam nadzieję, że na boczku również.[/FONT]
[FONT=Verdana]Oby malutka była szczęśliwa w nowym domku ...[/FONT]

Posted

Wspaniała sunia , jest cudna ależ jak obejrzałam pierwsze zdjęcia to omal nie spadłam z krzesła , widok porażający nie wyobrażam sobie co ona mogła przejść rany były okropne i to faktycznie wyglkąda jakby ją niedźwiedź drapną . Na szczęście cudeńko ma juz nowy kochający domek :multi:

Posted

ależ niesamowita poprawa:-o:-o:-o:multi::multi: główka już bez ranek i nawet blizny nie zostały:crazyeye::crazyeye: śliczna dziewczynka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ciesze sie bardzo, ze Punta znalazla dom. Czekam zawsze na swieze informacje i zagladam do niej bardzo czesto.

:offtopic:, ok, wiem , przepraszam ...:oops:

Dziewczyny, blagam zagladajcie do Majki. Kolejna ofiara brutalnosci czlowieka, suczka po trzech operacjach z saczaca sie rana ...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/grubcia-amstaffka-maja-radom-uchronmy-ja-nim-bedzie-za-pozno-zbiorka-na-hotel-128472/

Z gory dziekuje.

Posted

Fajnie się to skończyło. Banerek Punty mogę już wymienić na inny dla jakiejś bidy w potrzebie, ale Puntę będę odwiedzać i czekać na nowe fotki. Pozdrowienia dla suni i nowego domku.

• 2 weeks later...
Posted

Punta już chyba tydzień albo dwa jest w nowym domu. Tak wymyśliłam:evil_lol: po przeczytaniu ostatnich 4 stron wątku, dla pewności:eviltong: ale info o sterylce brak, albo moje niedopatrzenie:cool1:

Posted

Już w nowym domku. :loveu: Sterylizacja zaplanowana jest na przyszły tydzień, zadba o to właścicielka. Spokojnie wszystko będzie sprawdzone...żeby nie było później rozczarowania. Zaufana osoba sprawdzi czy sunia przeszła na pewno zabieg, odwiedzi Puntę po sterylce w domu i sprawdzi dokumenty od weta. ;) Pani powiedziała, że nie będzie obciążać nas kosztami, a wykastrowała nawet swojego królika.