rufusowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 xxtruskawaxx napisał(a):Wcześniej pisałam, że przydałyby się jakieś psie zabawki, bo Punta je bardzo szybko niszczy...Mały rozrabiaka przegryza większość z nich. :evil_lol: A w okolicznych sklepach są zazwyczaj z bardzo miękkiej gumy. Zabawki mogą być używane, Punta ucieszy się ze wszystkich. proponuję plastikowe butelki po wodzie :evil_lol: u mnie idą całkiem nieźle i jak zostaną zniszczone, to nie szkoda ;) piłki też muszą być takie z kałczuku ale jak się naciśnie, to sa z wierzchu nieco miękkie...hilton robi takie (jest napisane ze unoszą się na wodzie) ale butelki najlepsze ;) sunia jest śliczna - czy ma juz jakieś imię? czy załatwia się w domu? edit: doczytałam, że to Punta :p Quote
xxtruskawaxx Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Post przeskoczył. :angryy: Rufusowa podpowiedziała jak wykorzystać butelki...heh że nie wpadłam na to wcześniej :lol:. Najdłużej wytrzymuje sznur bawełniany. Nr podam na PW. Napiszę wiadomość do agaga21 z prośbą o banerek. Quote
agnieszka32 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ja myślę, że agaga21 na pewno zrobi suni śliczny banerek :cool3::loveu: A ja poproszę nr konta na PW, to zrobię przelew. Zabawek niestety nie mam, miałam cały ogromny kontenerek różnych różnistych, ale jak adoptowałam Fiodorka to zeżarł wszystkie :diabloti: i to razem z kontenerkiem :evil_lol: Sunia jest śliczna, piękne ma oczęta :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 agnieszka32 napisał(a):Sunia jest śliczna, piękne ma oczęta :loveu::loveu::loveu: Aga bierz ją na tymczas :loveu: Quote
Tengusia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 pamietam jak szukalam 2,5 roku temu psa dla siebie na tymczas (ktory stal sie nie tylko tymczasem :eviltong: ) to pibtulle red nose byly dwa jesli mnie pamiec nie myli i byla to rzadkosc zobaczyc takiego psa na bruku ... a teraz masakra co krok kolejny rednose, a ja jako osoba zakochana w tych psach cierpie okrutnie ze zadnego nie moge wziasc do siebie :placz: suka piekna oby znalazla wyjatkowo dom :thumbs: Quote
rufusowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Tengusia napisał(a): a ja jako osoba zakochana w tych psach cierpie okrutnie ze zadnego nie moge wziasc do siebie :placz: chyba mogę się pod tym podpisać - mam tak samo :evil_lol: Quote
rufusowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 agnieszka32 napisał(a):Taaak, a kto weźmie na tymczas mojego męża :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobaczymy...zakładaj mu wątek..sie zobaczy jakie będzie zainteresowanie :diabloti: poza tym to tylko tymczas przecież Quote
agnieszka32 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 rufusowa napisał(a):Aga bierz ją na tymczas :loveu: Taaak, a kto weźmie na tymczas mojego męża :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [FONT=Arial]zabaweczki można też spreparować ze starych skarpetek , zawsze sie znajdzie w domu jakiś dekomplet ;) można do 1 wrzucić piłke tenisową i powiązać pozostałą czesc skarpety na supły , można też skarpety powiązać ze sobą ;) na wzór sznura [/FONT] Quote
Isadora7 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Puk puk Tengusia mnie prosiła w temacie banerkowym, postaram się zaraz coś wyrzeźbić. Quote
xxtruskawaxx Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Banerek na pewno będzie śliczny. Dziewczyny dzięki za pomysły, ja nie mam teraz głowy do wymyślania zabawek. :eviltong: Sprawdzimy czy zdadzą egzamin i zaciekawią Puntę. :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [FONT=Arial Black]Podlinkowane banerki, w dwóch wersjach:[/FONT] ...... ...... ...... Quote
xxtruskawaxx Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Śliczne :loveu: Zaraz sobie jeden wstawię w podpisie. edit: Za kilka dni mała jedzie do DT. Zobaczymy czy jej się spodoba. Quote
donacja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Truskawa, mam kolejne zapytanie o Punte. Odsyłam wszystkich pod ten adres, który podałaś i zapraszam na wątek. Zainteresowanie jest spore, może mała nie będzie długo czekała na domek. Quote
xxtruskawaxx Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Jak Wy to robicie...zaraz się zaczną o Punciaka bić :lol: Na razie dostałam wiadomość od jednego pana. Quote
xxtruskawaxx Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Hehe, bo tak najszybciej i najprościej. ;) Dzięki, że odsyłasz ludzi na wątek albo maila, GG. Quote
donacja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 To nie my, to allegro. Tam jest taka opcja: zadaj pytanie sprzedającemu i wszyscy idą na łatwiznę. Zamiast napisać pod adres podany w ogłoszeniu, piszą do sprzedającego... Quote
Asior Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 truskawko, uważaj na faceta albo bakę z Tarnowa, bo to jakieś przekręty są... Oprócz tego chyba z wrocławia (doddy pisała) Quote
agaga21 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Asior napisał(a):truskawko, uważaj na faceta albo bakę z Tarnowa, bo to jakieś przekręty są... Oprócz tego chyba z wrocławia (doddy pisała) każdy potencjalny dom dla tej pitusi trzeba będzie dobrze sprawdzić-najlepiej przez osobę z doświadczeniem w adopcjach bullowatych. Quote
donacja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Trzeba sprawdzić na "czarnych kwiatkach", bo ta śliczna pitbulinka to łakomy kąsek dla pseudohodowców. Trzeba być b.ostrożnym. Ja wszystkim piszę, że sterylizacja jest warunkiem adopcji. Quote
donacja Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Oczywiście. Tyle już biedna wycierpiała, że musi mieć najlepszy domek pod słońcem. (to było do tego postu pod spodem, znowu przeskakują:angryy:) Quote
xxtruskawaxx Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Donacjo ja odpisałam, że suni przed adopcją zostanie wysterylizowana. ;) Lepiej dmuchać na zimne, bo później taki pseudo może jej zgotować piekło. :angryy: Punty nie oddamy nikomu, kto nie spełni warunków. Quote
xxtruskawaxx Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Podrzucam i zapraszam na bazarek dla Punty: http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-punte-do-15-06-2009-a-138762/#post12363699 Quote
Recommended Posts